s2117 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα, έχω επιδότηση (όχι την κλασσική ετήσια, εχω και καλά σπεσιαλ προσφορά απο τα κεντρικα για wind). Επειδή στα καταστήματα wind είναι αρκετά ακριβότερα τα κινητά από ότι αλλού, ξέρετε αν μπορώ να ψωνίσω από αλλού?Από τα κεντρικά μου είπαν όχι, αλλά λέω μήπως λένε μούφες γιατί δεν τους συμφέρει? Αν ξέρετε ότι γίνεται,πείτε και από ποιο κατάστημα, γιατί πήρα ένα δυο(μικρά) και έφαγα άκυρο
Gkogkos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Απ όσο γνωρίζω η επιδότηση που σου δίνει κάθε εταιρία αφορά την αγορά κινητού από το δικό της κατάστημα! Δηλαδή δεν πιστεύω να έχεις επιδότηση από WIND όπως λες και να μπορείς να αγοράσεις κινητό με την επιδότηση από την WIND από multirama για παράδειγμα.
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Απ όσο γνωρίζω η επιδότηση που σου δίνει κάθε εταιρία αφορά την αγορά κινητού από το δικό της κατάστημα! Δηλαδή δεν πιστεύω να έχεις επιδότηση από WIND όπως λες και να μπορείς να αγοράσεις κινητό με την επιδότηση από την WIND από multirama για παράδειγμα. Οχι απαραιτητα. Πχ επιδοτηση της vodafone μπορεις να παρεις και απο Πλαισιο σιγουρα (το εχω κανει). Τωρα για WIND δεν ξερω για να ειμαι ειλικρινης.
orck Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Εστω οτι μπορουμε να παρουμε επιδοτηση απο αλλο καταστημα πχ Multirama, Πλαισιο, Public. Γινεται να παρουμε κατι αλλο αντι κινητου τηλεφωνου; Εχω ακουσει για ανθρωπους που πηραν τηλεοραση η φορητο... αυτο γινεται;
iMarilina Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Wind δινει και το public και το multirama. Sent from my iPhone using Insomnia Εστω οτι μπορουμε να παρουμε επιδοτηση απο αλλο καταστημα πχ Multirama, Πλαισιο, Public. Γινεται να παρουμε κατι αλλο αντι κινητου τηλεφωνου; Εχω ακουσει για ανθρωπους που πηραν τηλεοραση η φορητο... αυτο γινεται; Εννοειται οτι αν ειναι απο Wind ή πάροχο ΚΙΝΗΤΗΣ η επιδότηση δε μπορείς να πάρεις τίποτα το οποίο να μην σχετίζεται με κινητή. Εδώ φιλος πήγε να παρει τάμπλετ και δεν του το δώσανε απο το μαγαζί γιατι ηταν μοντέλο μονο wifi και με την επιδότηση επρεπε να παρει wifi+3G.Ο φορητός μπορεί να πέφτει μέσα επειδή παιρνει usb stick για mobile internetSent from my iPhone using Insomnia 1
disqualified Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Wind δινει και το public και το multirama. Sent from my iPhone using Insomnia Εννοειται οτι αν ειναι απο Wind ή πάροχο ΚΙΝΗΤΗΣ η επιδότηση δε μπορείς να πάρεις τίποτα το οποίο να μην σχετίζεται με κινητή. Εδώ φιλος πήγε να παρει τάμπλετ και δεν του το δώσανε απο το μαγαζί γιατι ηταν μοντέλο μονο wifi και με την επιδότηση επρεπε να παρει wifi+3G.Ο φορητός μπορεί να πέφτει μέσα επειδή παιρνει usb stick για mobile internetSent from my iPhone using Insomnia Επιδοτηση απο vodafone μπορεις να παρεις κατι αλλο. Απο πλαισιο ipad mini χωρις 3G για παραδειγμα 1
iMarilina Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Wind δινει και το public και το multirama. Sent from my iPhone using Insomnia Εννοειται οτι αν ειναι απο Wind ή πάροχο ΚΙΝΗΤΗΣ η επιδότηση δε μπορείς να πάρεις τίποτα το οποίο να μην σχετίζεται με κινητή. Εδώ φιλος πήγε να παρει τάμπλετ και δεν του το δώσανε απο το μαγαζί γιατι ηταν μοντέλο μονο wifi και με την επιδότηση επρεπε να παρει wifi+3G.Ο φορητός μπορεί να πέφτει μέσα επειδή παιρνει usb stick για mobile internetSent from my iPhone using Insomnia Επιδοτηση απο vodafone μπορεις να παρεις κατι αλλο. Απο πλαισιο ipad mini χωρις 3G για παραδειγμαΠήρες εσύ; Γιατί του φίλου μου αρνηθήκανε να του το δώσουν. Και ειναι λογικό αν το σκεφτεί κανεις από τη δική τους πλευρά.Sent from my iPhone using Insomnia
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Απο Πλαίσιο μπορείς να πάρεις οτιδήποτε πάντως. Εχω πάρει απο netbook μεχρι χαρτιά και πιστωτικό για αγορά κάποια άλλη στιγμή. 1
orck Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Αυτο ισχυει και με Cosmote; Θα προτιμουσα μια Nikon D3100 απο ενα τηλεφωνο που ψηνει καφε.
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Για Vodafone μπορω να σου πω σιγουρα ναι. Για Cote δεν ξερω, δε μου φαινεται δυσκολο να ισχυει ομως. Κανε ενα τηλεφωνο στο Πλαισιο και ρωτα ομως.
spirosd2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 στο public μεχρι και βιβλία πουλάνε με την επιδότηση απο κινητό...
orck Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Στο Πλαισιο μου ειπαν οτι πρεπει να μιλησω με Cote για να κανουν διαθεσιμα τα στοιχεια στο Πλαισιο. Ελπιζω να μπορεσει να γινει. Το Public εχει Cote;
argirisparxas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Από όσο γνωρίζω η επιδότηση είναι μόνο για την ίδια την εταιρία.
disqualified Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Πήρες εσύ; Γιατί του φίλου μου αρνηθήκανε να του το δώσουν. Και ειναι λογικό αν το σκεφτεί κανεις από τη δική τους πλευρά.Sent from my iPhone using Insomnia Συγγενικό μου πρόσωπο πηρε
orck Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Πηρα τηλεφωνο σημερα στο Πλαισιο και μου ειπαν οτι δεν μπορω να αγορασω τιποτα αλλο παρα μονο κινητο τηλεφωνο, ουτε φορητο ουτε κατι αλλο... δεν ξερω τι συμβαινει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα