Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω επιδότηση (όχι την κλασσική ετήσια, εχω και καλά σπεσιαλ προσφορά απο τα κεντρικα για wind).

Επειδή στα καταστήματα wind είναι αρκετά ακριβότερα τα κινητά από ότι αλλού, ξέρετε αν μπορώ να ψωνίσω από αλλού?Από τα κεντρικά μου είπαν όχι, αλλά λέω μήπως λένε μούφες γιατί δεν τους συμφέρει?

Αν ξέρετε ότι γίνεται,πείτε και από ποιο κατάστημα, γιατί πήρα ένα δυο(μικρά) και έφαγα άκυρο :(

Δημοσ.

Απ όσο γνωρίζω η επιδότηση που σου δίνει κάθε εταιρία αφορά την αγορά κινητού από το δικό της κατάστημα!

Δηλαδή δεν πιστεύω να έχεις επιδότηση από WIND όπως λες και να μπορείς να αγοράσεις κινητό με την επιδότηση από την WIND από multirama για παράδειγμα.

• Moderators
Δημοσ.

Απ όσο γνωρίζω η επιδότηση που σου δίνει κάθε εταιρία αφορά την αγορά κινητού από το δικό της κατάστημα!

Δηλαδή δεν πιστεύω να έχεις επιδότηση από WIND όπως λες και να μπορείς να αγοράσεις κινητό με την επιδότηση από την WIND από multirama για παράδειγμα.

Οχι απαραιτητα. Πχ επιδοτηση της vodafone μπορεις να παρεις και απο Πλαισιο σιγουρα (το εχω κανει). Τωρα για WIND δεν ξερω για να ειμαι ειλικρινης.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εστω οτι μπορουμε να παρουμε επιδοτηση απο αλλο καταστημα πχ Multirama, Πλαισιο, Public. Γινεται να παρουμε κατι αλλο αντι κινητου τηλεφωνου; Εχω ακουσει για ανθρωπους που πηραν τηλεοραση η φορητο... αυτο γινεται;

Δημοσ.

Wind δινει και το public και το multirama.

Sent from my iPhone using Insomnia

Εστω οτι μπορουμε να παρουμε επιδοτηση απο αλλο καταστημα πχ Multirama, Πλαισιο, Public. Γινεται να παρουμε κατι αλλο αντι κινητου τηλεφωνου; Εχω ακουσει για ανθρωπους που πηραν τηλεοραση η φορητο... αυτο γινεται;

Εννοειται οτι αν ειναι απο Wind ή πάροχο ΚΙΝΗΤΗΣ η επιδότηση δε μπορείς να πάρεις τίποτα το οποίο να μην σχετίζεται με κινητή. Εδώ φιλος πήγε να παρει τάμπλετ και δεν του το δώσανε απο το μαγαζί γιατι ηταν μοντέλο μονο wifi και με την επιδότηση επρεπε να παρει wifi+3G.Ο φορητός μπορεί να πέφτει μέσα επειδή παιρνει usb stick για mobile internetSent from my iPhone using Insomnia
  • Like 1
Δημοσ.

Sent from my iPhone using Insomnia Εννοειται οτι αν ειναι απο Wind ή πάροχο ΚΙΝΗΤΗΣ η επιδότηση δε μπορείς να πάρεις τίποτα το οποίο να μην σχετίζεται με κινητή. Εδώ φιλος πήγε να παρει τάμπλετ και δεν του το δώσανε απο το μαγαζί γιατι ηταν μοντέλο μονο wifi και με την επιδότηση επρεπε να παρει wifi+3G.Ο φορητός μπορεί να πέφτει μέσα επειδή παιρνει usb stick για mobile internetSent from my iPhone using Insomnia

Επιδοτηση απο vodafone μπορεις να παρεις κατι αλλο. Απο πλαισιο  ipad mini χωρις 3G για παραδειγμα

• Like 1
Δημοσ.

Sent from my iPhone using Insomnia Εννοειται οτι αν ειναι απο Wind ή πάροχο ΚΙΝΗΤΗΣ η επιδότηση δε μπορείς να πάρεις τίποτα το οποίο να μην σχετίζεται με κινητή. Εδώ φιλος πήγε να παρει τάμπλετ και δεν του το δώσανε απο το μαγαζί γιατι ηταν μοντέλο μονο wifi και με την επιδότηση επρεπε να παρει wifi+3G.Ο φορητός μπορεί να πέφτει μέσα επειδή παιρνει usb stick για mobile internetSent from my iPhone using Insomnia

Επιδοτηση απο vodafone μπορεις να παρεις κατι αλλο. Απο πλαισιο ipad mini χωρις 3G για παραδειγμα
Πήρες εσύ; Γιατί του φίλου μου αρνηθήκανε να του το δώσουν. Και ειναι λογικό αν το σκεφτεί κανεις από τη δική τους πλευρά.Sent from my iPhone using Insomnia
  • Moderators
Δημοσ.

Απο Πλαίσιο μπορείς να πάρεις οτιδήποτε πάντως.

Εχω πάρει απο netbook μεχρι χαρτιά και πιστωτικό για αγορά κάποια άλλη στιγμή.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Για Vodafone μπορω να σου πω σιγουρα ναι. Για Cote δεν ξερω, δε μου φαινεται δυσκολο να ισχυει ομως. Κανε ενα τηλεφωνο στο Πλαισιο και ρωτα ομως. :)

Δημοσ.

Στο Πλαισιο μου ειπαν οτι πρεπει να μιλησω με Cote για να κανουν διαθεσιμα τα στοιχεια στο Πλαισιο. Ελπιζω να μπορεσει να γινει. Το Public εχει Cote;

Δημοσ.

Πήρες εσύ; Γιατί του φίλου μου αρνηθήκανε να του το δώσουν. Και ειναι λογικό αν το σκεφτεί κανεις από τη δική τους πλευρά.Sent from my iPhone using Insomnia

Συγγενικό μου πρόσωπο πηρε

Δημοσ.

Πηρα τηλεφωνο σημερα στο Πλαισιο και μου ειπαν οτι δεν μπορω να αγορασω τιποτα αλλο παρα μονο κινητο τηλεφωνο, ουτε φορητο ουτε κατι αλλο... δεν ξερω τι συμβαινει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...