Kain Origin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Κατ' αρχήν ζητώ συγγνώμη εάν υπάρχει ήδη άλλο θέμα και μου ξέφυγε στην αναζήτηση. Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Θέλω λοιπόν σιγά σιγά να δοκιμάσω να αρχίσω να φτιάχνω αστεία βιντεάκια στο YouTube, και θέλω να είμαι 100% νόμιμος. Δεν ξέρω λοιπόν τι μουσική μπορώ να χρησιμοποιήσω χωρίς πρόβλημα και τι όχι. Ας πούμε ενδιαφέρομαι να μάθω εάν μουσικές από παλιές Ελληνικές ταινίες π.χ. του Βέγγου υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα ή εάν είναι Public Domain, εάν μπορώ να χρησιμοποιήσω νόμιμα μουσικές από παλιές σειρές όπως "Της Ελλάδος τα παιδιά", ή έστω ποιές (εάν υπάρχουν) εκδόσεις παιδικών τραγουδιών τύπου "Η καλή μας αγελάδα κάνει βόλτες στη λιακάδα" είναι Public Domain και πού μπορώ να βρω τα mp3 τους. (Τώρα που τη διαβάζω, η παραπάνω παράγραφος φαίνεται από μόνη της κάπως αστεία. LOL.) Έχω ήδη βρει κάμποσες σελίδες με γενικά Public Domain τραγούδια σε mp3, αλλά δυστυχώς λίγα από αυτά περιλαμβάνουν τον τύπο μουσικής που με ενδιαφέρει. Κάθε βοήθεια πάνω στο θέμα από κάποιον πιο ψαγμένο από εμένα θα ήταν, λοιπόν, πάρα πολύ χρήσιμη. Ηχητικά εφφέ θα ήταν επίσης ευπρόσδεκτα, αν και αυτά είναι αρκετά πιο εύκολα να βρεθούν ή ακόμη και να γίνουν από την αρχή, οπότε το πιο σημαντικό που ψάχνω είναι η μουσική. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα