sokra_1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Καλημέρα σας παιδιά, έχει κανείς ιδέα που μπορώ να κατεβασω κανένα προγραμμα για GPS για Android σπασμένο??
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Στο εδω forum απαγορευοντε οι συζητησεις για παρανομα προγραμματα.
panosno1com Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Για σπασμενο εδω οντως απαγορευονται οι συζητησεις αλλα σε πολυ γνωστους <<θειους>> βρισκεις ευκολα. ενα δωρεαν που εχω βαλει εγω και ειμαι σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος,ειναι το City Maps 2GO . Το εχω βαλει σε Galaxy S σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος ειμαι.
kanesaxo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δε μπορούμε να μιλήσουμε για παρανομίες εδώ... Μπορείς όμως ελεύθερα να ρωτήσεις στο mobilism. Google it.
sokra_1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Φίλε "kanesaxo" σε ευχαριστώ πολυ, το site τα σπάει, μολις τελείωσα με την εγκατάσταση του Navigon και οταν εχω νεότερα 8α σας ενημερώσω!!!
kanesaxo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Nα΄σαι καλά. Να προτιμησεις το Sygic. Προσωπική μου άποψη.
weber122 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 εγώ σε android έχω δουλέψει λίγο και το mls. μπορώ να πω πως δεν είναι καθόλου άσχημο αφού σου προσφέρει πολλές λειτουργίες
FFighter Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 igo my way για ευκολια εγκαταστασης και ποιοτητα πλοηγησης. ψαξτο και αν σαρεσει....πες μου και θα σου δωσω λυση. δε μας ειπες τη συσκευη εχεις.......παιζει ρολο
john654321 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 καλημερα ευχαριστω για το λινκ , εγω εχω το zte mimosa mini και του εβαλα το navigon αλλα δεν συνδεοτανε αμεσως με τον δορυφορο ?? ποιο προτεινεται να βαλω?
sokra_1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Εγώ έχω το Motorolo Defy+ . Μπορώ να πώ οτι είναι πολύ ωραίο το Navigon, το μονο που μου έκανε είναι σε κάποια φάση στην διαδρομή με πετούσε το στίγμα εκτός διαδρομής αλλα πιστεύω έχει να κάνει με το σήμα ε?
steliosfan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 igo my way Το είχα και στο ZTE Blade και το έχω στο Galaxy S2. Για μένα το καλύτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα