Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηθελα να ρωτησω γιατι προβληματιζομαι...:

1. αν κανετε κανονικα ολα τα updates σε μη γνησια windows 7 sp1 χωρις το φοβο μη κλειδωσουν?

2. Κανετε μονο τα σημαντικα ή ολα?

3. Τα ελεγχετε ενα ενα τι update ειναι (πχ γκουγκλαροντας το)?

4. Υπαρχει καποια σελιδα που να αναφερει οταν βγαινει καποιο καινουργιο αν ειναι "επικινδυνο" για κλειδωμα?

Ως τωρα τα εκανα αψηφιστα, χωρις να τα πολυψαχνω...

Ευχαριστω για το χρονο σας!

Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηθελα να ρωτησω γιατι προβληματιζομαι...:

1. αν κανετε κανονικα ολα τα updates σε μη γνησια windows 7 sp1 χωρις το φοβο μη κλειδωσουν?

Ναι κάνω όλα οσα μου βγάζει χωρίς το φόβο μην κλειδώσουν

2. Κανετε μονο τα σημαντικα ή ολα?

Όλα εκτός απο μερικά που τα έχει ως προαιρετικά

3. Τα ελεγχετε ενα ενα τι update ειναι (πχ γκουγκλαροντας το)?

όχι εκτός και αν ακούσω/διαβάσω ότι πχ κάνοντας το τάδε update μπορει να εχω θέμα

4. Υπαρχει καποια σελιδα που να αναφερει οταν βγαινει καποιο καινουργιο αν ειναι "επικινδυνο" για κλειδωμα?

Δεν ξερω :P

Ως τωρα τα εκανα αψηφιστα, χωρις να τα πολυψαχνω...

Kαι εγω εκτός απο κατι atheros network πχ που δε το πειραζω εφοσον δουλευει και γενικα οτιδηποτε απο τους drivers μου βγαλει ενω δουλευει κανονικα

Ευχαριστω για το χρονο σας!

Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App

Επεξ/σία από panosno1com
Δημοσ.

Εγω παλι δεν τα κανω ολα κανενα δεν κανω βασικα γιατι τρονε χωρο στον σκληρο μου δισκο :P

Κακώς.

Πρέπει να κάνεις τα updates, γι αυτό και βγαίνουν μάλιστα. Τώρα, τι χώρο στον δίσκο μπορείς να γλυτώσεις από αυτά δεν ξέρω. Αν έδωσες ένα μίζερο partition στα 7άρια (κάτω από 60GB) είναι φυσικό να μην σου φτάνει ο χώρος ούτα για κλάσιμο. Για να γλυτώσεις χώρο απενεργοποίησε το hybernation αν δεν το χρησημοποιείς και αν έχεις πάνω από 4 GB ram σε 64bit 7άρια, απενεργοποίησε και το pagefile.

• Like 1
Δημοσ.

Κακώς.

Πρέπει να κάνεις τα updates, γι αυτό και βγαίνουν μάλιστα. Τώρα, τι χώρο στον δίσκο μπορείς να γλυτώσεις από αυτά δεν ξέρω. Αν έδωσες ένα μίζερο partition στα 7άρια (κάτω από 60GB) είναι φυσικό να μην σου φτάνει ο χώρος ούτα για κλάσιμο. Για να γλυτώσεις χώρο απενεργοποίησε το hybernation αν δεν το χρησημοποιείς και αν έχεις πάνω από 4 GB ram σε 64bit 7άρια, απενεργοποίησε και το pagefile.

windows 7 ultimate 32άρια εχω και σκληρο δισκο 2TeraByte πως το απενεργοποιηω αυτο που λες ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα προαιρετικα που τα βλεπω?

Επεισης αν ανοιξω το αυτοματο θα τα κανει ολα τα Update? Απλα μου εχει κλειδωσει μια φορα και φοβαμαι να το ξανακανω :/

Και με τον ελεγχο δεν κανει κανει Update ε? Απλα βλεπει αν υπαρχουν.

EDIT: Οκ τελειωσε και βλεπω τις σημαντικες, εχω τιποτα να φοβαμαι αν τις κανω ολες?

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.

ένα update είναι το μονο που κλειδώνει, το 971033, είναι συνήθως "ξετικαρισμενο" άρα δεν γίνεται αυτόματη εγκατάσταση.

δεξί κλικ ,απόκρυψη και τέλος.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκινησα την εγκατασταση των σημαντικων... Και ο Θεος βοηθος. Για τα προαιρετικα θα τα ψαξω.

Τα Updates Που κλειδωνουν τι ονομασιες εχουν? Δηλαδη μπορει να λεει οτι ειναι σχετικα με το office το update και καλα για να μας παγιδεψει?

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.

Με τις σημαντικές μόνον ενημερώσεις δεν κλειδώνουν, όσο πειρατικά κι αν είναι τα Windows σου. Έχω την εντύπωση πως ο γνωστός και καλύτερος loader δέχεται όλα τα updates, ακόμα και το ριψοκίνδυνο που είχε κλειδώσει τόσα PCs.

Προσωπικά κι εγώ ομολογώ ότι βαριέμαι να κάνω τα updates (παρόλο που είμαι λίγο υπερβολικός με την ασφάλεια σε κάποια σημεία). Έχω μείνει με default Windows 7 SP1 χωρίς κάτι παραπάνω.

Δημοσ.

Και εγώ τα κάνω όλα κανονικά. Δέν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αλλα δεν κατάλαβα τι σε προβληματίζει.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκινησα την εγκατασταση των σημαντικων... Και ο Θεος βοηθος. Για τα προαιρετικα θα τα ψαξω.

Τα Updates Που κλειδωνουν τι ονομασιες εχουν? Δηλαδη μπορει να λεει οτι ειναι σχετικα με το office το update και καλα για να μας παγιδεψει?

Ριξε μια ματια στο ακριβως προηγουμενο post του tsakona

Προσωπικά κι εγώ ομολογώ ότι βαριέμαι να κάνω τα updates (παρόλο που είμαι λίγο υπερβολικός με την ασφάλεια σε κάποια σημεία).

Mαλλον δεν εισαι τοσο υπερβολικος οσο πιστευεις, καθως τα δυο παραπανω ειναι αντικρουομενα :P

Επεξ/σία από Gi0
  • Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν εχω τα γνησια windows 7. Βασικα οταν τα περασα κατεβασα το προγραμμα ''removewat'' το οποιο σου ξεκλειδώνει τα win και στα κανει γνησια. Κ εχω κανει ολα τα update χωρις κανενα προβλημα. Πιστεύω να βοήθησα. :-)

• Moderators
Δημοσ.

Πιστεύω να βοήθησα. :-)

Ηδη ειναι στα ορια το thread και μολις το αποτελειωσες :-D

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...