Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες στην κοινότητα,

είναι ιδέα μου ή το κουμπί "μου αρέσει" χρησιμοποιείται από ελάχιστα μέλη σε σχέση με το "+" που υπήρχε στην προηγούμενη έκδοση και ήταν ανώνυμο?

Μήπως δε θέλουμε πολλή δημοσιότητα στα like μας?

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα προσωπικά μ αρέσει πιο πολύ έτσι.. Άλλη φάση έιναι να ξέρω ποιος κάνει like σε δημοσιευσή μου.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

ναι τώρα σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε like, πριν πατάγαμε +1 σε flame/troll posts και την βγάζαμε καθαρή, πιστεύοντας ότι δίναμε δίκιο σε τέτοιου είδους συμπεριφορές χωρίς βέβαια να τις υποστηρίζουμε επώνυμα με posts...

• Like 8
Δημοσ.

ναι τώρα σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε like, πριν πατάγαμε +1 σε flame/troll posts και την βγάζαμε καθαρή, πιστεύοντας ότι δίναμε δίκιο σε τέτοιου είδους συμπεριφορές χωρίς βέβαια να τις υποστηρίζουμε επώνυμα με posts...

Συμφωνώ, είναι πάντως καταπληκτικό το πως αλλάζουμε τη συμπεριφορά μας όταν "χάνεται" η ανωνυμία μας.

@Tmark: χωρίς να μπορώ να πω αν μου αρέσει περισσότερο ή όχι, θεωρώ ότι είναι καλύτερο αυτό το σύστημα από το παλιό. Ωφείλω όμως να ομολογήσω ότι πολλές φορές χαμογέλασα σε καταφανέστατα τρολλαρίσματα/flames που είχαν 10+, 20+ :devil:. Είχε άλλη χάρη το "+"...

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει πολύ που βλέπουμε πλέον ποιος κάνει τα likes (γλιτώνει κανείς και άσκοπα ποστς). Αλλά δε με βοηθάνε τα χρώματα. Το πράσινο νούμερο έκανε μπαμ.

Δημοσ.
...είναι πάντως καταπληκτικό το πως αλλάζουμε τη συμπεριφορά μας όταν "χάνεται" η ανωνυμία μας.

Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth.

-Oscar Wilde

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συμφωνώ, είναι πάντως καταπληκτικό το πως αλλάζουμε τη συμπεριφορά μας όταν "χάνεται" η ανωνυμία μας.

Η οποια αν το καλοσκεφτεις παλι ανωνυμια ειναι, διοτι το MIdi_Miliz ενα ψευδωνυμο ειναι. Αλλα ισχυει οτι η συμπεριφορα αλλαζει. Το αθλητικο section που πεφτει τρελο flame κατα καιρους, εκτος του οτι εχει ηρεμησει, παρατηρω οτι δεν παιρνουν like τα flame post που σε αλλες εποχες ειχαν ταριφα το +4 μεσα στα επομενα 15 λεπτα απτο ποσταρισμα τους.

• Like 1
Δημοσ.

Η οποια αν το καλοσκεφτεις παλι ανωνυμια ειναι, διοτι το MIdi_Miliz ενα ψευδωνυμο ειναι. Αλλα ισχυει οτι η συμπεριφορα αλλαζει. Το αθλητικο section που πεφτει τρελο flame κατα καιρους, εκτος του οτι εχει ηρεμησει, παρατηρω οτι δεν παιρνουν like τα flame post που σε αλλες εποχες ειχαν ταριφα το +4 μεσα στα επομενα 15 λεπτα απτο ποσταρισμα τους.

Σωστός για την ανωνυμία, αλλά στο insomnia προφανώς δε ρισκάρουμε να αμαυρώσουμε ούτε το ψευδώνυμό μας :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...