anonymous-root Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δοκίμασε άλλο τύπο (chip) καρτας γραφικών να δεις τι παίζει εκεί.
liopyr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Παιδια, σε πρώτη φάση πείτε μου. Είναι φυσιολογική η όχι η θερμοκρασία για την κάρτα γραφικών; Για την απόδοση, σε comsol, δεν μπορώ να πω τίποτα. Θα με παραπέμψει στην εταιρεία που κάνει το προγράμμα. Δεν είναι δικιά του δουλεια. Τι τεστ να κάνω, ώστε να μην υπάρχει αντίλογος; Οι θερμοκρασίες είναι φυσιολογικές, αν υπολογίσει κανείς και τις ιδιαιτερότητες του συστήματος που δουλεύει κάρτα. Η συγκεκριμένη αρχίζει και "φρενάρει" επιδόσεις στους 105C, οπότε οι δικές σου αποκλείεται να ευθύνονται για οποιοδήποτε πρόβλημα. Από τη στιγμή που πρόκειται για υπερυπολογιστήρα με άπειρα φουρφούρια πάνω, υποθέτω δε σε απασχολεί ο παραπάνω θόρυβος που θα κάνει αν της ανεβάσεις τις στροφές στο 50- 60% για να είσαι σίγουρος. Τρέξε furmark, δε γνωρίζω κάποιο ικανότερο πρόγραμμα στο να γονατίζει κάρτες γραφικών, και δες πού κινούνται οι θερμοκρασίες μετά από ένα 10λεπτο stress test.
rounsmith Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Για βάλε rivatuner και ανέβασε λίγο τις στροφές του fan απο εκεί
atheatos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Έχει λίγο περίεργο motherboard. Ο δεύτερος επεξεργαστής και τα 48GB μνήμης, βρίσκονται σε ένα δεύτερο MB, το οπόιο μπαίνει κάθετα στο κεντρικό. Θα δοκιμάσω χωρίς αυτό, να δούμε. Δεν θέλω να βάζω και πολύ χέρι, μην μας πάθει και τίποτα και ψάχνουμε για εισητήριο επιστρφής θα σου πρότεινα να παρακολουθείς ποσο onboard ram έχει το συστημα συνεχεια.Μετα από restart αν μικραίνει εστω στιγμιαία,τοτε υπαρχει αστοχια στα slot του συγκεκριμένου τύπου MB και αν δεν κάνει ανακληση η Dell, ζήτα να στο αντικαταστήσουν όλο το workstatiom με άλλο που θα έχει άλλη μαρκα ή τυπο ΜΒ.
marios_geo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Τελικά και το μηχάνημα αντικατάστασης έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Δεν ξέρω τι να κάνω τώρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 από την στιγμή που συμβαίνει και σε άλλο μηχάνημα, ανέβασε manually τα fans σε περισσότερα rpm ή όρισε ανά θερμοκρασία στα πόσα rpm θα παίζουν... ημίμετρο ξέρω, αλλά εκτός από το να πάρεις τα λεφτά σου πίσω και να επιλέξεις άλλη εταιρία δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη λύση...
marios_geo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Θα το παλέψω λίγο να πάρω τα λεφτά πίσω, αλλά μάλλον για manual ρυθμίσεις με βλέπω. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2012 από marios_geo
marios_geo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Άσχετο, να σημειώσω ότι τελικά βρέθηκε άκρη. Η συγκεκριμένη σειρά θεωρείτο παλιά οπότε μετά λίγο καβγά αναγνώρισε η Dell το πρόβλημα και 1) μου έστειλε νέα σειρά t7600 (βασίζεται σε νέο κουτί τροφοδοτικό) 2) δωράκι αναβάθμιση επεξεργαστή 3) δωράκι αναβάθμιση σε 128gb ram. Με αυτό όλα καλά. 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Άσχετο, να σημειώσω ότι τελικά βρέθηκε άκρη. Η συγκεκριμένη σειρά θεωρείτο παλιά οπότε μετά λίγο καβγά αναγνώρισε η Dell το πρόβλημα και 1) μου έστειλε νέα σειρά t7600 (βασίζεται σε νέο κουτί τροφοδοτικό) 2) δωράκι αναβάθμιση επεξεργαστή 3) δωράκι αναβάθμιση σε 128gb ram. Με αυτό όλα καλά. Αποκλειται να σου βαλανε 128GB RAM ()
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 γιατί όχι? dual socket έχει με 8 dimms που υποστηρίζουν έως και 128GB Ram...
artshadows Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Παιδια, σε πρώτη φάση πείτε μου. Είναι φυσιολογική η όχι η θερμοκρασία για την κάρτα γραφικών; Για την απόδοση, σε comsol, δεν μπορώ να πω τίποτα. Θα με παραπέμψει στην εταιρεία που κάνει το προγράμμα. Δεν είναι δικιά του δουλεια. Τι τεστ να κάνω, ώστε να μην υπάρχει αντίλογος; Ο τεχνικός, η για την ακρίβεια οι τρεις διαφορετικοί τεχνικοί που με επισκέφτηκαν, δεν φταίνε. Έρχονται με συγκεκριμένες εντολές, άλλαξε αυτο και δες αν έφτιαξε. Δεν είναι δίκαιο να ξέσπασω πάνω τους. Για ξωτικο, εισαι μεγάλο τρολλ. Σε μηχάνημα λίγων βδομαδων, βάζουνε ανακατσκευασμενα. Και σου φαίνεται φυσιολογικό. Μάλιστα. Ευτυχώς που και ο ίδιος ο τεχνικός, είπε αν είναι πρόβλημα, μπορώ να κάνω αίτηση να μου στείλουμε καινουρια. που να του ελεγες πως εχεις και κανα amd workstation ......
marios_geo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Αποκλειται να σου βαλανε 128GB RAM () Γιατί όχι; από τα 96gb στα 128gb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα