SirBlindness Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Χαίρεται, θέλω να εγκαταστήσω τα windows στο pc μου.. δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνω, ξέρω τα βήματα.. bios, first boot device cd rom, τα windows είναι σωστά γραμμένα, τα δοκίμασα και σε άλλο pc και τα bootάρει κανονικά.. ο υπολογιστής είναι ενός έτους και κάτι οπότε δεν πιστεύω να έχει κάποιο θέμα. στην πρώτη απόπειρα που έκανα πήγα να του βάλω win7 x64.. τα booταρε, έκανα del τα partition που είχα και πάτησα install. δεν μπορούσε να τα σηκώσει (κάτι το οποίο περίμενα γιατί έχω 32) το δοκίμασα άλλη μια φορά έτσι για την σιγουριά και μετά απο καμιά βδομάδα έγραψα 32bita το βάζω αλλά δεν bootαρει, δεν bootαρει για κανένα λόγο.. ξαναδοκίμασα τα 64 ούτε αυτά τα τρέχει, δοκίμασα τα ubuntu ούτε αυτά τα bootάρει (σε άλλο pc δεν υπάρχει θέμα bootάρουν, άρα είναι σωστά γραμμένα). τα bios ανοίγουν κανονικά, πατάω F12 για το boot menu αλλά τίποτα. τι μπορώ να κάνω? τι παίζει να φταίει? υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιο θέμα ο επεξεργαστής? σκέφτηκα μήπως υπερθερμαίνεται αλλά νομίζω θα έκλεινε απο μόνος του άμα ανέβαινε η θερμοκρασία.. ευχαριστώ εκ των προτέρων (και τα F keys λειτουργουν κανονικοτατα, δοκιμασα και με αλλο πληκτρολογιο δεν αλλαζει κατι για το boot menu)
TheELF Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Ποιο πιθανό να έχει πρόβλημα η συσκευή cd/dvd, μπορείς να δοκιμάσεις να περάσεις τα windows από usb με π.χ. το WinToFlash ,έχει και άρθρο σχετικό στο wiki με άλλο τρόπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα