paofc1908 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Τελικά κατάληξα αναμεσα σε αυτα τα 2 ποιο να πάρω κλείνω προς το dell http://www.e-experts.gr/dell-inspiron-q15r-n5110-switch-i7-2670qm-4gb-750gb-gt525m-1gb-p-2116.html ή http://www.computer4all.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=41797
AccountSaver Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 μέχρι πόσα λεφτά διαθέτεις και γιατί χρήση θα είναι ?
Doug21 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Μιας και δεν ειμαι και πολυ εξπερ θα σου πω μονο οτι μου ειπαν αλλοι η οτι εχω δει εγω στα δικα μου λαπτοπ. τα toshiba αντεχουν πιο πολυ στον χρονο (τα δικα μου). Η dell ομως εχει σουπερ service. βεβαια δεν ξερω πως δουλευει στην Ελλαδα, αλλα ετσι και εισαι αμερικη ας πουμε (δεν ξερω που αλλου) και εχεις gold warranty σου στελνουν ΟΠΟΙΟ εξαρτημα σου χαλασει, αμεσα και χωρις ερωτησεις με ενα τηλεφωνημα. Απο την αλλη βεβαια, η toshiba εχει service στην Ελλαδα (και δικο της στην Αθηνα αλλα και στο Πλαισιο) και με την εγγυηση "οτι κι αν συμβει" φαινεται οτι για ενα χρονο θα εισαι φουλ καλυμενος α και να προσθεσω οτι εγω τον toshiba που δειχνεις μολις πηρα αλλα με i3 Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2012 από Doug21
AccountSaver Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Το θέμα είναι , ότι κοιτάς και τα υλικά κατασκευής ,και η Dell χρησιμοποιεί αρκετά καλά,δηλαδή μην πάει και το μυαλό σου ντουγρού στο κακό ότι κάτι θα συμβεί και θα τρέχεις στα Service..
Doug21 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Το θέμα είναι , ότι κοιτάς και τα υλικά κατασκευής ,και η Dell χρησιμοποιεί αρκετά καλά,δηλαδή μην πάει και το μυαλό σου ντουγρού στο κακό ότι κάτι θα συμβεί και θα τρέχεις στα Service.. ναι σιγουρα αλλα το service ειναι ισως το σημαντικοτερο! θα στο πουν και οσοι εμειναν βδομαδες χωρις λαπτοπ λογω κακου σερβις!
bebis4 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 κοιταξε η dell αν εχει το on site ειναι απαιχτη ερχεται τεχνικος την αλλη μερα στο σπιτι για την collect & return δεν ξερω ποσες μερες κανουν. η toshiba εχει collect & return με δικα σου εξοδα και δινει και την 1 χρονο οτι και αν συμβει.
ask Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 εγω toshibaki εχω.μου ειχε παρουσιασει προβλημα η ram τον πρωτο καιρο.δεν ηταν το πιο γρηγορο service δλδ κανα 10 μερες το κρατησανε στη θεσσαλονικη στην αντιπροσωπεια,οχι στο πλαισιο(απο πλαισιο το ειχα παρει κ με στειλανε εκει..) αλλα ηταν εντος εγγυησης και δεν πληρωσα κατι.απο τοτε δεν ειχα καποιο αλλο προβλημα.ειμαι αρκετα ικανοποιημενος σαν μαρκα.απο την αλλη dell εχουν κ καλυτερο design νομιζω αν κοιτας κ αυτο.
paofc1908 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Σαν λαπτοπ το ντελ ειναι καλυτερο .. Αλλα τα toshiba είναι πιο ανθεκτικα;; Sent from my iPhone using Insomnia
AccountSaver Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δεν είναι τόσο πολύ το θέμα ανθεκτικότητας... Πιο πολύ είναι στο θέμα μεταχείρισης,εάν δεν το σκάσεις από κανένα 2 μέτρα ύψος τότε Προτέινω Dell 100 %
paofc1908 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 To dell θα παρω Sent from my iPhone using Insomnia
AccountSaver Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μπράβο,μόλις το πάρεις να μας πείς εντυπώσεις...
STRS1992 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Dell και από μένα . Εχω το xps L502X. κάνα χρόνο, χωρίς προβλήματα.
paofc1908 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Dell και από μένα . Εχω το xps L502X. κάνα χρόνο, χωρίς προβλήματα. το προβλημα ειναι οτι ειναι εξαντλημενο απο παντου και δεν το βρισκω πουθενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα