Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Παρακολουθώ μέρες τώρα αυτό για την ανάλυση που λες. Λες δηλαδή ότι με το παλιό λειτουργικό είχες μεγαλύτερη ανάλυση από αυτή που υποστήριζε η οθόνη; Πως μπορεί να γίνεται αυτό; No idea, αλλα οπως λεω και πανω, λαθος δικο μου, δεν μπορω να αποδειξω κατι οποτε δεν το συνεχιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzgt4 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μήπως η ανάλυση αυτή ήταν εμφανής όταν το είχες συνδεδεμένο με κάποια άλλη οθόνη? Νομίζω πως άμα συνδέσεις εξωτερική οθόνη, σου δείχνει τις αναλύσεις που μπορεί να παίξει στην δεύτερη οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μήπως η ανάλυση αυτή ήταν εμφανής όταν το είχες συνδεδεμένο με κάποια άλλη οθόνη? Νομίζω πως άμα συνδέσεις εξωτερική οθόνη, σου δείχνει τις αναλύσεις που μπορεί να παίξει στην δεύτερη οθόνη. Μπααα,ουτε κ αυτο ηταν. Εκανα και μερικα searches σε macforums κλπ και οντως δεν παιζει ουτε μια αναφορα. Με ξυνει πολυ να κατσω να ψαξω πως διαολο προεκυψε και τι ηταν, αλλα δεν διαθετω το χρονο . Προφανως ξαναλεω εγω εχω το λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μπααα' date='ουτε κ αυτο ηταν. Εκανα και μερικα searches σε macforums κλπ και οντως δεν παιζει ουτε μια αναφορα. Με ξυνει πολυ να κατσω να ψαξω πως διαολο προεκυψε και τι ηταν, αλλα δεν διαθετω το χρονο . Προφανως ξαναλεω εγω εχω το λαθος.[/quote'] Εχω και εγώ 13αρι με lion 10.7.4 αλλά αυτο πρώτη φορά το ακούω..δηλαδή είχε διάφορα ορατη με την 1280 ; Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Εχω και εγώ 13αρι με lion 10.7.4 αλλά αυτο πρώτη φορά το ακούω..δηλαδή είχε διάφορα ορατη με την 1280 ; Sent from my iPad using Insomnia Περισσοτερες χωρος,τιποτα παραπανω. Το γμτ ειναι πως το ειχα πει στους 2 απο τους 3 αλλους κατοχους mbp 13'' που ανεφερα νωριτερα, αλλα δεν του δωσαμε και ιδαιτερη σημασια, ειπαμε "intel-nvidia η διαφορα,παμ'παρακατω", καθως δεν ηξερε κανεις πως ηταν αδυνατο οπως τουλαχιστον διαβαζω και ετσι δεν ασχοληθηκαμε ουτε λεπτο παραπανω. Για την ιστορια και μονο, οπως ειπα και νωριτερα επαιζα με stretched και οχι κανονικη, μια και εχανα στο πανω/κατω μερος της οθονης στη δευτερη περιπτωση. Το 2ο γμτ ειναι πως θυμαμαι τη συγκεκριμενη λεπτομερεια, διαφορετικα θα αμφεβαλλα για οτι ειδα και χρησιμοποιουσα, με οσα διαβασα και μου ειπατε σχετικα με το θεμα. Τεσπα σταματαω το pumping του thread για το συγκεκριμενο, χωρις αποδειξη ειμαι εκ των προτερων λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Έβαλα πριν λίγο καιρό δοκιμαστικά, την consumer preview έκδοση των Windows 8 σε ένα παλιό Dell Mini 9. Το netbook είχε οθόνη 9" με ανάλυση 1024x600. Τα Windows 8 εγκαταστάθηκαν αλλά το Marketplace και οι περισσότερες metro εφαρμογές δεν δούλευαν γιατί απαιτούν ανάλυση τουλάχιστον 1024x768. Με λίγο googl-άρισμα η λύση βρέθηκε: Μερικές κάρτες γραφικών της intel (όπως η GMA950 στο Dell Mini 9), με συγκεκριμένο driver, σου δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξεις μεγαλύτερη ανάλυση από αυτήν που υποστηρίζει κανονικά η οθόνη, "συρρικνωνόντας" την εικόνα ώστε να χωρέσει στα 1024x600 pixel της οθόνης. Η ποιότητα δεν είναι η καλύτερη δυνατή αλλά σε φυσιολογικές συνθήκες δεν καταλαβαίνεις μεγάλη διαφορά και στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που ήθελα ήταν απλώς να δοκιμάσω για λίγο τα νέα Windows. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως είναι πολύ πιθανό η περίπτωση του Gi0 να είναι παραπλήσια: ο driver της συγκεκριμένης κάρτας γραφικών του MacBook του να υποστηρίζει παρόμοια λειτουργία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα