Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θα ηθελα την βοήθεια-σύνδρομη σας στη δημιουργία ενός πύργου αξίας 400-450Ε .

Ο υπολογιστης θα είναι του 11χρόνου γιου μου αρα χωρίς ιδιαιτερες απαιτησεις μέχρι τωρα.

Αυτό που ζητάω εγώ είναι η αγορά των κομματιων του υπολογιστη να γίνει από ενα κατάστημα(Αθήνα)το όποιοθα κάνει και την συναρμολογηση.

Επίσης θελω ο υπολογιστης να είναι οικονομικος στην καταναλωση ρεύματος και οσο το δυνατόν ήσυχος.

Στο μπάτζετ περιλαμανετε και το λειτουργικο

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την γρηγορη ανταπόκριση.

Επειδή είμαι τεχνολογικα αναλφαβητος την μη αγορά του λειτουργικου δεν την καταλαβα.

Όλοι χρεώνουν ξεχωριστά το λειτουργικο και ακριβα κατα την γνώμη μου.

Θα κοιτάξω ενα-ενα τα κομματια που εβαλες και θα επανέλθω με απορίες.

Από ποιο καταστημα ειναι;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την γρηγορη ανταπόκριση.

Επειδή είμαι τεχνολογικα αναλφαβητος την μη αγορά του λειτουργικου δεν την καταλαβα.

Όλοι χρεώνουν ξεχωριστά το λειτουργικο και ακριβα κατα την γνώμη μου.

Θα κοιτάξω ενα-ενα τα κομματια που εβαλες και θα επανέλθω με απορίες.

Από ποιο καταστημα ειναι;

Μιλαμε να μην αγορασεις καν λειτουργικο.

Απο την στιγμη που δεν θα ειναι σε καποιο γραφειο ή να γινεται καποια επαγγελματικη δουλεια.

Η συνθεση του δεινοσαυρου ειναι απο mysystems και του kostas.k απο vision - studio.

Δημοσ.

Δεν βρίσκω το λόγο να αγοράσεις το λειτουργικό.

Θέλω να πιστεύω ότι εννοείς να βάλει linux κι όχι να καταφύγει σε πειρατικό-παράνομο υλικό :P

edit: Κρατήστε ρε σεις, τα προσχήματα...

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να πιστεύω ότι εννοείς να βάλει linux κι όχι να καταφύγει σε πειρατικό-παράνομο υλικό :P

edit: Κρατήστε ρε σεις, τα προσχήματα...

χαχαχαχαχα...!!!δεν του ειπαμε να καταφυγει σε πειρατικο-παρανομο υλικο του ειπαμε να μν αγορασει...!!

• Like 1
Δημοσ.

Από το e-gate στην Αλεξάνδρας επειδή ζήτησες Αθήνα.

Σϊγουρα είναι πιο κάτω σε δυνατότητες από ότι σου πρότειναν τα παιδιά, αλλά για την χρήση του μικρού δεν χρειάζεται (κι αν θες τη γνώμη μου, δεν πρέπει) να έχει κάτι δυνατότερο.

post-73207-0-96866900-1343737773_thumb.png

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οθόνη δεν έχουμε,θα την αφήσουμε για το τέλοςΗ σύνθεση του Δεινόσαυρου είναι επικρατέστερη επέλεξε μαγαζί στην Αθηνα,άρεσε και το κουτί στον μικρό .

Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει με λιγα λογια και κατανοητα για μενα τις διάφορες του επεξεργαστή του Δεινόσαυρου με τον επεξεργαστή του Κωστα(ευχαριστώ και σενα για την ανταπόκριση)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...