Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εισαι απολυτα σιγουρος οτι ο ελληνας παρκαδορος θα εχει σκουπισει καλα το κωλο του απ οταν βγηκε απ το WC?...

H γκοθρα τι ειναι? Εψαξα στο νετ αλλα δεν το βρηκα.

Αιγυπτιακη θεοτητα, προστατιδα της γκοθ μιουζικ.

• Like 3
Δημοσ.

Εισαι απολυτα σιγουρος οτι ο ελληνας παρκαδορος θα εχει σκουπισει καλα το κωλο του απ οταν βγηκε απ το WC?...

H γκοθρα τι ειναι? Εψαξα στο νετ αλλα δεν το βρηκα.

εσύ έχεις συναντήσει πολλούς έλληνες παρκαδόρους σε υπόγεια parking ; εγώ ελάχιστους. Και συνήθως χωρίς "αρώματα" ;)

η γκόθρα είναι υπερθετικός της μπίχλας , σε στρατιωτική αργκό κυρίως..

Δημοσ.

DSC02001x.JPGΚαι το χειρόφρενο και το λεβιέ.Μ.

87271.jpg

χαχαχ δεν παίζεστε βρε παιδιά, thanx μου φτιάξατε το κέφι γιατί μου την είχε βιδώσει!

Δημοσ.

ζορανμπ κατι παρόμοιο με τη ζελατινα ειδα στο συνεργείο που πηγα προσφατα το αυτοκίνητο μου, περνάγανε το τιμόνι!

Δημοσ.

Σωστός.

Γενικά οι περισσότεροι πολιτισμένοι θεωρούν οτι το «λιλί» και η «έξοδος» ΤΟΥΣ ειναι καθαρές και δεν συντρέχει λόγος να πλύνουν χέρια (μετά).

Δημοσ.

Αιγυπτιακη θεοτητα, προστατιδα της γκοθ μιουζικ.

Α μαλιστα. Αρχικα ειχα νομισει οτι προκειται για τη Γκοθαμ Σιτυ που προστατευει ο Μπατμαν.

Δημοσ.

Ακούγονται τρελά πραγματα με παρκαδώρους όπως ότι τους αφήνεις το αμάξι και αυτοί γυρνάνε όλη την Αθήνα ή την επόμενη μέρα το πρωί βλέπεις κάνα βαθουλωματάκι στο αμάξωμα και τρέχα γύρευε.... Τώρα δεν μπορώ να ξέρω κατά πόσο ισχύουν αυτά, μπορεί να είναι και ψέμματα αλλά έχουν ακουστεί...

Εσύ μάλλον έπεσες σε βρωμιάρη παρκαδόρο.

Όπως και να χει αν θες να μην την ξαναπατήσεις πήγαινε και πάρκαρε μόνος σου χωρίς παρκαδόρο. Πιθανόν να περπατήσεις λίγο παραπάνω αλλά θα έχεις το κεφαλι σου ήσυχο.

Δημοσ.

Δεν θα άφηνα ποτέ παρκαδόρο να πάρει το αμάξι μου με τα κλειδιά να το πάει εκεί που είναι να το πάει. Από τη στιγμή που υπάρχει πάρκινκ το βάζω μόνος μου, ευχαριστώ. Αν επιμένει, επιμένω κι εγώ, αν επιμένει παραπάνω απλά φεύγω σαν κύριος, αυτοί χάνουν.

Η μόνη αποδεκτή έννοια του παρκαδόρου για μένα, είναι ο τύπος που σε καθοδηγεί να παρκάρεις σε ένα μέρος όπου δεν είναι διαχωρισμένες οι θέσεις εμφανώς, πχ σε υπαίθριο ανοιχτό πάρκινκ ή κάτι παρόμοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...