kirimis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Κινητο θες η τρανζιστορακι? Παμε στο ερωτημα σου: 1) Ναι υπαρχει 2) Ναι παιζει με τα παντα... αλλα αφου εχει bluetooth γιατι να ασχολεισαι με IR?
Founes Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 thelw kinito me FM kollite exw idi IRda ... profanos gia to bluetooth tha xriazome kai tin analogi siskevi...(den xerw...)
captain_steven Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 se 610 ή samsung v200? ennow to 610 an anaferesai se mena... Εννοώ ποιό θεωρήτε καλύτερο:to 610 ή το samsung v200?
MadSurfer Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Kamia sxesi to N6610 me to T610 to SE einai klaseis anotero se olous tous tomeis (Othoni, mnimi, camera,emfanisi,dynatotites) to mono pou den exei einai to radio alla sto kato kato kinito perneis oxi radiofonaki (prosopikh gnomi), egw exw to 7210 kai tha to doso gia na paro to T610 to poly poly perneis kai to radio-handfree kai eisai ok :wink:
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 re paidia eimoun sxedon veveos oti tha agoraza to 6610alla edw kai kapou 10 meres akouw sunexeia poly kala logia gia to se610 kai mou fenete oti mallon tha parw auto to mono pou me xalaei einai oti den exei FM... 1.yparxei kapoio hands free me FM ensomatomeno gia to 610 ??? 2.exei dokimasei kaneis IRda dyndesi tou kinitou me PC ??? an nai einai ikanopoiitiki??? Egw ehw parei Auto kai ta paei mia hara! Poly kalo shma lhpshs kai poiothta hxou. To phra apo vodafone shop sthn timh twn 35 euros peripou. 8)
HELIOS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Kamia sxesi to N6610 me to T610 to SE einai klaseis anotero se olous tous tomeis (Othoni, mnimi, camera,emfanisi,dynatotites) to mono pou den exei einai to radio alla sto kato kato kinito perneis oxi radiofonaki (prosopikh gnomi), egw exw to 7210 kai tha to doso gia na paro to T610 to poly poly perneis kai to radio-handfree kai eisai ok :wink: Akrivws etsi einai exw to 6610 kai exw apogohteftei...to SE einai kalytero se oloys toys tomeis ,xwris sfto na shmainei oti vevaia einai kai apsegadiasto. Oydeis teleios...
Founes Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 paidia exw pisthei plewn elpizw mesa sti vdomada na exw to t610 aaaa kai kati asxeto alla exw tin anagi na to pw... MAVRO stin klimafon... den exoun to theo tous, apla aparadektoi ta mona etimoparadota ---> nokia: 3330,5210,3510,3410 se : t200,r600 an thelw otidipote allo meta apo 2 mines...
jim_bou Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Μόλις πήρα και εγώ αυτό το φανταστικό τηλέφωνο. Έχω όμως ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να συγχρονήσω τις επαφές από το outlook στο Τ610 Έχω πάρει το bluetooth της gigabyte και δουλεύει κανονικότατα.Μεταφέρω εικόνες,ήχους,παιχνίδια,κτλ, αλλά το XTND μου λέει οτι το τηλέφωνο δεν είναι συνδεμένο. Αν χρειάζεται να ξέρετε για το pc μου,τρέχει Windows xp pro(δεν ξέρω αν έχει σημασία) Ξέρει κανείς τί μπορώ να κάνω?
JiMk Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 filtate.. epeidh 8a to parw kai egw auto to kinhto..... avrio-me8avrio... to argotero thn trith... les na mou kanoun koyla? epishs auto me email to eksigeis ligo? Thx..
dim_b Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Μόλις πήρα και εγώ αυτό το φανταστικό τηλέφωνο.Έχω όμως ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να συγχρονήσω τις επαφές από το outlook στο Τ610 Έχω πάρει το bluetooth της gigabyte και δουλεύει κανονικότατα.Μεταφέρω εικόνες' date='ήχους,παιχνίδια,κτλ, αλλά το XTND μου λέει οτι το τηλέφωνο δεν είναι συνδεμένο. Αν χρειάζεται να ξέρετε για το pc μου,τρέχει Windows xp pro(δεν ξέρω αν έχει σημασία) Ξέρει κανείς τί μπορώ να κάνω?[/quote'] Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ. Ενώ με το πρόγραμμα του Bluetooth μπορώ να κάνω τα πάντα (μεταφορά themes, εικόνων, ήχων, σύνδεση του PC στο internet μέσω GPRS, συγχρονισμό με το Outlook) τα προγράμματα της SE ούτε καν αναγνωρίζουν το τηλέφωνο. Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα το θέμα γιατί δεν είχα χρόνο.
jim_bou Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Μόλις πήρα και εγώ αυτό το φανταστικό τηλέφωνο.Έχω όμως ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να συγχρονήσω τις επαφές από το outlook στο Τ610 Έχω πάρει το bluetooth της gigabyte και δουλεύει κανονικότατα.Μεταφέρω εικόνες' date='ήχους,παιχνίδια,κτλ, αλλά το XTND μου λέει οτι το τηλέφωνο δεν είναι συνδεμένο. Αν χρειάζεται να ξέρετε για το pc μου,τρέχει Windows xp pro(δεν ξέρω αν έχει σημασία) Ξέρει κανείς τί μπορώ να κάνω?[/quote'] Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ. Ενώ με το πρόγραμμα του Bluetooth μπορώ να κάνω τα πάντα (μεταφορά themes, εικόνων, ήχων, σύνδεση του PC στο internet μέσω GPRS, συγχρονισμό με το Outlook) τα προγράμματα της SE ούτε καν αναγνωρίζουν το τηλέφωνο. Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα το θέμα γιατί δεν είχα χρόνο. Ναί ρε γμτ.Ειναι σπαστικό.Δεν θέλω να περάσω όλο τον κατάλογο με το χέρι! Ξέρει κανείς?
kirimis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Θα κανετε μεσω του BT software μια virtual SERIAL συνδεση με το Τ610... και μετα το XTND θα το δει πως το Τ610 ειναι απλα συνδεδεμενο σε μια νορμαλ serial.... απο εκει και περα ολα τα αλλα θα γινουν κανονικα.
jim_bou Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο πιο αναλυτικά γιατι δεν τα παίρνω πολύ εύκολα???????
dim_b Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Θα κανετε μεσω του BT software μια virtual SERIAL συνδεση με το Τ610... και μετα το XTND θα το δει πως το Τ610 ειναι απλα συνδεδεμενο σε μια νορμαλ serial.... απο εκει και περα ολα τα αλλα θα γινουν κανονικα. Αυτό κάνω, και ενώ τα προγράμματα που συνόδευαν τον Bluetooth adaptor επικοινωνούν κανονικότατα, τα προγράμματα της Ericsson δεν το βλέπουν ότι και να κάνω. :?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.