thanocaster Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Εννοείς ότι δουλεύει αλλά σου εμφανίζει τα ελληνικά σαν αλαμπουρνέζικα; Αν ναι, με λίγη αναζήτηση θα βρεις τη λύση σε αυτό το section. Έχει αναφερθεί πολλές φορές. =)
bella89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 αυτο ακριβως εννοω...βγαζει ????? αντι για ελληνικα
bella89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 οκ...μια ακομη απορια τι εχω κανει λαθος και μου εμφανιζει πολλους πινακες??
thanocaster Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Τί εννοείς πολλούς πίνακες; Πού στους εμφανίζει; Επίσης, μην ανοίγεις ποτέ την php με το short tag > <? ... ?> Να χρησιμοποιείς πάντα αυτό: > <?php ... ?>
bella89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 εννοω οτι αντι να μου εμφανισει ενα πινακα με δυο στηλες ονομα και διευθυνση και απο κατω ολες τις εγγραφες.Εμφανιζει καθε εγγραφη σε ξεωρστο πινακα δηλαδη 1ος πινακας ονομα διευθυνση απο κατω 1 εγγραφη και μετα παλι ονομα διευθυνση και μετα η 2η εγγραφη.
thanocaster Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Γιατί εχεις αυτό: > <table> <tr> <td>ΟΝΟΜΑ</td> <td>ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ</td> </tr> Μέσα στο while loop.
bella89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 σημερα παλι δε με αφηνει να εισελθω στο phpMyadmin γιατι???
poscore Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Είχες πεί οτι βρήκες την λύση. Ξαναδοκιμασέ την ίσως δουλέψει! Επίσης δεν έχουμε remote desktop control οπότε δώσε μας κάποιες περισσότερες πληροφορίες για το τι γίνεται. Η ερώτησή σου είναι του τύπου: "Χάλασε ο υπολογιστής. Τι κάνω? "
bella89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) εβγαζε παλι το ιδιο μηνυμα λαθους...αλλα με αλλαγες στη σελιδα SECURITY του xampp λειτουργησε...Μπορει να τρεξει ερωτημα sql μεσα σε javascript??? Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2012 από bella89
x_maras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 αν δεν εννοείς node.js με το το "javascript" (που είμαι 99.99% σίγουρος : ) ), τότε ΟΧΙ. Επίσης, πιστεύω ότι τα πράγματα δεν σου είναι ξεκάθαρα για το τι κάνεις. Τι είναι server side programming π.χ. ... link
kalogeros Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 εβγαζε παλι το ιδιο μηνυμα λαθους...αλλα με αλλαγες στη σελιδα SECURITY του xampp λειτουργησε...Μπορει να τρεξει ερωτημα sql μεσα σε javascript??? Μάλλον θα πρέπει να πάρεις τα πράγματα από την αρχή. Δες τι εργαλεία θες να χρησιμοποιείσεις και διάβασε ποιες είναι οι ιδιότητες και δυνατότητες του καθενός. Η javascript είναι κώδικας που εκτελείται στον browser. Έχει διαφορά από μια server side γλώσσα προγραμματισμού. Αν το xampp σε δυσκολεύει τόσο πολύ, βγάλτο και βάλε το wamp.
bella89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Βασικα κανω τη πρακτικη μου και απο την εταιρεια μου ζητηθηκε να φτιαξω κατι οτι θελω σε php και να χρησιμοποιησω το xampp για να μπορω να δω...οποτε το να το αφαιρεσω δε παιζει. cd c:\xampp\mysql\bin mysql -u root -p
bella89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Για μια ακομη φορα εχω προβλημα να συνδεθω σημερα μ εμφανιζει host is not allowed to connect to this mysql server 1130.τι κανω???
x_maras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Συγνώμη αλλά κάνεις την πρακτική σου σε εταιρεία και δε ρωτάς κάποιον να σου δείξει τι πρέπει να κάνεις; Η απάντηση θα είναι πιο γρήγορη και εσύ θα καταλάβεις τι γίνεται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα