martyras Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 Εχει βγεί ήδη το Nokia 7250i που λύνει όλα τα παραπάνω περί τις κάμερας που αναφέρετε.
Gary_Kokkin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 Εχει βγεί ήδη το Nokia 7250i που λύνει όλα τα παραπάνω περί τις κάμερας που αναφέρετε. Mε διαφορά τιμής 150ε ...δεν νομίζω ότι θα κάνει πολλά πράγματα στην αγορά !
akiss Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 απο οτι φαινετε ουτε η γυναικα μου το γουσταρη το Τ610.μαλλον πρεπει να παω μια βολτα απο κανενα buy&sell να δω ποσο το παιρνουν.... και μετα θα δω για κανενα 7250 για να της παρω...
Gary_Kokkin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Δεν κοιτάς για κανένα 7250 μεταχειρισμένο ....ή για ανταλλαγή με το Τ610 σου ? -Πιο φθηνά θα σου έρθει πλέον ,και θα κερδίσεις και διαφορά ! (αν δείς τι υπάρχει από προσφορά/ζήτηση ...)
Gary_Kokkin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Exei ena swro allous kwdikous apo pisw kathe kinhto.....pistepse me jerw kalutera oti apo to SN den vlepoun tpt. Tpt pou na endiaferei tous texnikous toulaxiston. Den lew oti den tha periexei plhrofories (pio leptomereis) gia thn kataskeuh tou kinhtou alla apokleietai na to pas se SC kai na sou poun filarako to kin sou einai klemmeno! NO WAY!!!! :wink: Αμα δηλώσεις κλοπή με SN /απόδειξη ,επίσημα τα "σοβαρά" επίσημα service online " δεν το φτιάχνουν ! -Ισχύει και για Νοκια ,Panasonic,Siemens ,Motorola ...το γράφουν και πολλές αποδείξεις πίσω με ψιλά γράμματα...μαζί με τους όρους συμφωνίας επισκευής . Τώρα βέβαια αν κάποιοι τεχνικοί πληκτρολογούν το SN της συσκευής ,προτού κάνουν αναβάθμιση πx software ,αυτοί θα ξέρουν το γιατί υποθέτω , και τι ρόλο παίζει για αυτούς.....εγώ τι να πώ παραπάνω ,από αυτό που βλέπω ,σαν μη ειδικός....
akiss Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Δεν κοιτάς για κανένα 7250 μεταχειρισμένο ....ή για ανταλλαγή με το Τ610 σου ? -Πιο φθηνά θα σου έρθει πλέον ,και θα κερδίσεις και διαφορά ! (αν δείς τι υπάρχει από προσφορά/ζήτηση ...) πρεπει να το σκεφτω καλα γιατι το εχω μονο 2 εβδομαδες...
atvelos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 παιδια μια βοηθεια με τις υπερυθρες. πηρα το Τ610 εγκατεστησα το λογισμικο της ericson και το ταυτοχρονα και την usb θυρα των υπερυθρων στο pc. δοκιμασα εστειλα ενα αρχειο midi στο τηλεφωνο ολα καλα προσπαθω να στειλω μια εικονα και μου βγαζει το εξης μυνημα δεν μπορει να στειλει την εικονα .bmp because an error occured while wireless link was sending file data to other machine the data is invalid. μπορει να βοηθησει καποιος στο τι κανω λαθος.
dim_b Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Σου λέει ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Ο τύπος αρχείου δεν υποστηρίζεται. Το Τ610 δε δέχεται εικόνες bmp. Μόνο jpeg και gif.
NeTBoY Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Exei ena swro allous kwdikous apo pisw kathe kinhto.....pistepse me jerw kalutera oti apo to SN den vlepoun tpt. Tpt pou na endiaferei tous texnikous toulaxiston. Den lew oti den tha periexei plhrofories (pio leptomereis) gia thn kataskeuh tou kinhtou alla apokleietai na to pas se SC kai na sou poun filarako to kin sou einai klemmeno! NO WAY!!!! :wink: Αμα δηλώσεις κλοπή με SN /απόδειξη ' date='επίσημα τα "σοβαρά" επίσημα service online " δεν το φτιάχνουν ! -Ισχύει και για Νοκια ,Panasonic,Siemens ,Motorola ...το γράφουν και πολλές αποδείξεις πίσω με ψιλά γράμματα...μαζί με τους όρους συμφωνίας επισκευής . Τώρα βέβαια αν κάποιοι τεχνικοί πληκτρολογούν το SN της συσκευής ,προτού κάνουν αναβάθμιση πx software ,αυτοί θα ξέρουν το γιατί υποθέτω , και τι ρόλο παίζει για αυτούς.....εγώ τι να πώ παραπάνω ,από αυτό που βλέπω ,σαν μη ειδικός....[/quote'] Gia tis upoloipes etaireis kinhtwn den mporw na sto pw me sigouria, alla oso afora ta kinhta SE den uparxei KANENAS MA KANENAS tropos na vrethei klemmeni suskeuh apo SE SC! Sto lew me 1000% sigouria!!Den uparxei kapoia online database opou na enhmerwnetai gia klemmena kai tetoia etsi wste otan peraseis esu ena noumero na "xtuphsei".... :?
MadSurfer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 oso afora ta kinhta SE den uparxei KANENAS MA KANENAS tropos na vrethei klemmeni suskeuh apo SE SC! Sto lew me 1000% sigouria!!Den uparxei kapoia online database opou na enhmerwnetai gia klemmena kai tetoia etsi wste otan peraseis esu ena noumero na "xtuphsei".... :? Kai omos yparxei kai sygkekrimena exei tyxei se filo mou prin apo kana 3mino pou tou thn eixan klepsei kapou sto monastiraki pros thisio kai eixe valei kodiko kleidomatos syskevis kai etsi eprepe na kseklidothei, eixe dosei ta stoixeia sto CCC tis SE (imei, s/n ktl) kai meta apo 1 eydomada peripou ton pirane tilefono kai tou eipan oti mporei na parei na paralavei tin syskevi tou apo to service tis panepistimiou epeidi to tsakali pou tin eixe voutiksei eixe perasei apo ekei gia na tin kseklidosei, as prosexe pantos simasia exei oti vrike kai pali tin klemeni syskevi tou
Gary_Kokkin Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Mόνο που εγώ συμφωνώ με αυτό που έγραψες ,γιατί ήξερα παρόμοια περιστατικά και το συζήταγα με τον "Netboy"....(έκανες λάθος στο quote) Γνωρίζω παρόμοια περιστατικά και σε Νοκια ,Siemens (μόνο που η Νοκια έχει 3 ή 6 μήνες περιορισμό -δεν θυμάμαι- για την "υπηρεσία" - μάλλον μη χάσουν την εξυπηρέτιση και στον κλέφτη ! )
atvelos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 στο Τ610 οταν του λεω να κανει επεξεργασια καποιου ηχου μου βγαζει μυνημα προσωρινα μη διαθεσιμο πρεπει να ενεργοποιησω κατι???
Gary_Kokkin Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Προφανώς αναφέρεσε στους ήχους αυτούς που είναι προκαθορισμένοι από το εργοστάσιο .....δεν μπορείς να κάνεις τίποτε .....εκτός από επαναφορά ρυθμίσεων να σβήσεις μερικούς ,αλλά θα χάσεις και όλες τις ρυθμίσεις της συσκευής..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.