Tablet Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Update στην τελευταια εκδοση, λειτουργει κανονικα. To Fusion λειτουργει επισης κανονικα, χωρις προβλημα, ευτυχως. Το μονο αρνητικο που εχω να πω μεχρι στιγμης (το δουλευω απο την Παρασκευη, mbp mid 2010, 8GB ram), ειναι πως μπορω πια να παω σε 1400x900 (stretched, nvidia 320) οπως στο Lion και εχω μεινει με την native αναλυση. Κριμα. Δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα που έχεις με την ανάλυση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα που έχεις με την ανάλυση.. My bad, ειναι που λειπει ενα "δεν" απο την προταση μου Fixed ειναι πως δεν μπορω πια να παω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Update στην τελευταια εκδοση, λειτουργει κανονικα. To Fusion λειτουργει επισης κανονικα, χωρις προβλημα, ευτυχως. Το μονο αρνητικο που εχω να πω μεχρι στιγμης (το δουλευω απο την Παρασκευη, mbp mid 2010, 8GB ram), ειναι πως δεν μπορω πια να παω σε 1400x900 (stretched, nvidia 320) οπως στο Lion και εχω μεινει με την native αναλυση. Κριμα. Ποιος ο λογος να δουλευεις σε μη-native αναλυση που παει περιπατο η ευκρινεια κ να κουραζεις τα ματια σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Ποιος ο λογος να δουλευεις σε μη-native αναλυση που παει περιπατο η ευκρινεια κ να κουραζεις τα ματια σου? Δεν ειχα καποιο παραπονο/προβλημα και δουλευα σ αυτη την αναλυση αρκετους μηνες. Aπορια για οσους εχουν προσβαση στη GM του Mountain Lion: Εχει κατεβασει κανεις και την GM του xcode? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δεν ειχα καποιο παραπονο/προβλημα και δουλευα σ αυτη την αναλυση αρκετους μηνες. Aπορια για οσους εχουν προσβαση στη GM του Mountain Lion: Εχει κατεβασει κανεις και την GM του xcode? Προβλημα λειτουργικο με το μηχανημα δεν θα εχεις, αλλα οι tft οθονες χανουν τελειως την ευκρινεια τους οταν δουλευουν σε μη-native αναλυση. Εδω βγαινουν retina οθονες για ακομα υψηλοτερη ευκρινεια. Ποιος ο λογος να βαλει καποιος μια tft οθονη σε μη-native αναλυση και να ταλαιπωρει τα ματια του? http://en.wikipedia.org/wiki/Native_resolution The native resolution of a LCD, LCoS or other flat panel display refers to its single fixed resolution. As an LCD display consists of a fixed raster, it cannot change resolution to match the signal being displayed as a CRT monitor can, meaning that optimal display quality can be reached only when the signal input matches the native resolution. An image where the number of pixels is the same as in the image source and where the pixels are perfectly aligned to the pixels in the source is said to be pixel perfect. [1]While CRT monitors can usually display images at various resolutions, an LCD monitor has to rely on interpolation (scaling of the image), which causes a loss of image quality. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Προβλημα λειτουργικο με το μηχανημα δεν θα εχεις, αλλα οι tft οθονες χανουν τελειως την ευκρινεια τους οταν δουλευουν σε μη-native αναλυση. Εδω βγαινουν retina οθονες για ακομα υψηλοτερη ευκρινεια. Ποιος ο λογος να βαλει καποιος μια tft οθονη σε μη-native αναλυση και να ταλαιπωρει τα ματια του? Δεν εχω λογο να διαφωνησω μ αυτα που λεει η wikipedia, αλλα ξαναλεω, δεν ειχα καποιο προβλημα με τα ματια μου ή με πονοκεφαλους και ο εξτρα χωρος μου ηταν αρκετα χρησιμος. Let me be Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δεν εχω λογο να διαφωνησω μ αυτα που λεει η wikipedia, αλλα ξαναλεω, δεν ειχα καποιο προβλημα με τα ματια μου ή με πονοκεφαλους και ο εξτρα χωρος μου ηταν αρκετα χρησιμος. Let me be Κατσε ,γιατι με μπερδεψες.. Εξτρα χωρος? Εχεις το mbp 13" που εχει native 1280x800 και το εβαζες να δουλευει σε 1440x900? Δεν ηξερα οτι γινοταν κατι τετοιο και ουτε γνωριζω πως φαινεται. Δεν χανει καθολου σε ευκρινεια? Νομιζα οτι ειχες το mbp 15" hi-res με native 1680x1050 και το εβαζες να δουλευει σε 1440x900. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Εχεις το mbp 13" που εχει native 1280x800 και το εβαζες να δουλευει σε 1440x900? Δεν ηξερα οτι γινοταν κατι τετοιο και ουτε γνωριζω πως φαινεται. Δεν χανει καθολου σε ευκρινεια? Υeaaap. Οντως δεν το εχω συναντησει σε αλλα τρια mbp 13αρια που εχω προσβαση, αλλα ολα ειναι με intel καρτες οποτε υποθετω πως εκει ειναι η διαφορα. Δεν ειχα προβληματα ευκρινειας και δουλευα απροβληματιστα για αρκετες σερι ωρες. Νομιζα οτι ειχες το mbp 15" hi-res με native 1680x1050 και το εβαζες να δουλευει σε 1440x900. Θα θελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Υeaaap. Οντως δεν το εχω συναντησει σε αλλα τρια mbp 13αρια που εχω προσβαση' date=' αλλα ολα ειναι με intel καρτες οποτε υποθετω πως εκει ειναι η διαφορα. Δεν ειχα προβληματα ευκρινειας και δουλευα απροβληματιστα για αρκετες σερι ωρες. Θα θελα[/quote'] Είχεις 13αρι που δουλεύει σε 1440;;δε παίζει αυτό ... Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Είχεις 13αρι που δουλεύει σε 1440;;δε παίζει αυτό ... Sent from my iPad using Insomnia Δουλευε με το Lion. Οχι πια. Γιατι ακριβως δεν παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 για πες μας και μας πως γινεται ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 για πες μας και μας πως γινεται ..... Δεν εκανα κατι επιπροσθετο, μεσα στις επιλογες του display ηταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δουλευε με το Lion. Οχι πια. Γιατι ακριβως δεν παιζει? Διότι η μαξ αναλυση που παίρνει το 13 είναι 1280 δε μπορείς να την υπέρβρεις και ποτέ δεν γινόταν .. Εκτός εάν το 13αρι σου έχει CRT monitor.. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Διότι η μαξ αναλυση που παίρνει το 13 είναι 1280 δε μπορείς να την υπέρβρεις και ποτέ δεν γινόταν .. Εκτός εάν το 13αρι σου έχει CRT monitor.. Sent from my iPad using Insomnia Θα ηθελα να εχω το χρονο να επανελθω στο lion για να βγαλω μια pic με τις διαθεσιμες αναλυσεις, αλλα δυστυχως δεν τον εχω. Οποτε υποχωρω δεχομενος την τοποθετηση σου ως τη μονη σωστη. Να προσθεσω απλως πως ολο και καποιο λογο θα ειχα για να αναφερω το συγκεκριμενο feature, περα απο τη διαθεση να κανω ψευτικες δηλωσεις για να "εντυπωσιασω" ατομα τα οποια σιγουρα κατι θα ξερουν περι osx και mbp για να το "χαψουν" χωρις δευτερη σκεψη. Cheers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Παρακολουθώ μέρες τώρα αυτό για την ανάλυση που λες. Λες δηλαδή ότι με το παλιό λειτουργικό είχες μεγαλύτερη ανάλυση από αυτή που υποστήριζε η οθόνη; Πως μπορεί να γίνεται αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα