Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμή το πολύ καλο πακέτο mobile internet που προσφέρει το Q (600MB με 5 ευρώ) σκέφτομαι να φύγω από τη CU να πάω στη Q.

Και θέλω να ρωτήσω αξίζει, τη ποιότητα έχει το δίκτυο και τη ταχύτητες ?

Είναι Απλό GPRS,απλό 3G η HDSPA ?

Και τέλος η ανανέωση του δικτύου της Wind που έγινε πρόσφατα αφορά και τη Q ?

Δημοσ.

οσο ξερω η q παιζει καισ το δικτυο της wind.β.το που θα εχεις σημα και ποσο καλο σημα ειναι παντα σχετικο.μπορει στην μια περιοχη να εχεις full σημα cosmote και χαλια q και σε μια αλλη το αναποδο.

Δημοσ.

οσο ξερω η q παιζει καισ το δικτυο της wind.β.το που θα εχεις σημα και ποσο καλο σημα ειναι παντα σχετικο.μπορει στην μια περιοχη να εχεις full σημα cosmote και χαλια q και σε μια αλλη το αναποδο.

Οταν ομως εχεις φουλ σημα τι ταχυτητες πιανεις ξερεις ???
Δημοσ.

Θα σε γελασω.λογικα οτι δινει και η wind πιστευω.συνηθως ολες οι εταιρειες κοινουνται πανω κατω στις ιδιες ταχυτητες.βγαζει κατι νεο η μια το βγαζει και η αλλη.λογικα στο site Της q η της wind θα λεει τι ταχυτητες παιζουν

λογικα πρεπει να σηκωνει ολες τις τεχνολογιες.απλα το βασικο ειναι τι πακετο θα παρεις παρα αν θα παιξει πχ στα 2 mbit η στα 7,2.

απο εκαι και περα ελπιζω να εχεις καλο σημα εκει που θα εισαι.

Δημοσ.

Θα σε γελασω.λογικα οτι δινει και η wind πιστευω.συνηθως ολες οι εταιρειες κοινουνται πανω κατω στις ιδιες ταχυτητες.βγαζει κατι νεο η μια το βγαζει και η αλλη.λογικα στο site Της q η της wind θα λεει τι ταχυτητες παιζουν

λογικα πρεπει να σηκωνει ολες τις τεχνολογιες.απλα το βασικο ειναι τι πακετο θα παρεις παρα αν θα παιξει πχ στα 2 mbit η στα 7,2.

απο εκαι και περα ελπιζω να εχεις καλο σημα εκει που θα εισαι.

Οκ εσυ αν επιτρεπεται πια εταιρεια χρησιμοποιεις για mobile internet ?
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσωπικα τιποτα.adsl σπιτακι.δεν εχω τοσο κολλημα να εχω ιντερνετ εξω στο δρομο.εχω παιξει μια μερα με vodafone αλλα απλο surfing και εχει τυχει να εχω κανει εγκατασταση 3g router Σε φωτοβολταικο παρκο που ειχε καμερες και δεν επαιζε adsl.εκει νομιζω ηταν παλι vodafone οι καρτες.εκει το σημα ηταν οριακο απο ολες τις εταιρειες και απλα το ρουτερ ειχε πολυ καλη ευαισθησια στην ληψη και επαιζε με 2 gsm κεραιες και επαιζε καλυτερα απο απλο 3g router.

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.

προσωπικα τιποτα.adsl σπιτακι.δεν εχω τοσο κολλημα να εχω ιντερνετ εξω στο δρομο.εχω παιξει μια μερα με vodafone αλλα απλο surfing και εχει τυχει να εχω κανει εγκατασταση 3g router Σε φωτοβολταικο παρκο που ειχε καμερες και δεν επαιζε adsl.εκει νομιζω ηταν παλι vodafone οι καρτες.εκει το σημα ηταν οριακο απο ολες τις εταιρειες και απλα το ρουτερ ειχε πολυ καλη ευαισθησια στην ληψη και επαιζε με 2 gsm κεραιες και επαιζε καλυτερα απο απλο 3g router.

Και εγω συνηθος σπιτι και μεσω wifi spots αλλα τωρα το χρειαζομαι για "ειδικο" σκοπο και ψαχνω να βρω πια εταιρεια να διαλεξω και απο οτι φαινεται αυτη θα ειναι η Q
Δημοσ.

οταν λες καρτες εννοεις τα usb stick για mobile internet?

Δημοσ.

εγώ χρησιμοποιώ το ιντερνετ της Q στο iPhone και καμια φορά στον υπολογιστή (μεσω hotspot) και μπορώ να πω πως δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.

Η Wind/Q είναι όπως και οι άλλες δυο σε θέμα κάλυψης.

Σε μερικά σημεία υπερτερεί και σε άλλα όχι αλλά μέχρι τώρα πάντα είχα ιντερνετ όπου και όποτε το χρειαζόμουν (ακόμα και σε σημεία που δεν περίμενα).

Δημοσ.
Και εγω συνηθος σπιτι και μεσω wifi spots αλλα τωρα το χρειαζομαι για "ειδικο" σκοπο και ψαχνω να βρω πια εταιρεια να διαλεξω και απο οτι φαινεται αυτη θα ειναι η Q

αν μπορεις να δοκιμασεις ποσο καλο σημα δινει η καθε εταιρεια εκει που θες τοτε διαλεγεις εκεινην.αν το θες γενικοτερα για επαρχια σε διαφορα μερη εκει ειναι λιγο κορωνα γραμματα οποτε παρε το πιο φτηνο.

οταν λες καρτες εννοεις τα usb stick για mobile internet?

oxi sim εννοω.το συγκεκριμενο ρουτερ δεν επαιρνε Usb stick μαλλον αλλα επαιρνε απευθειας sim καρτα.teltonika λεγεται αλλα η τιμη του ειναι 200+

οχι.SIM εννοει.

σωστο

εγώ χρησιμοποιώ το ιντερνετ της Q στο iPhone και καμια φορά στον υπολογιστή (μεσω hotspot) και μπορώ να πω πως δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Η Wind/Q είναι όπως και οι άλλες δυο σε θέμα κάλυψης. Σε μερικά σημεία υπερτερεί και σε άλλα όχι αλλά μέχρι τώρα πάντα είχα ιντερνετ όπου και όποτε το χρειαζόμουν (ακόμα και σε σημεία που δεν περίμενα).

ναι ειναι λιγο λαχειο αμα αλλαζεις συνεχεια μερη.ολες οι εταιρειες αμα δεις 99 τις 100 καλυψη λενε.πιασε το αυγο και κουρεφτο.αλλοι λενε cosmote καλυτερα ο καθενας τα δικα του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...