Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοείς ότι δουλεύει αλλά σου εμφανίζει τα ελληνικά σαν αλαμπουρνέζικα; Αν ναι, με λίγη αναζήτηση θα βρεις τη λύση σε αυτό το section. Έχει αναφερθεί πολλές φορές. =)

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τί εννοείς πολλούς πίνακες; Πού στους εμφανίζει; Επίσης, μην ανοίγεις ποτέ την php με το short tag

>
<? ... ?>

Να χρησιμοποιείς πάντα αυτό:

>
<?php ... ?>

Δημοσ.

εννοω οτι αντι να μου εμφανισει ενα πινακα με δυο στηλες ονομα και διευθυνση και απο κατω ολες τις εγγραφες.Εμφανιζει καθε εγγραφη σε ξεωρστο πινακα δηλαδη 1ος πινακας ονομα διευθυνση απο κατω 1 εγγραφη και μετα παλι ονομα διευθυνση και μετα η 2η εγγραφη.

Δημοσ.

Είχες πεί οτι βρήκες την λύση. Ξαναδοκιμασέ την ίσως δουλέψει! Επίσης δεν έχουμε remote desktop control οπότε δώσε μας κάποιες περισσότερες πληροφορίες για το τι γίνεται. Η ερώτησή σου είναι του τύπου: "Χάλασε ο υπολογιστής. Τι κάνω? " :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εβγαζε παλι το ιδιο μηνυμα λαθους...αλλα με αλλαγες στη σελιδα SECURITY του xampp λειτουργησε...Μπορει να τρεξει ερωτημα sql μεσα σε javascript???

Επεξ/σία από bella89
Δημοσ.

αν δεν εννοείς node.js με το το "javascript" (που είμαι 99.99% σίγουρος : ) ), τότε ΟΧΙ. Επίσης, πιστεύω ότι τα πράγματα δεν σου είναι ξεκάθαρα για το τι κάνεις. Τι είναι server side programming π.χ. ... link

Δημοσ.

εβγαζε παλι το ιδιο μηνυμα λαθους...αλλα με αλλαγες στη σελιδα SECURITY του xampp λειτουργησε...Μπορει να τρεξει ερωτημα sql μεσα σε javascript???

Μάλλον θα πρέπει να πάρεις τα πράγματα από την αρχή. Δες τι εργαλεία θες να χρησιμοποιείσεις και διάβασε ποιες είναι οι ιδιότητες και δυνατότητες του καθενός. Η javascript είναι κώδικας που εκτελείται στον browser. Έχει διαφορά από μια server side γλώσσα προγραμματισμού.

Αν το xampp σε δυσκολεύει τόσο πολύ, βγάλτο και βάλε το wamp.

Δημοσ.

Βασικα κανω τη πρακτικη μου και απο την εταιρεια μου ζητηθηκε να φτιαξω κατι οτι θελω σε php και να χρησιμοποιησω το xampp για να μπορω να δω...οποτε το να το αφαιρεσω δε παιζει.

cd c:\xampp\mysql\bin

mysql -u root -p

Δημοσ.

Για μια ακομη φορα εχω προβλημα να συνδεθω σημερα μ εμφανιζει host is not allowed to connect to this mysql server 1130.τι κανω???

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά κάνεις την πρακτική σου σε εταιρεία και δε ρωτάς κάποιον να σου δείξει τι πρέπει να κάνεις; Η απάντηση θα είναι πιο γρήγορη και εσύ θα καταλάβεις τι γίνεται!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...