naruto14 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Έχω παραγγείλει εδώ και 2.5 βδομάδες την LG IPS235V από το vision studio αλλά ακόμα άφαντη. Οπότε κοιτάω να αγοράσω μία άλλη οθόνη. Μαζί με την οθόνη παρήγγειλα και τα Z323 της Logitech με σκοπό να συνδέσω το Playstation 3. Τα τωρινά μου ηχεία δεν μπορούν να συνδεθούν σε αυτό. Ψάχνω ένα άλλο τέτοιο πακέτο που να μην ξεπερνάει τα 210 ευρώ. Αν πάρω την LG M2352D θα μπορώ να συνδέσω τα τωρινά μου ηχεία πάνω και το ps3 να μεταφέρει τον ήχο μέσω οθόνης στα ηχεία με hdmi? Και το PC να το συνδέσω πάνω στην οθόνη με mini jack και να κάνω το ίδιο. Από input lag τι λέει η M2352D? Καμία άλλη καλή λύση εντός του budget έχετε να προτείνετε? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Ποιό input lag? Έχεις 9600GT και διπύρηνο athlon και το lag θα είναι από την οθόνη? :X Πες μου ότι έχεις και κάνα ασύρματο ποντίκι? Δεν υπάρχει αυτές οι έννοιες πια. Αν πάρεις Μια 690 και έναν 3770Κ, τότε συζητάμε για το lag της οθόνης.
naruto14 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Ποιό input lag? Έχεις 9600GT και διπύρηνο athlon και το lag θα είναι από την οθόνη? :X Πες μου ότι έχεις και κάνα ασύρματο ποντίκι? Δεν υπάρχει αυτές οι έννοιες πια. Αν πάρεις Μια 690 και έναν 3770Κ, τότε συζητάμε για το lag της οθόνης. Βρε συ ποιος σου είπε ότι θα τα παίζω όλα τέρμα και θα έχω χαμηλά fps? Εξ άλλου το Input lag με ενδιαφέρει και για το ps3. Ασύρματο ποντίκι δεν έχω. To status της παραγγελίας άλλαξε πριν λίγα λεπτά σε παραλαβή εντός 0-3 ημέρες οπότε περιμένω αυτήν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα