Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω μπερδευτεί,

για τα SE/Sony λένε ότι

- Κολλάει συχνά

- μικρή RAM/CPU

- Δεν τρέχει παιχνίδια (low hardware)

- Κακή κάμερα στο σκοτάδι

για την Samsung λένε

- μεγάλη οθόνη(ούτε εμένα μου αρέσει)

- φαίνονται τα Pixel στην οθόνη

- κακής ποιότητας πίσω καπάκι

- Custom Android, όχι και τα καλύτερα λόγια

γενικά Samsung είναι λίγο Respect αλλά έχουν μεγάλες οθόνες και σαν Design χέστα μέσα..

επειδή άλλαξε η SE/>Sony είπα μήπως φτιάξανε λίγο τα πράγματα

(Arc S ->500MB Ram για το πεος λένε ότι είναι, γι'αυτό έχει πάει και 250 ευρώ...)

Well, μου αρέσει το Sony Xperia P/S

8Mpx Camera

2 Core CPU 1GHz

16GB HD

Cool Design

αλλά και για αυτό λένε ότι

- Δεν βγάζει καλές φωτογραφίες στο σκοτάδι

έχω μπερδευτεί άσχημα, Well αυτό που θέλω είναι

- 8 MPx, να έχει καλό οπτικό Zoom και την μέρα να βγάζει τέλειες φωτογραφίες, την νύχτα να βγάζει καλές (όλα τα κινητά έχουν θέμα με τη νύχτα)

- 8+GB HD

- 1GB Ram

- 2 Core CPU 1.0GHZ

- Screen Size between 3.7 & 4 (NO 4.3)

- Cool Design

- Last Android (4) without supporting problems

Well, το Sony Xperia P(350ε) που είναι και σχετικά φθηνό μου αρέσει και είναι αυτό που ψάχνω

αλλά δεν μου αρέσουν κάποια σχόλια στο S***z.gr, μήπως το κάνουν για να το δυσφημήσουν?

Επεξ/σία από Downloadpercent
Δημοσ.

Τι ειδους γενικευσεις ειναι αυτες; Δεν μπορει ολα τα SE να σερνονται οπως δεν μπορει και ολα τα samsung να εχουν μεγαλες και κακης ποιοτητας οθονες. Δεν εχουν ολα τα samsung μεγαλες οθονες. Συγκεκριμενα high end μοντελα εχουν μεγαλες οθονες. Και το custom android που λες ειναι το touchwiz; Αν ναι τοτε μαλλον διαφωνω αφου μου φαινεται πολυ πρακτικο και κομψο. Σιγα και το custom android δλδ. Το καλητερο που μπορεις να κανεις ειναι να συγκρινεις τα κινητα που σε ενδιαφερουν στο http://www.gsmarena.com/ και να διαβασεις και τα review τους. Ειναι το καλυτερο site για να σε βοηθησει να αποφασισεις. Απο κει και περα ας πουνε και αυτοι που εχουν τα μοντελα που λες.

Δημοσ.

μπορώ να πω ότι το Sony P είναι αυτό που ψάχνω (βασικά γουστάρω πολύ σαν Design το Arc S αλλά δεν έχει καλά χαρακτηριστικά)

απλά και κάτι άλλο που διάβασα στα σχόλια , το κάτω καπάκι μετά από κάποιες μέρες βγαίνει εύκολα... :/ γμτο

Δημοσ.

το κινητό είναι πάρα πολύ καλό. Η οθόνη έχει μετρηθεί ως η πιο φωτεινή, για τον ήχο έχει μια τεχνολογία xLoud (μάλλον είναι το κινητό της Sony που έχουν δώσει την τεχνογνωσία τους στον ήχο), έχει υποστήριξη για NFC με εφαρμογή τα Smart Tags, παίρνει μέσα στον Αύγουστο την ICS και υποστηρίζει και αυτό τη τεχνολογία που μοιράζεις περιεχόμενο ανάμεσα σε οθόνες.

Δημοσ.

αυτό με τα Smart Tags είναι πολύ καλό. θα εχει ενδιαφέρον να ενεργοποιείς εφαρμογές του κινητού ανάλογα με το σε ποιο χώρο είσαι! Το xperia P είναι πραγματικά και για μένα μια πολύ καλή αγορά!

Δημοσ.

μια χαρά είναι τα sony, δεν έχουν κολλήματα. αυτά που θέλεις θα τα βρεις στο xperia P. δες το και από κοντα να έχεις μία καλύτερη άποψη. τα smart tags είναι όντως μία πολύ βολική λειτουργία της sony

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...