Gary_Kokkin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Hρθαν και έρχονται συνέχεια αναβαθμίσεις software ,μην το ξεχνάτε όσο είναι στην εγγύηση δωρεάν.........
AfterForever Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Τι δωρεάν, εμένα μου'παν στο μαγαζί που το πήρα ότι το στέλνουν στην Ericsson κ σκας €20 !! Στην Αθήνα που μπορείς να το πας για αναβάθμιση; Πόσο κοστίζει; Χάνεις δεδομένα;
kirimis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Τι δωρεάν' date=' εμένα μου'παν στο μαγαζί που το πήρα ότι το στέλνουν στην Ericsson κ σκας ?20 !! [/quote'] Καποιος παει να σου βαλει χερι... Να πας και να του πεις πως ειναι απατεωνας... Τα updates ειναι free και κατα την διαρκεια της εγγυησης, και μετα!
Passworld Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 pos mporo na do tin version tou software?, kai pio einai to teleuteo?
dim_b Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Γιά να δεις την έκδοση του λειτουργικού: Όταν το κινητό είναι σε κατάσταση αναμονής (αν είναι σβησμένη η οθόνη πάτησε κάποιο πλήκτρο γιά να εμφανιστεί η αρχική οθόνη) πληκτρολογείς >*<<*<* (Τα βελάκια είναι κινήσεις του joystick αριστερά ή δεξιά) και μπαίνεις στο Service menu Επιλέγεις την πρώτη επιλογή (Service Info) και ξανά την πρώτη (SW Information).
dim_b Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Τι δωρεάν' date=' εμένα μου'παν στο μαγαζί που το πήρα ότι το στέλνουν στην Ericsson κ σκας €20 !! Στην Αθήνα που μπορείς να το πας για αναβάθμιση; Πόσο κοστίζει; Χάνεις δεδομένα;[/quote'] Στο χρόνο της εγγύησης, ο έλεγχος, οι αναβαθμίσεις και οι επισκευές (αν δεν υπάρχει δική σου υπαιτιότητα) είναι δωρεάν και γίνονται και πολύ γρήγορα, σε αντίθεση με τα service κάποιων άλλων εταιριών :wink: Εκτός εγγύησης, ο έλεγχος κοστίζει 7€ + το κόστος των ανταλακτικών και ίσως υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση γιά εργασία σε περίπτωση επισκευής (ευτυχώς μέχρι τώρα δεν χρειάστηκε να το διαπιστώσω ). Δεν ξέρω επίσης, αν η αναβάθμιση χρεώνεται έξτρα. Εδώ θα βρεις όλες τις διευθύνσεις των Service Centers της Ericsson στην Ελλάδα. Απ'ότι βλέπω υπάρχει και στην Κόρινθο (εκεί δεν είσαι; ). Στον Πειραιά (Γρ. Λαμπράκη) που είχα πάει το κινητό ενός φίλου την περασμένη εβδομάδα, ήταν εξυπηρετικότατοι και πολύ γρήγοροι. Edit Με την αναβάθμιση χάνονται τα περιεχόμενα της μνήμης και οι ρυθμίσεις, οπότε πρέπει να κάνεις ένα backup πριν το πας στο sevice.
AfterForever Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Παιδιά ξέρετε κανένα μαγαζί στην Αθήνα που να αναβαθμίζει το Τ610 με non-voda λογισμικό;
dim_b Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Ίσως το 9volto στον Πειραιά. Δες στο http://www.9volto.gr και κάνε καλύτερα ένα τηλέφωνο γιά να σου πουν σίγουρα.
Gary_Kokkin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Τι δωρεάν' date=' εμένα μου'παν στο μαγαζί που το πήρα ότι το στέλνουν στην Ericsson κ σκας €20 !! Στην Αθήνα που μπορείς να το πας για αναβάθμιση; Πόσο κοστίζει; Χάνεις δεδομένα;[/quote'] Στο χρόνο της εγγύησης, ο έλεγχος, οι αναβαθμίσεις και οι επισκευές (αν δεν υπάρχει δική σου υπαιτιότητα) είναι δωρεάν και γίνονται και πολύ γρήγορα, σε αντίθεση με τα service κάποιων άλλων εταιριών :wink: Εκτός εγγύησης, ο έλεγχος κοστίζει 7€ + το κόστος των ανταλακτικών και ίσως υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση γιά εργασία σε περίπτωση επισκευής (ευτυχώς μέχρι τώρα δεν χρειάστηκε να το διαπιστώσω ). Δεν ξέρω επίσης, αν η αναβάθμιση χρεώνεται έξτρα. Εδώ θα βρεις όλες τις διευθύνσεις των Service Centers της Ericsson στην Ελλάδα. Απ'ότι βλέπω υπάρχει και στην Κόρινθο (εκεί δεν είσαι; ). Στον Πειραιά (Γρ. Λαμπράκη) που είχα πάει το κινητό ενός φίλου την περασμένη εβδομάδα, ήταν εξυπηρετικότατοι και πολύ γρήγοροι. Edit Με την αναβάθμιση χάνονται τα περιεχόμενα της μνήμης και οι ρυθμίσεις, οπότε πρέπει να κάνεις ένα backup πριν το πας στο sevice. Eκτός εγγύησης ,η αναβάθμιση κοστίζει 18ε ,και δεν χάνονται τα δεδομένα κλπ,άμα γίνει σωστά από τον τεχνικό ! -Χρόνος αναβάθμισης 30'
AfterForever Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Παιδιά αγόρασα το MA-620 (υπέρυθρες) κ ένα σας λέω...μ@μ@ει !! Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα, είναι τρομερή φάση. ΥΓ. Έτσι λοιπόν κρίνεται επιτακτικότατη η ανάγκη για ελεύθερο χώρο στη μνήμη του κινητού κ συνεπώς για ξεφόρτωμα των μαλακιών της Voda...
dim_b Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Το ΜΑ-620 είναι της Ericsson; Πόσο κοστίζει; Εγώ πήρα με 49€ από το Carrefour (μόνο εκεί τη βρήκα) μιά συσκευή Bluetooth γιά USB και είναι μιά χαρά. Μεγάλο πλεονέκτημα ότι το τηλέφωνο μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε μέσα στο δωμάτιο κι έτσι αποφεύγονται οι γνωστές ηχητικές παρεμβολές.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Το ΜΑ-620 είναι της Ericsson; Πόσο κοστίζει;Εγώ πήρα με 49€ από το Carrefour (μόνο εκεί τη βρήκα) μιά συσκευή Bluetooth γιά USB και είναι μιά χαρά. Μεγάλο πλεονέκτημα ότι το τηλέφωνο μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε μέσα στο δωμάτιο κι έτσι αποφεύγονται οι γνωστές ηχητικές παρεμβολές. Οι ΜΑ 620 ειναι της Mobile action και θα τις βρεις 35-40 ευρω. http://www.mobileaction.com
AfterForever Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Παιδιά φόρτωσα ένα animated gif,δε μου το αναγνωρίζει κ δε μπορώ να το σβήσω ! τι κάνω τώρα;
Angeldust Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 Τι δωρεάν' date=' εμένα μου'παν στο μαγαζί που το πήρα ότι το στέλνουν στην Ericsson κ σκας €20 !! Στην Αθήνα που μπορείς να το πας για αναβάθμιση; Πόσο κοστίζει; Χάνεις δεδομένα;[/quote'] Στο χρόνο της εγγύησης, ο έλεγχος, οι αναβαθμίσεις και οι επισκευές (αν δεν υπάρχει δική σου υπαιτιότητα) είναι δωρεάν και γίνονται και πολύ γρήγορα, σε αντίθεση με τα service κάποιων άλλων εταιριών :wink: Εκτός εγγύησης, ο έλεγχος κοστίζει 7€ + το κόστος των ανταλακτικών και ίσως υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση γιά εργασία σε περίπτωση επισκευής (ευτυχώς μέχρι τώρα δεν χρειάστηκε να το διαπιστώσω ). Δεν ξέρω επίσης, αν η αναβάθμιση χρεώνεται έξτρα. Εδώ θα βρεις όλες τις διευθύνσεις των Service Centers της Ericsson στην Ελλάδα. Απ'ότι βλέπω υπάρχει και στην Κόρινθο (εκεί δεν είσαι; ). Στον Πειραιά (Γρ. Λαμπράκη) που είχα πάει το κινητό ενός φίλου την περασμένη εβδομάδα, ήταν εξυπηρετικότατοι και πολύ γρήγοροι. Edit Με την αναβάθμιση χάνονται τα περιεχόμενα της μνήμης και οι ρυθμίσεις, οπότε πρέπει να κάνεις ένα backup πριν το πας στο sevice. Eκτός εγγύησης ,η αναβάθμιση κοστίζει 18ε ,και δεν χάνονται τα δεδομένα κλπ,άμα γίνει σωστά από τον τεχνικό ! -Χρόνος αναβάθμισης 30' La8os kaneis. Prwton, den zitane apodeiksi agoras h otidipote allo gia na doune an to kinito einai entos eggyhshs h oxi kai deuteron, exw kanei 2 fores anaba8misi se syskeues ericsson ektos eggyhshs kai malista se 2 diaforetika Service Centers kai den plirosa mia :wink:
UserX Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 na doume pote tha bgei kanena xigimeno tipaki na spaei tis malakies tis vodafone (kai na xerei ti kanei), mpas kai doume aspri mera... Idi me 10 fotografies kai + 3 ixous ehei gemisei i mnimi kai ta misa apo afta pou ehei mesa to kinito den svinontai gamo tin &*@$^*&@&*$@vodaphone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.