Toufas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Το gherl ειναι μια σειρα που δεν υπαρχει, το εγραψα επειδη ηταν πολυ δυσκολο να γραψει ο αλλος ολοκληρο τον τιτλο και να καταλαβουμε τι θελει να πει, και να μην χρειαστει να βρουμε λεξικο για γραμμικη β ωστε να καταλαβουμε τι θελει να πει.
viper2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 οποτε η σειρα ειναι "φανταστικη" go figure
Str Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Γενικά είναι η μόνη σειρά που με κάνει να γελάω σα χαζός!!
Kasrith Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξέρω, γενικά μου φαίνεται λίγο πεσμένη φέτος σε σχέση με προηγούμενες χρονιές αλλα το προχθεσινό μέτρησε πολύ 1
paul_agg Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά ψάχνω απεγνωσμένα υπότιτλους για τη δεύτερη σεζόν και δε βρίσκω πουθενά. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;
Kasrith Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέτρησαν πολύ τα τελευταία 2 (one hour finale). Εκεί με το κοπτικό και τον Rafi στο τέλος - η φάτσα του - παίζει να δάκρυσα
speedy23 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Ναι ρε ανετα. Μπορει να ειναι γλοιωδης αλλα κατ'εμε οταν παιζει (δεν ειναι σε ολα) το επεισοδιο παντα ανεβαινει. He just makes people laugh. ΥΓ: Δεν ειναι προαπαιτουμενο να ξερεις παιχτες και το αθλημα για να δεις την σειρα αλλα απο τοτε που εχω ασχοληθει, ε ειναι λιγο καλυτερο απο την αποψη οτι καταλαβαινεις λιγο πολυ οταν μιλανε για τι παιχτες να διαλεξουν για το fantasy league κτλ. Περα απο τις guest star εμφανισεις καποιων.
Don_Kwstas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας, με αγγλικούς υπότιτλους το βλέπεται ;; ψάχνω τοσες μερες και δεν βρίσκω ελληνικους ουτε για δείγμα μετα την πρώτη season
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα