Resourceful Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Καλήμερα παιδιά, Υπάρχει κάποιο εργαλείο για να φτιάξεις μια βάση δεδομένων για android εφαρμογές. Τι προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akaliptos69 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Για μένα διάλεξε οποιοδήποτε sql lite εργαλείο βρεις free μέσα από το google. Όλα πάνω κάτω την ίδια δουλειά κάνουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Resourceful Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Ωραιά εγώ μετά απο μια αναζήτηση διάλεξα το SQLite Browser... Θέλω να ρώτησω φίλε ξέρεις πως θα την συνδέσω με το android? βήμα βήμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akaliptos69 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 με τι γλώσσα γράφεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Resourceful Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Με SQLite Browser έχω κάνει την βάση και για την εφαρμογή χρησιμοποίω java xml κλπ από το eclipse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akaliptos69 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα