Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηδη ειναι στα ορια το thread και μολις το αποτελειωσες :-D

Τι εννοείς οτι ειναι στα ορια thread και το αποτελειωσα,

Πρεπει να αρχίζω κ εγω να ανησυχώ?

Αν κ το εχω περασει πανω απο 10 Η/Υ και δεν προεκειψε καποιο προβλημα

• Moderators
Δημοσ.

Τι εννοείς οτι ειναι στα ορια thread και το αποτελειωσα,

Πρεπει να αρχίζω κ εγω να ανησυχώ?

Αν κ το εχω περασει πανω απο 10 Η/Υ και δεν προεκειψε καποιο προβλημα

Oχι,μην αγχωνεσαι :-)

Στη νομιμοτητα αναφερομουν ;)

Δημοσ.

Oχι,μην αγχωνεσαι :-)

Στη νομιμοτητα αναφερομουν ;)

Μα το wat remover, δεν είναι πειρατικό πρόγραμμα! Εξάλλου λειτουργεί και σε ήδη ενεργοποιημένα windows!!

Η ενδεχόμενη πειρατεία έγκειται στο γεγονός, του για ποιό σκοπό θα χρησιμοποιηθεί απο τον εκάστοτε χρήστη... ;)

Δημοσ.

windows 7 ultimate 32άρια εχω και σκληρο δισκο 2TeraByte πως το απενεργοποιηω αυτο που λες ;

Εδώ (http://www.sevenforums.com/tutorials/819-hibernate-enable-disable.html) έχει οδηγίες για το πως να ενεργοποιήσεις-απενεργοποιήσεις το hibernation. Προτίνω option 1 ή 2. Μετά μπρορείς να διαγράψεις το κρυφό αρχείο συστήματος hiberfil.sys που είναι χύμα στον C: Πρέπει να εμφανίσεις τα κρυφά αρχεία και τα αρχεία συστήματος από τις επιλογές φακέλων για να το δεις.

Το pagefile είναι πιο απλό να απενεργοποιηθεί αλλά και το πιο περίπλοκο να εξηγήσει κανείς αν χρειάζεται ή όχι. Δες ένα αναλυτικότατο άρθρο σχετικά με το pagefile στα 7άρια (http://www.tweakhound.com/2011/10/10/the-windows-7-pagefile-and-running-without-one/). Βασικά, καλύτερα είναι να μην το απενεργοποιήσεις αλλά να μικραίνεις το μέγεθος του αν έχεις αρκετή ram (δεν είπες πόση έχεις). Ο έλεγχός του pagefile γίνεται με δεξί κλικ στο εικονίδιο Ο Υπολογιστής->Ιδιότητες->Ρυθμίσεις συστήματος για προχωρημένους->Επιδόσεις->Για προχωρημένους->Αλλαγή

• Moderators
Δημοσ.

@sargio01

Δεν προσπαθω να το παιξω ο νομιμοφρων της παρεας και ουτε μ απασχολει να τρεξουν ολοι να βαλουν γνησια windows, αλλα θελεις να μου πεις οτι το remove wat εχει κ αλλες εφαρμογες περα του προφανους?

Δημοσ.

Kαλά για το ποιό σκοπό αναπτύχθηκε το πρόγραμμα, δεν υπάρχει αμφιβολία :-D. Έχεις απόλυτο δίκιο...

Απλά η νομιμότητα δεν αφορά το πρόγραμμα κάθε αυτό(είναι ελεύθερο, όχι εμπορικό-σπασμένο), αλλά το ότι εγώ φεριπίν θα το χρησιμοποιούσα για να παρανομήσω.

Θα μπορούσα λόγου χάρη να θελήσω-γιατί έτσι μου την έδωσε, να αφαιρέσω απο τον υπολογιστή μου το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό ενώ παράλληλα το λειτουργικό μου είναι καθ' όλα νόμιμο(αφήνω όμως ανοιχτό το παραθυράκι, του να απαγορεύει η microsoft την αφαίρεσή του έτσι κι αλλιώς, μέσω των όρων χρήσης καθ' ότι δεν τους έχω διαβάσει...).

Το θέτω σαν τα όπλα. Δεν είναι παράνομα εργαλεία, η χρήση τους όμως είναι αν πάρω ένα και πάω και δολοφονήσω...

Δημοσ.

Kαλά για το ποιό σκοπό αναπτύχθηκε το πρόγραμμα, δεν υπάρχει αμφιβολία :-D. Έχεις απόλυτο δίκιο...

Απλά η νομιμότητα δεν αφορά το πρόγραμμα κάθε αυτό(είναι ελεύθερο, όχι εμπορικό-σπασμένο), αλλά το ότι εγώ φεριπίν θα το χρησιμοποιούσα για να παρανομήσω.

Θα μπορούσα λόγου χάρη να θελήσω-γιατί έτσι μου την έδωσε, να αφαιρέσω απο τον υπολογιστή μου το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό ενώ παράλληλα το λειτουργικό μου είναι καθ' όλα νόμιμο(αφήνω όμως ανοιχτό το παραθυράκι, του να απαγορεύει η microsoft την αφαίρεσή του έτσι κι αλλιώς, μέσω των όρων χρήσης καθ' ότι δεν τους έχω διαβάσει...).

Το θέτω σαν τα όπλα. Δεν είναι παράνομα εργαλεία, η χρήση τους όμως είναι αν πάρω ένα και πάω και δολοφονήσω...

Το σκέφτεσαι ηθικά, και όχι νομικά. Δεν διαφωνώ μαζί σου, αλλά νομικά είναι παράνομο το removewat όσο παράνομος είναι κι ο loader. Their rules.

Δημοσ.

Δηλαδή στην ουσία, οι αρχές θα μπορούσε να περιμένουν σήμα απο τη microsoft και απλά δεν καίγονται να κινήσουν διαδικασίες;

Δημοσ.

Και εγώ κάνω κανονικότατα τα update αλλά κάνω έναν έλεγχο για το τι πρόκειται να κάνω αναβάθμιση.

Βεβαία πρέπει να πούμε ότι μεγάλο ρόλο παίζει και το πρόγραμμα με το όποιο έχεις σπάσει τα windows

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...