fearwhatnow Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Εισαι απολυτα σιγουρος οτι ο ελληνας παρκαδορος θα εχει σκουπισει καλα το κωλο του απ οταν βγηκε απ το WC?... H γκοθρα τι ειναι? Εψαξα στο νετ αλλα δεν το βρηκα. Αιγυπτιακη θεοτητα, προστατιδα της γκοθ μιουζικ. 3
kfyros Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Εισαι απολυτα σιγουρος οτι ο ελληνας παρκαδορος θα εχει σκουπισει καλα το κωλο του απ οταν βγηκε απ το WC?... H γκοθρα τι ειναι? Εψαξα στο νετ αλλα δεν το βρηκα. εσύ έχεις συναντήσει πολλούς έλληνες παρκαδόρους σε υπόγεια parking ; εγώ ελάχιστους. Και συνήθως χωρίς "αρώματα" η γκόθρα είναι υπερθετικός της μπίχλας , σε στρατιωτική αργκό κυρίως..
zoranb Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Και το χειρόφρενο και το λεβιέ.Μ. χαχαχ δεν παίζεστε βρε παιδιά, thanx μου φτιάξατε το κέφι γιατί μου την είχε βιδώσει!
paylidis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 ζορανμπ κατι παρόμοιο με τη ζελατινα ειδα στο συνεργείο που πηγα προσφατα το αυτοκίνητο μου, περνάγανε το τιμόνι!
isay Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Εισαι απολυτα σιγουρος οτι ο ελληνας παρκαδορος θα εχει σκουπισει καλα το κωλο του απ οταν βγηκε απ το WC?... Σωστός. Γενικά οι περισσότεροι πολιτισμένοι θεωρούν οτι το «λιλί» και η «έξοδος» ΤΟΥΣ ειναι καθαρές και δεν συντρέχει λόγος να πλύνουν χέρια (μετά).
xreokopia Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Αιγυπτιακη θεοτητα, προστατιδα της γκοθ μιουζικ. Α μαλιστα. Αρχικα ειχα νομισει οτι προκειται για τη Γκοθαμ Σιτυ που προστατευει ο Μπατμαν.
vk13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Ακούγονται τρελά πραγματα με παρκαδώρους όπως ότι τους αφήνεις το αμάξι και αυτοί γυρνάνε όλη την Αθήνα ή την επόμενη μέρα το πρωί βλέπεις κάνα βαθουλωματάκι στο αμάξωμα και τρέχα γύρευε.... Τώρα δεν μπορώ να ξέρω κατά πόσο ισχύουν αυτά, μπορεί να είναι και ψέμματα αλλά έχουν ακουστεί... Εσύ μάλλον έπεσες σε βρωμιάρη παρκαδόρο. Όπως και να χει αν θες να μην την ξαναπατήσεις πήγαινε και πάρκαρε μόνος σου χωρίς παρκαδόρο. Πιθανόν να περπατήσεις λίγο παραπάνω αλλά θα έχεις το κεφαλι σου ήσυχο.
mechtech Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δεν θα άφηνα ποτέ παρκαδόρο να πάρει το αμάξι μου με τα κλειδιά να το πάει εκεί που είναι να το πάει. Από τη στιγμή που υπάρχει πάρκινκ το βάζω μόνος μου, ευχαριστώ. Αν επιμένει, επιμένω κι εγώ, αν επιμένει παραπάνω απλά φεύγω σαν κύριος, αυτοί χάνουν. Η μόνη αποδεκτή έννοια του παρκαδόρου για μένα, είναι ο τύπος που σε καθοδηγεί να παρκάρεις σε ένα μέρος όπου δεν είναι διαχωρισμένες οι θέσεις εμφανώς, πχ σε υπαίθριο ανοιχτό πάρκινκ ή κάτι παρόμοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα