asxetoslemetwra Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 καλησπερα σε ολους εχω προβλημα με το σταθερο μου εδω και μια εβδομαδα δε μπορει να συνδεθει στο ασυρματο της αδερφης μου...εδω κ ενα χρονο συνδεομαι με ενα usb adaptor stick με διαφορα σπανια προβληματακια που λυνοντουσαν με μια επανεκκινηση αλλα εδω κ μια εβδομαδα τιποτα... το ωραιο ειναι οτι το κινητο και το netbook μπαινουν μια χαρα!!! δοκιμασα να βαλω απο το πρωτοκολλο ιντερνετ 4 συγκεκριμενες τιμες για Ip και dns στις ρυθμισεις του προσαρμογεα αλλα δεν ειδα φως..τις τιμες τις πηρα απο τη διευθυνση του ρουτερ καμια βοηθεια???
hawkpilot Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 καλησπερα σε ολους εχω προβλημα με το σταθερο μου εδω και μια εβδομαδα δε μπορει να συνδεθει στο ασυρματο της αδερφης μου...εδω κ ενα χρονο συνδεομαι με ενα usb adaptor stick με διαφορα σπανια προβληματακια που λυνοντουσαν με μια επανεκκινηση αλλα εδω κ μια εβδομαδα τιποτα... το ωραιο ειναι οτι το κινητο και το netbook μπαινουν μια χαρα!!! δοκιμασα να βαλω απο το πρωτοκολλο ιντερνετ 4 συγκεκριμενες τιμες για Ip και dns στις ρυθμισεις του προσαρμογεα αλλα δεν ειδα φως..τις τιμες τις πηρα απο τη διευθυνση του ρουτερ καμια βοηθεια??? Καλημέρα, αν μπορείς δοκίμασε το στικάκι σε κάποιον άλλο Η/Υ. Δώσε μας πληροφορίες για το router και το στικ.
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 α.αλλους drivers για το Usb stick. β.αλλο καναλι στο ρουτερ. γ.αλλο κλειδωμα στο ρουτερ. δ.αλλο firmware στο ρουτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα