thelos257 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Καλησπερα σας ενας φιλος μου μου εχει φερει τον υπολογιστη του για να του τον κανω φορματ σημερα το πρωι, μου εχει φερει cd των ελληνικων win xp professional αυθεντικο το οποιο ειχε ενσωματομενο το sp2 απο την μανα microsoft, και μου ειπε αν μπορεις περνα μου το sp3 φτιαξε ενα νεο cd με αυτο και να εχει το sp3 ενσωματομενο εγω το εκανα με το nlite αντιγραψα ολα τα αρχεια του cd στο pc μου, ενσωματοσα το sp3 και μετα το εγραψα σε copy cd ολα καλα μεχρη στιγμης υστερα ηρθε η μπορα !!!!!!!!!!!!! :@.......... Μπαινω στην εγκατασταση των windows xp professional μια χαρα εκει ομως που ζηταει αριθμο κλειδι εγω βαζω τον κωδικο που μου εχει δωσει και μου ειπε οτι αυτος ο κωδικος δουλευει στα xp pro sp2 τον δοκιμασα πολλες φορες και πραγματι ελεγε αληθεια αφου εκανα ενα τεστ πανω σε ενα παλιο μηχανακι που εχω εδω (δεν τα ενεργοποιησα στο μηχανακι που τα δοκιμασα τα αφησα να πανε για 30 ημερες ) ειπα ενταρξη λογικα θα δουλευει αυτος ο κωδικος και στα sp3 τον βαζω και δεν με αφηνει να προχωρισω λεει αυτος το κλειδι δεν ειναι εγκυρο σφαλμα και ζηταει ξανα σεριαλ !!!!!!!!!!!!!! Δειτε την φωτο: Ευχαριστω πολλη
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 εκει ομως που ζηταει αριθμο κλειδι εγω βαζω τον κωδικο που μου εχει δωσει και μου ειπε οτι αυτος ο κωδικος δουλευει στα xp pro sp2 Αυτο το serial εισαι 100% σιγουρος πως ειναι γνησιο ή απλα επειδη το λεει ο φιλος σου? Εαν εισαι 100% σιγουρος, με ενα τηλ στην Μicrosoft θα βγαλεις ακρη.
TheELF Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μπορεί το κλειδί να είναι sp2 specific,αν θες δοκίμασε αυτό http://ethertubes.com/using-your-product-key-with-the-wrong-disc/
thelos257 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μπορεί το κλειδί να είναι sp2 specific,αν θες δοκίμασε αυτό http://ethertubes.co...the-wrong-disc/ Θα το δοκιμασω μονο που δεν καταλαβα τι λεει γιατι ειναι στα αγγλικα :/ Απο τις εικονες καταλαβα πολλα μια εικονα χιλιες λεξεις λενε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα