LionHurt1982 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Εχω το Συστημα της Υπογραφης μου και θελω να αλλαξω μητρικη.Με ενδιαφερει να εχει usb3 και PCIx3.0. Εχετε να μου προτεινετε κατι μεχρι 100ευρω? εχω ενα μικρο πιστωτικο στο πλαισιο 20ευρω οποτε ΄΄παιζει΄΄ και αυτο. υποψην οτι η καρτα θα αλλαχτει συντομα σε 670gtx
pano Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Φίλε LionHurt1982 , άντε το USB3 το καταλαβαίνω το PCIΕ 3.0 όμως τι να το κάνεις,αφού ούτε διαφορά θα δεις,και θα πρέπει να αλλάξεις και επεξεργαστή για να το έχεις. Υ.Γ Μια μικρή γενική συμβουλή, με τόσο ακριβά πισιά μην τσιγκουνεύεστε στο τροφοδοτικό. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2012 από pano 1
ninos30 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Φίλε LionHurt1982 , άντε το USB3 το καταλαβαίνω το PCIΕ 3.0 όμως τι να το κάνεις,αφού ούτε διαφορά θα δεις,και θα πρέπει να αλλάξεις και επεξεργαστή για να το έχεις. Υ.Γ Μια μικρή γενική συμβουλή, με τόσο ακριβά πισιά μην τσιγκουνεύεστε στο τροφοδοτικό. Πω-πω, λες και τα πήρες μέσα από το μυαλό μου. Ακριβώς τις ίδιες λέξεις θα χρησιμοποιούσα, για όλα...
LionHurt1982 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Θα αλλαχτει και αυτο μαζι με τη μητρικη. Θα βαλω το tx650. Δν ημουν ενημερωμενος για την σημαντικοτητα του τροφοδοτικου Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα