Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για υποτιτλους δεν εχω ψαξει καν, τα βλεπω ανετα και χωρις, ευτυχως. Ειναι μεγαλο ζητημα να ποιανεις τα περισοτερα slang και υπονουμενα χωρις να χριεαζεσαι μεταφραση, ειδικα σε τετοιους διαλογους. Οι σπουδες στην αγγλια αφησανε και κατι καλο!

Για την maybe ναι την ειχε παρει και προσφατα το ματι μου οτι παχυνε, αλλα σε αυτο το επεισοδειο ηταν χαλια. Τραγικο κουρεμα, χοντρουλα και γεματη φακιδες. Στο arrested ηταν λιγο καυλιαρα/παιχνιδιαρα και ο ξαδερφος της ηταν ερωτευμενος μαζι της. Στο reunion δεν ξερω πως θα την βαλουν να παιζει τον ιδιο χαρακτηρα ετσι οπως εχει γινει.

Καπου προς το τελος της 2ρης νομιζω κανει μια κοιλια η σειρα, ισως με κουρασε που τα βλεπω μαζεμενα.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για υποτιτλους δεν εχω ψαξει καν, τα βλεπω ανετα και χωρις, ευτυχως. Ειναι μεγαλο ζητημα να ποιανεις τα περισοτερα slang και υπονουμενα χωρις να χριεαζεσαι μεταφραση, ειδικα σε τετοιους διαλογους. Οι σπουδες στην αγγλια αφησανε και κατι καλο!

Για την maybe ναι την ειχε παρει και προσφατα το ματι μου οτι παχυνε, αλλα σε αυτο το επεισοδειο ηταν χαλια. Τραγικο κουρεμα, χοντρουλα και γεματη φακιδες. Στο arrested ηταν λιγο καυλιαρα/παιχνιδιαρα και ο ξαδερφος της ηταν ερωτευμενος μαζι της. Στο reunion δεν ξερω πως θα την βαλουν να παιζει τον ιδιο χαρακτηρα ετσι οπως εχει γινει.

Καπου προς το τελος της 2ρης νομιζω κανει μια κοιλια η σειρα, ισως με κουρασε που τα βλεπω μαζεμενα.

Δεν μου φάνηκε τόσο μεγάλη η "αλλαγή" της maybe, και τότε ήταν λίγο γεμάτη με φακίδες... Τώρα απλά μεγάλωσε, και έβαλε λίγα κιλά παραπάνω.

Δημοσ.

Εχω δει τα 3 πρωτα επεισοδια της δευτερης σεζον και δεν εχουν καμια σχεση με την τρομερη πρωτη.Μακαρι να φτιαχνει στη συνεχεια αλλα φαινεται οτι εχει πεσει λιγο η ποιοτητα μεχρι στιγμης.Μ'εχει κουρασει και λιγο το συνεχομενο και ασταματητο πειραγμα που κανουν στο καραφλα.Τα ιδια και τα ιδια.

Δημοσ.

Λοιπον τελειωσα χθες και την δευτερη σεζον και ενω τα επεισοδια καλυτερεψαν καπως στη συνεχεια και ειχε πραγματι καποιες αρκετα αστειες σκηνες,πιστευω ακομη οτι η πρωτη ηταν καλυτερη στο συνολο της.Επισης ο Εβραιος μου εχει γινει καπως αντιπαθητικος πια και βγαζει το λιγοτερο γελιο απ'ολους εκει μεσα.

Δημοσ.

νομιζω και εγω καποια στιγμη κουραστικα, αλλα πιστευω οτι ειναι απο τις σειρες που χανουν λιγο την μαγεια τους αμα τα δεις ολα μαζεμενα. Καπου πολοιοσυνηθιζεις το σκηνικο και σου φαινονται ολα λιγο τραβηγμενα η επαναλαμβανομενα. Και οντως ο εβραιος παραγινεται λιγο καγκουρας, 'η ο αλλος που χωρισε παραγινεται ο σουπερ μαμαει ολη την ωρα κουλ εργενης.....κτλπ. Τελικα το ποιο σταθερο γελεοιο το βγαζει το ζευγαρι kevin/jenny, ο τακο (αν και αυτος παραγινεται αφελης/χαζος). Και αυτη που κλεβει το σοου οποτε εμφανιζεται ειναι η μικρουλα η ελι, επικες ατακες, μπινελικια, περιεργη προφορα. Στην τελικη και με αυτες τις μικρες αδυναμιες, την ευχαριστηθηκα πολυ την σειρα.

• Like 2
Δημοσ.

,ο τακο (αν και αυτος παραγινεται αφελης/χαζος).

E ναι ειναι λιγο too much.Παρ'οτι ακομα γελαω με την παρτη του,εχει φτασει σε ενα σημειο που λες αρκετα.Παραδειγμα εκει που του εξηγουσε ο kevin το ολο θεμα με το τροπαιο του τελευταιου και εκεινος συνεχιζε να μην καταλαβαινει, ελεγα μεσα μου ΗΜΑΡΤΟΝ!

Τωρα που ειπα Κεβιν,εξαιρετικη η σκηνη με το μπανιο κανοντας ντους που εβλεπε την τσοντα στο iphone το οποιο ειχε καλυψει με το σακουλακι για το σαντουιτς για να μην βραχει και ο ηχος mute και να διαβαζει τα χειλη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελειωσα σημερα και την 3η σεζον.Καλυτερεψε αρκετα πρεπει να πω και ειχε αρκετα καλες στιγμες σχεδον σε ολα τα επεισοδια.Respect στον Taco πανω απ'ολα.Απιστευτο καψιμο το παληκαρι και καποιες τρομερες ιδεες για business ventures...

Δημοσ.

Και μαλιστα ξεκινησε και πολυ καλα... Τρελα guests απο Richardson και RGIII, και η φαση στο training camp ειχε πολυ γελιο. Αν εισαι φαν της NFL, τοτε τα επεισοδια ειναι ακομα πιο απολαυστικα. Ο Ραξιν ειναι κουραστικος βεβαια, ο Pete ειναι λιγο γλαστρα και knowitall, τον andre τον ριχνουν. Εχω φτασει στο σημειο να θεωρω πιο αστειο το ζευγαρι Kevin και Jenny, ενω στην αρχη ηταν οι πιο βαρετοι χαρακτηρες. All in all, η καφριλα που βγαζει ειναι εγγυηση διασκεδασης.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εκλασα στο γελιο με το τελευταιο επεισοδειο, οπου αγορασανε ενα πιανο για την μικρη, και αυτο ειχε preset να παιζει το pick a bale of coton και παει η μικρη με ασπρο μπουρνουζι σαν να ναι στους κου κλουξ κλαν και τραγουδουσε το κοματι. Μακαρι να χαν περισοτερες σκηνες με την μικρη, βγαζει πολυ γελιο καθε φορα. Ειχε και και γκεστ σταρ τον J.B. Smoove απο Curb Your Enthusiasm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...