Προς το περιεχόμενο

Problima me Ricoh 7060A (cd-recorder)

totonos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exo ena problimataki me to recorder mou (Ricoh 7060A). Me to programma Nero (pou egrafa panta) ksekinaei na grafei to cd kai kapoia stigmi meta apo kapio pososto epi tis ekato kaiei to cdaki. To anoiksa katharisa tin kefali alla to problima paramenei. Exei kaneis kapoia idea?

A ksexasa oti apo epeksergasti exo Athlon 2400 opote den kolaei apo ekei. Den pisteuo na simbainei kana apisteuto kai na kollaei apo karta grafikon?(Exo poli palia-den tin exo kanei anabathmisi akoma-16 mb karta).

THANKS!!!

Δημοσ.

Sorry Φιλε αλλα ποσο καιρο το εχεις?

Δεν σκεφτεσαι μηπως θελει να αποσυρθει το καημενο?

Η τιμες ποια ειναι τετοιες που δεν χρειαζεται και πολυ σκεψη.

Παντως τα συμπτωματα ειναι τετοια που λενε οτι θελει αλλαγμα!!

Δημοσ.

Ego exo ricoh mp7120a (pio kainourgio apo diko sou,12x10x32x,montelo 2000).Eggrafi 12x exo na kano ena xrono (oute kan tin ksekinaei) kai eggrafi cdrw 10x exo kanena eksamino.Opos katalaves to piran ta xronia.

Mallon to idio prepei na isxiei kai gia to diko sou cdr.

Δημοσ.

Ακριβώς με το ίδιο CD Recorder (Ricoh 7060A) είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα. Μετά από αρκετό καιρό χρήσης, άρχισε ξαφνικά να καίει CD's και να βγάζει μήνυμα "Medium error ..." (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων). Αφού το έψαξα όσο γινόταν (μέχρι που το έστειλα και στην Info Quest τότε και μου το επέστρεψαν δήθεν διορθωμένο...) κατάλαβα ότι συνέβαινε αυτό που λένε οι φίλοι dionisios και kostas. Απλά, τα είχε φτύσει. Όπως λένε και τα παιδιά, πάρε καινούριο, οι τιμές είναι πολύ προσιτές. Και αν θες την γνώμη μου, προτίμησε Plextor.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

:idea: Έχω το 7083A .. είχα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα (Με παρόμοια μηνύματα λάθους στο Nero (ως και servo-failure !!) ) πριν μερικούς μήνες εξαιτίας μιας κακίας παρτίδας κενών CD (TDK) πριν το πετάξεις (που μάλλον είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις) δοκίμασε να γράψεις σε διαφορετική μάρκα κενών CD έτσι για την τιμή των όπλων :-)

Καλή τύχη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...