Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας εχω καταληξει αναμεσα σε δυο κινητα το HUAWEI IDEOS X5 και το HTC WILDFIRE S χρειαζομαι τις γνωμες σας γτ δεν μπορω να διαλεξω...ευχαριστω...!

Δημοσ.

γεια σας εχω καταληξει αναμεσα σε δυο κινητα το HUAWEI IDEOS X5 και το HTC WILDFIRE S χρειαζομαι τις γνωμες σας γτ δεν μπορω να διαλεξω...ευχαριστω...!

Προσωπικά, δε θα αγόραζα ποτέ κινητό android με ανάλυση 320xΥΥΥ - επίσης το X5 έχει καλυτερο επεξεργαστή και gpu. Άρα... X5 από εμένα.

Δημοσ.

Sony Ericsson Xperia Neo V ok με καμια 30 αρια ευρόπουλα πιο πάνω. Απλά θεωρώ αξίζει να τα δώσεις για να μην πάρεις κάποιο από τα 2 που λες!

Δημοσ.

το εχω σκεφτει αλλα με δυσκολια δινω τωρα δν θελω να χαλασω περισσοτερα!

σε περιπτωση ομως οπως για 200 ευρα εχω δει το xperia ray ειναι καλυτερο απο το Neo v?

Δημοσ.

ok τότε προχώρα με κλειστά μάτια με τι ideos και μην ακούς ότι λένε για τη HUAWEI..... απλά δεν ξέρουν!

Δημοσ.

Το WILDFIRE S το έχει ένας γνωστός μου και δεν έμεινε ικανοποιημένος - έχει πρόβλημα με την υποδοχή του φορτιστή του, εμένα πάλι το HTC Desire Z μου χάλασε στον χρόνο (+10 ημέρες!), συνεπώς θα το σκεφτόμουν πολύ να αγόραζα HTC.

Στα θετικά της HTC για εμένα πλέον μόνο το UI της (SENSE) από ποιότητα υλικών με αυτά που είδα στο Desire Z μου (ξεφλούδισε μέσα σε 1,5 μήνα το καπάκι της μπαταρίας, προβληματική λήψη τηλ. κλήσεων & SMS, στον χρόνο καταστροφή του flex που συνδέει πληκτρολόγιο & οθόνη -με πολύ προσεκτική χρήση btw) δεν μπορώ να την συστήσω πλέον (προσωπική εμπειρία).

Τώρα για το HUAWEI δεν έχω υπόψη μου κάτι.. μάλλον θα έδινα έστω κάτι παραπάνω και θα πήγαινα προς SONY ή SAMSUNG.

Υ.Γ.

Παλαιότερα θα σου είχα συστήσει HTC αλλά μετά από όλα όσα έπαθα ..

Δημοσ.

πήγαινε για το HUAWEI καμιά σχέση με τα κινέζικα σε ποιότητα επιδόσεις κλπ + ότι έχει το χαμηλότερο sar στην κατηγορία και πλέων official ics.

Δημοσ.

Huawei x5 pro στα 169 οτι καλυτερο υπαρχει μεχρι τα 200.Πηρε και official ics και πεταει κανονικα.Για οτι απορια εχεις σχετικα με αυτο ρωτα ελευθερα.

Sent from my u8800pro using Insomnia

Δημοσ.

Στα 170 ευρω προτιμηστε το Huawei, μιας και το μεν επεσε απο τα 200 και ειχε την αναμενομενη φθορα, ενω το δε Neo εχει κολλησει εδω και 9 μηνες στα 200 ευρω, ε ημαρτον δηλαδη. Δειτε το και σαν καταναλωτες. Αλλο να εκαναν και τα 2, οπως παλια, 200 ευρω, και καθομασταν τοτε και ειχαμε συζητησεις επι συζητησεων (κατ εμε στην ιδια τιμη το Neo ειναι καλυτερο), αλλα τωρα που επεσε, αυτα τα 30 ευρω μπορειτε να τα διαθεσετε για αγορα θηκης και καρτας μνημης, που σχεδον βεβαιο ειναι οτι θα χρειαστειτε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...