Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Βασικα έχω φτιαξει μια ΒΔ στο Access 2007 και θελω να βρω εναν τροπο

τα πεδια του πινακα που εχω φτιαξει μεσα στην βαση να ανανεωνονται συμφωνα με ενα αρχειο

το οποιο ομως αλλαζει καθημερινα.... (μου έρχεται δηλαδη ενα καινουργιο καθε φορα) και εχει πχ κάποιες μεταβλητες που αλλαζουν και που αντιστοιχουν στα πεδια της βάσης δεδομενων που εχω φτιαξει.

Υπαρχει κανας τροπος για να γινεται η συνδεση και η ανανεωση μεταξυ τους? Θα χρειαστει να γραψω κωδικα σε VB? ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Καλησπερα. Βασικα έχω φτιαξει μια ΒΔ στο Access 2007 και θελω να βρω εναν τροπο

τα πεδια του πινακα που εχω φτιαξει μεσα στην βαση να ανανεωνονται συμφωνα με ενα αρχειο

το οποιο ομως αλλαζει καθημερινα.... (μου έρχεται δηλαδη ενα καινουργιο καθε φορα) και εχει πχ κάποιες μεταβλητες που αλλαζουν και που αντιστοιχουν στα πεδια της βάσης δεδομενων που εχω φτιαξει.

Υπαρχει κανας τροπος για να γινεται η συνδεση και η ανανεωση μεταξυ τους? Θα χρειαστει να γραψω κωδικα σε VB? ευχαριστω εκ των προτερων.

Καλησπέρα,

μπορεις να ανεβάσεις το αρχείο ή ένα τμήμα του εδώ?

Δημοσ.

Γιατί Access;

Θέλω να πω, είναι υποχρεωτική η χρήση Access για το συγκεκριμένο project;

Μια MySQL και λίγη PHP θα ήταν μια χαρά.

φιλικά,

Δημοσ.

Καλησπέρα,

μπορεις να ανεβάσεις το αρχείο ή ένα τμήμα του εδώ?

Το αρχειο ειναι μια παρουσιαση Powerpoint στην οποια υπάρχουν ψιλο - χύμα κάποιες πληροφοριες και εγω αυτες

τις παιρνω και τις ομαδοποιω μετα. Πχ έρχεται ενημερωση για τα ποσα κάποιων.... εσυ πρεπει να ανανεωνεις καθε μερα την βαση δεδομενων με αυτα τα ποσα.... αυτα τα παιρνω με στικακι δεν ειναι μεσω δικτυου.... :/

Δεν εχω το αρχειο για να το ανεβασω.... απλα πρεπει να το φτιαξω εκει οταν θα ξαναπαω :P

p.s Δεν ειναι δουλεια που θα με πληρωσουν αλλα πρεπει να την κανω

Γιατί Access;

Θέλω να πω, είναι υποχρεωτική η χρήση Access για το συγκεκριμένο project;

Μια MySQL και λίγη PHP θα ήταν μια χαρά.

φιλικά,

Λοιπον προσεξε να δεις..... έχω εναν υπολογιστη... μεσα σε αυτον υπάρχει ενα αρχειο..... και καθε μερα εγω παιρνω με στικακι

ενα αλλο αρχειο powerpoint (διαφορετικο καθε μερα) και ψαχνω να βρω μια πατεντα μεσω της οποιας θα ανανεωνεται το αρχειο (εφτιαξα βαση δεδομενων καλυτερα με τις εγγραφες του) αυτοματα καθε μερα απο το ppt αρχειο... καταλαβες? :P

Δυστυχως το λαθος ειναι οτι το αρχειο αυτο αλλαζει καθημερινα ενω θα επρεπε απλα να ενημερωνεται απο ενα δικτυο

και μετα να ενημερωνα και εγω το word με κάποια υπερσυνδεση.... και συνδεδεμενα αντικειμενα... αλλα δυστυχως δεν ειναι ετσι και πρεπει να ψαχθω . Οποτε η php και η SQL δεν νομιζω να βοηθανε εδω.....

Δημοσ.

Το αρχειο ειναι μια παρουσιαση Powerpoint στην οποια υπάρχουν ψιλο - χύμα κάποιες πληροφοριες και εγω αυτες

τις παιρνω και τις ομαδοποιω μετα. Πχ έρχεται ενημερωση για τα ποσα κάποιων.... εσυ πρεπει να ανανεωνεις καθε μερα την βαση δεδομενων με αυτα τα ποσα.... αυτα τα παιρνω με στικακι δεν ειναι μεσω δικτυου.... :/

Δεν εχω το αρχειο για να το ανεβασω.... απλα πρεπει να το φτιαξω εκει οταν θα ξαναπαω tongue.png

p.s Δεν ειναι δουλεια που θα με πληρωσουν αλλα πρεπει να την κανω

Αν η πληροφορία που θέλεις να αντλήσεις δεν είναι δομημένη (έτσι φαίνεται από την απάντησή σου) τότε θα χρειαστείς vba αλλά λίγο χύμα βλέπω την κατάσταση με τα στοιχεία στο αρχείο του powerpoint. Αν τα νούμερα είναι σε συγκεκριμένες θέσεις και έχουν κάποιο σταθερό tag έχεις τύχη αλλιώς ξέχασέ το.

Δημοσ.

Αν η πληροφορία που θέλεις να αντλήσεις δεν είναι δομημένη (έτσι φαίνεται από την απάντησή σου) τότε θα χρειαστείς vba αλλά λίγο χύμα βλέπω την κατάσταση με τα στοιχεία στο αρχείο του powerpoint. Αν τα νούμερα είναι σε συγκεκριμένες θέσεις και έχουν κάποιο σταθερό tag έχεις τύχη αλλιώς ξέχασέ το.

Κοιτα τα μονα συγκεκριμενα πράγματα μεσα στα αρχεια αυτα που φερουν τις πληροφοριες

και καθε μερα αλλαζουν ειναι τα ονοματα. Τα ονοματα ειναι πάντα σταθερα..... οι πληροφοριες

και οι καταστασεις τους αλλαζουν... τα σχολια τους δηλαδη. Και εγω εχω φτιαξει μια ΒΔ με αυτα τα ονοματα

και εχω φτιαξει και ενα προσθετο πεδιο - στηλη με τα σχολια ..... αυτο το πεδιο θελω να ενημερωνεται

καθε φορα απο το καινουργιο ppt αρχειο... δυσκολο ε?

Για να σε βοηθησω ακομη περισσοτερο... σκέψου πχ τα ονοματα ΓΙΩΡΓΟΣ , ΝΙΚΟΣ , ΔΗΜΗΤΡΗΣ

και θελουμε καθε μερα να αναεωνουμε την βάση με τα σχολια..... αυτοματα :P

Πχ σημερα πηρες με το στικακι το αρχειο ppt που ελεγε μεσα οτι ο ΓΙΩΡΓΟΣ εχει τις ταδε εκκρεμοτητες.....

αυριο αυτες θα αλλαξουν...... κτλπ ε κατι τετοιο. Τα σχολια ειναι αυτες οι εκκρεμοτητες.

Με λιγα λογια δηλαδη χρειαζομαι ενα προγραμμα που θα δεχεται ενα αρχειο ppt θα το διαβαζει....

και θα ενημερωνει τα πεδια - ονοματα της βάσης δεδομένων με τις αλλαγες.... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...