Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The League

Πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει θέμα γιαυτήν την υπερθεική σειρούλα? 3 δυστυχώς σύντομες σεζόν, γρήγορο ρυθμό, έξυπνες ατάκες και πολύ γέλιο.

Βλέπω+έχω δει αρκετές σειρές, αλλα έχω καιρό να γελάσω τόσο πολύ.

theleague.jpg

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ηξερα τιποτα γι αυτην, εβαλα το πρωτο επισοδειο, ηταν καλο, ισως δεν τρελαθηκα αμεσως, αλλα αρκετο για να μπω στο κλιμα. Μετα απο λιγες ωρες τελειωσα την 1τη σεζον. indeed overgodly my friend!!

Δημοσ.

δεν ηξερα τιποτα γι αυτην, εβαλα το πρωτο επισοδειο, ηταν καλο, ισως δεν τρελαθηκα αμεσως, αλλα αρκετο για να μπω στο κλιμα. Μετα απο λιγες ωρες τελειωσα την 1τη σεζον. indeed overgodly my friend!!

Μια απο τα ιδια.Μετα το 1ο επεισοδιο απογειωθηκε η σειρα και ειχε πολλες lol στιγμες.Ειδικα οι σκηνες στο σπα,εκλαιγα...

Ο Τακο ειναι λιγο πολυ ενα παιδι με ειδικες αναγκες αλλα "Can i upgrade to dsl for like 5 minutes?" :lol:

Φουλ για την δευτερη σεζον πια.

Δημοσ.

φαντασου το friends σε ποιο προχω κατασταση, ποιο προστυχο και αλλανιαρικο. Εχει το τρελιαρικο στυλ που εχουν σειρες τυπου arrested development, scrubs, community, modern family, flight of the conchords(την προτεινο ανεπιφυλακτα σε οσους δεν την ξερουν)....κτλπ. Το στυλ αυτο το εχουν μιμηθεί πολλες σειρες, αλλα σπανια ειναι αποτελεσματικες και προσφερουν κατι καινουριο. Προσωπικα νομιζω οτι δεν υπαρχουν πανω απο 6-7 τετοιες που ειναι κορυφη ποιοτητα για τους δικους τους λογους. Το league για μενα μαλλον μπενει μεσα σε αυτες. Πχ modern familly ακομα δεν εχω μπορεσει να το δω σαν μια απο αυτες, εχω δει καμια 10ρια επεισοδεια περιπου, αλλα δεν τρελαθηκα, εαν και διαβαζω καλα σχολεια απο ατομα που εμπιστευομαι το γουστο τους. Δεν λεω οτι ειναι μαπα, απλα δεν μου εκανε πολυ κλικ. Καποια στιγμη δηλαδη θα το ξαναπροσπαθησω αλλα δεν καιγομαι. Αλλο παραδειγνα το happy endings, αρχικα εμοιαζε σαν απομιμηση 5 αλλν σειρων χωρις δικια του προσωπικοτητα. Στην πορεια λιγο εφτοιαξε, αλλα ποτε δεν θα γινει σπουδαιο. Το league το ξεζουμισα αμεσως. Σε 2-3 μερες εχω φτασει στα μισα της 2ρης σεζον και ολα τα επεισοδεια ειναι απολαυστικα.

BTW ο dre δεν ειναι παρομοιος χαρακτηρας με tobias(AD)?? Αν και ο ντρε παραμενει στρειτ, συμπεριφερεται παρομοια. Οχι οτι με χαλαει.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ενδιαφέρον. Δύο επεισόδια πρόλαβα να δω, αλλά όντως το 2ο ήταν βελτιωμένο σε σχέση με τον πιλότο, και γενικά το χιούμορ είναι πετυχημένο και οι χαρακτήρες έχουν potential για πολύ άκυρα σκηνικά :D

Δημοσ.

ειδα το πρωτο επεισοδιο. πολυ καφριλα, ωραιες ατακες, πορνοδιαστροφικη σειρα πρεπει να ειναι. το ντραφτ δεν εχω ιδεα τι ειναι. θα το συνεχισω μαζι με το breaking bad και τις ταινιες

Δημοσ.

tzino,καλα θα τη δω την 2η σεζον αλλα οταν λες οτι χαλασε η maybe,εννοεις οτι παχυνε?Αν ειναι αυτο,νομιζω ηταν γνωστο διοτι την ειχαμε δει σε κατι photo op που ειχαν κανει για την επιστοφη του arrested development.Και ναι ο Αντρε φαιρνει πολυ με tobias(industries-could not resist!!!).Ηταν ο πρωτος που μου ηρθε στο μυαλο σαν συγκριση.Εντελως goofy χαρακτηρας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με τους υποτιτλους τι παιζει;

edit: οι ελληνικοι υποτιτλοι ειναι τοσο ασυγχρονιστοι οσο δεν παει. δεν μπορω να τα δω ετσι οποτε με βλεπω να το γυρναω στους αγγλικους αλλα θα χανω λιγο την μαγεια

Επεξ/σία από gavros10
Δημοσ.

Αυτους που βρηκα εγω(δεν νομιζω να κυκλοφορανε παραπανω απο μια εκδοση) μια χαρα συγχρονισμενοι ηταν με την εκδοση(dvdrip) των αρχειων βιντεο που ειχα.Νομιζω ενα μονο επεισοδιο ηταν λιγο out of sync και φτιαχτηκε με την αγκυλη(αν το βλεπεις σε Kmplayer).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...