tempo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 καλησπέρα, έστω ότι έχω πάρει ένα full backup (τώρα έχω lion) με χρήση του time machine. έστω ότι κάνω ένα clean install του mountain lion τώρα θέλω να επαναφέρω μόνο μερικά πράγματα απο το παλιό backup (δηλ. θέλω να επαναφέρω μόνο τους λογαριασμούς και τα email που περιέχουν, τις επαφές μου, τις καταχωρήσεις στο ημερολόγιο) και δεν θέλω να ξαναπεραστούν όλα τα προγράμματα και οι ρυθμίσεις που είχα πριν το backup. είναι δυνατό αυτό; μπορώ να πάρω επιλεκτικά κάποια στοιχεία για restore απο το time machine? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Στις εφαρμογες στα utilities θα βρεις το migration assistant. Δινει την δυνατότητα να παρεις απο το timemachine backup αυτα που χρειαζεσαι αλλα δεν ξέρω αν θα υπάρξει conflict με τους λογαριασμούς σε ορισμένες εφαρμογες τρίτων. Δηλαδή θα χρειαστεί να τις ξαναενργοποιήσεις. Αλλα αφου δεν θελεις τις εφαρμογες λογικά δεν θα έχεις προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 ευχαριστώ φίλε μου, όταν είπα λογαριασμούς εννοούσα λογαριασμούς email και όχι λογαριασμούς χρηστών οπότε και αυτό που φοβάσαι δεν υπάρχει. Αλήθεια με το time machine θα αποθηκευτούν και θα μπορώ να ανακτήσω τους λογαριασμούς email καθως και τα mail έτσι; sorry άλλα δεν το έχω ξανακάνει και δεν θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δεν μπορω να το ξαναδοκιμασω τώρα για να σου πω με σιγουριά.Το βραδακι θα μπορεσω να σου πω σιγουρα,γιατι μου φαίνεται λιγο διαφορετικο το migration assistant στο mountain lion.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 ok αν το δεις ενημέρωσε με, ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Με migration assistant τελικα μονο τα συγκεκριμενα που θες δεν γίνεται. Αλλα με το που κάνεις clean instal και ενεργοποιησεις το icloud με το ID σου αυτα που ζητάς θα περασουν αυτόματα.Αν πάρολα αυτά δεν βρισκεις αυτα που θες δεν έχεις παρα να σεταρεις ξανα τo timachine στο δισκο που έχεις το backup και στην εφαρμογη που θες πχ. mail δεν έχεις παρα να μπεις στο timemachine να βρεις αυτα που είχε το mail στο backup που εκανες. Δηλαδη αν το timemachine έχει προσβαση στο backup μπορείς να επαναφέρεις οτιδηποτε απο αυτό στις εφαρμογές που θέλεις απο mail, επαφες κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα