epp Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 τελικα βγαινει οντως αρκετα πιο ακριβα απτην γερμανια που συγκρινα μου κοψατε και τα φτερα ειχα στειλει για internship μια αιτηση .. οχι οτι ειχα ελπιδες αλλα και να με παρουν δεν θα παω λογω $
gigisoni Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 δωματιο οταν λεμε εδω ενουμε με κοινη κουζινα, τουλετα και μπανιο που το μοιραζεσαι με τουλαχιστον αλλον ενα ατομο και κοινο σαλονι αν υπαρχει. αν θες γκαρσονιερα ακα στουντιο στην βελγικη υπολογιζε απο 500 ευρω και πανω για τις καλες περιοχες. τωρα στις σκατοπεριοχες δεν ξερω τι γινεται, εχω δει και σπιτια 80 τετραγωνικα με 400 ευρω αλλα η περιοχη ειναι σαν να ζει στην πλατεια βαθης η μεσα στην ομονια. περα απο το ενοικιο υπολογιζε 400-500 ευρω για να μηναια εξοδα αλλα πολυ σφιχτα, ποια εστια ρε γιγιζονι; ξερεις ποσες εστιες υπαρχουν και ποσοι φοιτητες; η αναλογια ειναι για κλαματα. επισης εχεις δει ποτε εστια; καποιες ειναι σαν τσαντιρια ασε που απαγορευονται οι επισκεψεις. Δεν έχω δει ποτέ μου εστία. Αυτή μέσα στο ulb ξέρω ότι είναι στα 200 ευρώ, αλλά βλέπω πολλούς να θέλουν να πάνε, οπότε δεν πρέπει να είναι και τόσο χάλια καταστάσεις. Αυτό που ξέρω είναι ότι για να μπεις σ'αυτήν την εστία υπάρχουν κοινωνικά/οικονομικά κριτήρια. Τώρα τι παίζει στις άλλες εστίες, θα σε γελάσω. Επίσης στην εστία του ulb πρέπει να περνάς την χρονιά, αλλιώς χάνεις το δωμάτιο. Όσον αφορά τα μηνιαία έξοδα, αν εννοείς πέρα από το ενοίκιο, σε στούντιο υπολόγισε κανά 25άρι το μήνα για το ρεύμα το πολύ, θέρμανση και νερό κανά 50άρι τον μήνα, κοινόχρηστα εξαρτάται από το πού βρίσκεται το σπίτι που μένεις, τηλεόραση/ίντερνετ/τηλέφωνο ακόμα κανά 50άρι. Φαγητό, τιμές στα σούπερ είναι σαν την Ελλάδα, αν ξέρεις να μαγειρεύεις και δεν αγοράζεις μαμακίες 150 ευρώ τον μήνα σου φτάνουν για φαί. Για καφέ πληρώνεις 2 ευρώ όταν βγαίνεις έξω, κλαμπ και ντίσκο αυτά για παρασκευή και σάββατο και όχι κάθε φορά, τι να σου πω η διασκέδαση εξαρτάται στο άτομο και στις παρέες του. Ρουχισμός επίσης, τιμές Ελλάδας, βρίσκεις και πιο φθηνά.
evabb Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 υπαρχουν 200 σουπερμαρκετ. οι τιμες δεν ειναι ελλαδας. οχι παντα.σου δινουν την εναλακτικη του εντελως φτηνου και του πιο ακριβου εως του γελιοδως ακριβου. αν ξερεις που να ψωνισεις παντα. οι εστιες στο solbosch ειναι gtp. στο erasme ειναι καλες. τεσπα ουδεποτε εμεινα εκει. μπορει να ειναι φτηνα αλλα οταν δεν μπορεις να εχεις επισκεπτες (το βραδυ) ε τι να το κανεις;
ribo7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Παίδες ήρθα κι' γω για σπουδές εξωτερικό (Ολλανδία/Eindhoven). Τι τρόπους χρησιμοποιείτε για να σας στέλνουν δέματα από Ελλάδα? Ένα γερό δεματάκι π.χ. 15 κιλών. στα ΕΛΤΑ κοστίζει ακριβά. Μεταφορικές? Καμιά οικονομική courier? Τι προτείνετε? Thanks!!
Kel3vra Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μπλα,μπλα,μπλα Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2021 από Kel3vra
DimosthenisG Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 48 λεπτά πριν, Kel3vra είπε Καλησπέρα, Ό μεταπτυχιακός φοιτητής, έχει την δυνατότητα να έρθει σε επαφές με καθηγητές; Υπάρχει καθοδήγηση; Εννοώ φαίνεται ότι ο κύριος σκοπός είναι η αποφοίτηση του μαθητή; Ας απαντήσει κάποιος με εμπειρία! Εδώ καλά καλά δε ξερεις να κάνεις μια ερώτηση κατανοητή, θέλεις και μεταπτυχιακό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα