koslibpro Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Καλημερα σας, Τρεχω το netbeans για να γραφω κωδικα.στο ubuntu 12.04 ομως,το μενου μου εμφανιζεται απο προεπιλογη σκουρο καφε-γκρι χρωμα,σαν αυτο που εχει το λειτουργικο γενικα στο πανω μερος των προγραμματων(και σε ολα τα παραθυρα). Προκειται περι bug εκατερωθεν ή με καποιο ειδος ρυθμισης θα ειναι οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 υστερα απο ψαξιμο κατεληξα στο οτι πιθανως ειναι bug.το θεμα ειναι το πως διορθωνεται,εστω προσωρινα και "φακιρικα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 δεν εχω καταλαβει τι λες αν το εξηγησεις θα δω και το δικο μου και θα σου πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Στο ubuntu 12.04 το μενου του netbeans σου εμφανιζεται κανονικα?ή πολυ σκουρο,σε βαθμο που δεν μπορεις ευκολα να το διαβασεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 όχι, μια χαρά μου τα βγάζει από ότι διάβασα είναι θέμα του gtk theme για δοκίμασε να το ξεκινήσεις έτσι >/bin/sh /path/tou/netbeans --laf Metal αν δε δουλέψει δες κι αυτό http://hanynowsky.wordpress.com/2012/04/27/netbeans-ide-look-feel-under-ubuntu-12-04/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Θα το δοκιμασω απο εβδομαδα οταν γυρισω σπιτι γιατι εφυγα για διακοπες,και θα ενημερωσω. Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα