Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson T610

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

to pira ki egw proxtes... to kinito einai k@vl@...

den exw bluetooth adaptor exw omws irda kai paizei kanonikotata

xwris diakopespou ekanan ta nokia.to prob me ton katalogo to eixa ki egw alla ta perasa me to xeri... etsi gia na matoume kai to pliktrologio

ligo :) padws soft gia diaxirisi katalogou den exei etsi ???

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή κι εγώ είχα μέχρι τώρα μόνο nokia ήμουνα κολλημένος.Τώρα ύστερα από όλα αυτά τα καλά που ακούω για το SE610 έχω πειστεί να το αγοράσω. Θα ήθελα όμως να μάθω αν αληθεύει το πρόβλημα με την οθόνη στον ήλιο (δε φαίνεται καλά) και πόσο πρόβλημα είναι τελικά αυτό. Και επίσης με λογική χρήση πόσο καιρό κρατάει η μπαταρία του.Επίσης αν έχει συγκρίνει κανείς ποιότητα φωτογραφίας με αυτή του Ν7250.

Δημοσ.

Microchip, sto "provlima" me tin othoni kai ton hlio exoun ypothei POLLES YPERVOLES... min pisteueis oti akous. H apantisi einai nai men troei zori... alla deikse mou ena egxromo pou den troei zori kontra ston hlio! Akoma kai ton forito mou na valo kontra... eee tha faei friki. Apla einai poio disanagnosti... pantos fenete...

As pei kai o ATG tin gnomi tou sto thema...

Δημοσ.

Kirimis, ένα έγχρωμο που δεν τρώει ζόρι κόντρα στον ήλιο είναι το SE T310. Το πήρε ο αδερφός μου εδώ και 15 μέρες και χωρίς υπερβολές η οθόνη δείχνει καλύτερα κοντρα στον ήλιο παρά μέρα σε σκια. Και ας είναι 256 χρώματα η οθόνη. Ένα άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρει κανείς πότε και αν θα έρθουν στην Ελλάδα τα άλλα 2 χρώματα κόκκινο και μπλε εκτός από το ασημί που κυκλοφορεί σήμερα.

Δημοσ.

Αγαπητε, το ξερω το Τ310.... αλλα ξεχασε το... αυτο δεν ειναι και τοσο εγχρωμο :) Oλα τα 256αρια δειχνουν κοντρα στον ηλιο... αυτα ομως με τα πολλα χρωματα, τρωνε παραπανω ζορι.

Μια μικρη θυσια, για να λαβεις κατι παραπανω...

Δημοσ.

μια απορία:στην αναγνώριση κλήσης μπορώ να αντιστοιχίσω φωτογραφίες? Δηλαδή αν έχω την φωτογραφία του καλούντος αποθηκευμένη να φαίνεται μαζι με το ονομα του και η φωτο του?

Πόσες φωτο μπορούμε να αποθηκεύσουμε?

Δημοσ.

Ναι... μπορεις να αντιστοιχησεις και φωτος!

Το ποσες... ας απαντησει καποιος που εχει δοκιμασει να το φουλαρει. Παντως δεν πρεπει να ειναι και πολλες λογω της κακης διαχειρησης της μνημης.

Δημοσ.

στο σαιτ της Mobile Action πάντως , στη λιστα των τηλεφώνων που υποστηρίζει το MA-600 έχει μέχρι το Τ68 και Τ68i.

Εγώ είχα το Τ39.οταν πάω να τρέξω το handset manager μου λεέι βέβαια οτι η εκδοση του λογισμικου δεν υποστηρίζε το τηλεφωνο μου...

Δημοσ.

To exw dokimasei me tin ma-600 gia apostoli/lipsi foto,sounds,themes ktl kai gia syxronismo me outlook kai leitourgei kanonika kai to live kai to kanoniko T610, me programma pou deinei h mobile action den ksero den to exo dokimasei oute kan epsaksa an yparxei gia T610

Δημοσ.

πως το κατάφερες αυτό ρε φίλε.???

Με τις επαφές κάτι κατάφερα και εγώ, αλλά τα έκανα σαλάτα. Δεν έχω καταλάβει πως πρέπει να γράφω(ονομα Επιθετο, ανάποδα). τι ακριβώς είναι ο συγχρονισμός??? Κάνουμε τα δύο phonebooks (του τηλεφώνου και του outlook)ιδια?

Καλά για φωτοκαι μηνυματα δεν το συζητάμε δεν πήρα χαμπάρι τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...