Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson T610

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση ρε παιδιά. Τι γίνεται με τη μνήμη του Τ610? Είναι στα αλήθεια 2Mb ή γίνεται λόγω κακής διαχείρησης 800-900 Kb? και κάτι άλλο. Ξέρει κανείς πότε έρχονται και αν θα έρθουν τα άλλα 2 χρώματα? το κόκκινο και το μπλέ?

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Exo auto to kinito meionektimata einai oti o plastiko meros othonikai to mauro gemizei daxtiktilies to allo sobaro meionektima einai i camera pou einai telios tis plakas xalia poiotita xalia nixterini lipsi episis kai ena allo meionektima den iparxei periptosi se poli fos na deis tipota stin othoni mia mauri maurila blepeis auto to problima to exei kai to T300 kata ta alla einai telio kinito episis spastiko pou den se afinei na sbisis merika game eikones ixous.

Δημοσ.

Για την καμερα ειδικα θα προβαλλω ΕΝΣΤΑΣΗ κυριε προεδρε!

Γιατι ειναι χαλια? Μια χαρα ειναι... τραβαει καλες φωτος, εκτος και αμα την πηρες για να αντικαταστησει καμια Nikon5700... :) Γενικα η καμερα κανει αριστα την δουλεια για την οποια βρισκεται... δηλαδη να παιρνει snapshots και να τα στελνει μεσω MMS σε αλλα κινητα, και ας μην ξεχναμε επισης και σε τι μεγεθος κινητου την χωρεσαν μεσα! Για τα νυχτερινα... εεε πολλα θες πιστευω... εδω οι κανονικες οι digital τα βρισκουν σκουρα τα πραγματα, δεν θα τα εβρισκε μια καμερουλα κινητου?

Για την οθονη τα ειπαμε... ουτε των φορητων δεν φαινεται κοντρα στον ηλιο...

Δημοσ.

Παιδιά ερώτηση :

1) Μπορείς να βάλει ό,τι φωτογραφία γουστάρεις για φόντο ? Πχ βγάζεις μια με την κάμερα ή μια που σου στείλανε με MMS

2) Τα μηνύματα είναι εύκολα στη σύνταξη;

3) Κοινώς αποδεκτά μειονεκτήματα (που να μην υπόκεινται σε υποκειμενική άποψη) υπάρχουν ? (bugs κτλ)

Δημοσ.
Παιδιά ερώτηση :

1) Μπορείς να βάλει ό' date='τι φωτογραφία γουστάρεις για φόντο ? Πχ βγάζεις μια με την κάμερα ή μια που σου στείλανε με MMS

2) Τα μηνύματα είναι εύκολα στη σύνταξη;

3) Κοινώς αποδεκτά μειονεκτήματα (που να μην υπόκεινται σε υποκειμενική άποψη) υπάρχουν ? (bugs κτλ)[/quote']

1) ΝΑΙ

2) ΝΑΙ

3)

i) Αμα βαλεις ενα αρχειο 8kb στο κινητο... αυτο μπορει να καταληξει να πιανει και 50kb στην μνημη!!! Αγνωστο αμα θα καταφερουν να το διορθωσουν

ii) Oι πολυφωνηκοι θα μπορουσαν να ειναι και λιιιιιγο ποιο δυνατοι...

iii) εε και θελει καθαρισμα απο τις δαχτυλιες συχνα.... εεεε τα γουστα ετσι ειναι :lol:

Απο εκει και περα το κινητο δεν φαινεται να εχει κατι αλλο εμφανες...

Δημοσ.

Παιδιά το είδα το κινητό κ μάλλον θα πάω να το χτυπήσω, μ@μ@ει !!!

Το κακό για τους κατόχους Q είναι ότι θα πρέπει να' χουν μια εφεδρική καρτούλα για όποτε θέλουν να στέλνουν MMS!

Τελικά με αναβάθμιση λογισμικού φεύγουν τα της vodafone ?

Επίσης : με υπολογιστή μέσω καλωδίου μπορεί να συνδεθεί ? Μπορείς να μεταφέρεις εικόνες, ήχους, να διαχειριστείς επαφές κτλ κτλ?

ΥΓ. Sagem My-X6 (ή κάπως έτσι) συγκρινόμενο με το Τ610 ? Γενικά αυτό το τηλέφωνο το' χει δει κανείς ?

Δημοσ.

Αν και μπορείς να χρησιμοποιήσεις καλώδιο ή IR, γιά σύνδεση με PC η καλύτερη λύση (αν και λίγο ακριβότερη) είναι το Bluetooth. Δεν είσαι υποχρεωμένος να έχεις το κινητό δίπλα στο PC, οπότε γλυτώνεις τις παρεμβολές και ένα μεγάλο μέρος της ακτινοβολίας.

Μπορείς να ανεβάσεις στο κινητό εικόνες, ήχους, θέματα, παιχνίδια. Μπορείς να τα κατεβάσεις στο PC (όλα εκτός των παιχνιδιών) και βέβαια να συγχρονίσεις τις επαφές με το Outlook.

Δημοσ.

εγώ για την οθόνη θα ήθελα να πω μιας και το πήρα προχτες. Συμφωνω με τους προλαλήσαντες: στο φως της ημέρας(και οχι μονο κοντρα στον ήλιο) δεν βλέπεις τίποτα!!! Το βραδι στην παραλία με απόλυτο σκοτάδί είναι ωραιότατο!

Επίσης οι ήχοι του δεν έχουν αρκετή ένταση.

Ειχα το T39m απο την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε και είχα καλομάθει και με την ποιότητα απεικόνισης(ασπρομαυρη βέβαια αλλά πολύ ζόρικη)και με την ένταση των ήχων.

Τέλος χτές (2ημερα) η πιτσιρίκα το έπαιζε και της έπεσε κάτω! Στην μία άκρη το υλικό παραμορφώθηκε!!! Το Τ39 το είχε δεκάδες φορές κοπανήσει χωρίς καμμιά "παρενέργεια".

Αυτά.Ομορφο,Hitech, αλλά....

Δημοσ.

Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι ότι στο σκοτάδι η κάμερα δε δείχνει τίποτα. Ναι, ξέρω, κινητό αγοράζω κ όχι φωτογραφική μηχανή αλλά έχω την εντύπωση πως η κάμερα του GD87 είναι καλύτερη...

Πάντως σε γενικές γραμμές τα υπέρ αυτού του κινητού είναι περισσότερα από τα κατά, εεεε ?

Δημοσ.

Η κάμερα σίγουρα από τη στιγμή που δεν έχει φλας δε θα δείχνει τίποτα στο σκοτάδι. Και σίγουρα θα είναι χειρότερη από αυτή του gd87 αφού και το τηλέφωνο είναι πολύ πιο φτηνό. Το θέμα είναι να υπερβαίνει λίγο το μέσο όρο. Επειδή όμως είναι ενσωματωμένη η ίδια η κάμερα δεν έχει ανάλυση 640Χ480 οπότε και οι εικόνες στον υπολογιστή δεν μπορεί ποτέ να βγουν με ανάλυση 640Χ480 αλλά πάντα με μικρότερη. Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι η μνήμη. Στην πραγματικότητα από αυτά που έχω ακούσει πρέπει να είναι η μισή απ' ότι δίνει ο κατασκευαστής.

Δημοσ.

Βασικα η καμερα ειναι καλυτερη του GD87, και κατι λογικες του στυλ ειναι ακροβοτερο αρα και καλυτερο φυσικα και δεν ειναι κανονας.

Η μνημη ειναι σαφως οση λεει ο κατασκευαστης! Αν γινεται τωρα κακη διαχειρηση και τα αρχεια πιανουν παραπανω χωρο απο οσο πρεπει, αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελειο!!!

Δημοσ.

Ναι αλλά τελικά η ουσία είναι πως δεν μπορείς να εκμεταλευτείς όση μνήμη δίνει ο κατασκευαστής. Άρα στο 610 ποτέ δε θα έχεις 2Mb μνήμη. Είτε λόγω κακής διαχείρησης είτε για άλλο λόγο. Τι να το κάνω εγώ να μου λέει η εταιρία πως το κινητό έχει 2Mb μνήμη και εγώ να μπορώ να αποθηκεύω φωτογραφίες έως 1Mb για παράδειγμα? Μπορει και λιγότερο.

Και βέβαια το ακριβότερο δεν είναι πάντα το καλύτερο αλλά τουλάχιστον έχεις μια ένδειξη για το τι αγοράζεις. Συνήθως το ακριβότερο είναι και καλύτερο.

Δημοσ.
Ναι αλλά τελικά η ουσία είναι πως δεν μπορείς να εκμεταλευτείς όση μνήμη δίνει ο κατασκευαστής. Άρα στο 610 ποτέ δε θα έχεις 2Mb μνήμη. Είτε λόγω κακής διαχείρησης είτε για άλλο λόγο. Τι να το κάνω εγώ να μου λέει η εταιρία πως το κινητό έχει 2Mb μνήμη και εγώ να μπορώ να αποθηκεύω φωτογραφίες έως 1Mb για παράδειγμα? Μπορει και λιγότερο.

Και βέβαια το ακριβότερο δεν είναι πάντα το καλύτερο αλλά τουλάχιστον έχεις μια ένδειξη για το τι αγοράζεις. Συνήθως το ακριβότερο είναι και καλύτερο.

Edw kaneis megalo lathos!Ayto pou les "akribotero=kalytero" exei papsei na isxyei sta hlektronika,kinita,pc kai alles tetoies syskeyes edw kai kapoia xronia!!O antagwnismos eei ginei poly megalos poia!Sta kinita h NOKIA sou roufaei to aima mono kai mono giati grafei NOKIA epanw kai apo poiotha mhden!Stis idies times pairneis poly kalytera kinita!Sta pc episis isxyei to idio!Ligo na to psakeis tha deis pws se ola ta eidh/merh tou ypologisth mporeis na breis poly fthinotera pragmata xwris na thysiazeis poiothta!Kai gia na deis oti ayta epekteinontai kai se alles syskeyes tha sou pw allo ena paradeigma!Sta air condition kapoies markes to mono pou kanoun einai na xrhsimopoioun olh thn texnologia kai ta merh mias allhs markas kai to mono pou kanoun aytoi einai na bazoun to "onoma" tous kai ksafnika h timh pigainei sta ypsh!Kathari koroidia gia ton katanalwth!Yparxoun apeira paradeigmata sthn agora!

Δημοσ.

To GD87 se foto kai poiotita xromaton einai kalitero akoma kai i othoni exei kalitera xromata den einai omos to thema ekei to oti to ena apothikeuei 100 foto to allo ante 20 me to zori i diaxirisi tis mnimis einai i xeiroteri gia kinito ase pou sou exei ena soro pragmata pou den sbinoun...

alla ontos sifono oti einai ena apo ta kalitera kinita :)

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω ένα περίεργο πρόβλημα: Δε μου έρχεται αναφορά στα (απλά) μηνύματα. Παρατηρείται σε 2 περιπτώσεις :

1) Το μήνυμα παραδίδεται εκείνη την ώρα, λαμβάνω απάντηση αλλά αναφορά πουθενά.

2) Λόγω δικτύου προφανώς αργεί να πάει αλλά όταν τελικά φτάνει η αναφορά άφαντη.

Είναι ενεργοποιημένη πάντως, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Τι στο καλό...?

ΥΓ. Σε κάποια μηνύματα μου' χουν έρθει αναφορές πάντως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...