alxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δύσκολα να σου βγάλουν αν δεν έχεις καλο εκκαθαριστικό ..!!
Doug21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 μπορεις να μας πεις αν θελεις (κι αν δεν το εχεις γραψει ειδα και δεν το ειδα) το ποσο εκκαθαριστικο εχεις?
Pr193611 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Θέλω μια πιστωτική κάρτα χωρίς εκαθαριστικο. Που μπορώ να βρω
SabotazNic Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, Pr193611 είπε Θέλω μια πιστωτική κάρτα χωρίς εκαθαριστικο. Που μπορώ να βρω Στο ΠΑΣΟΚ
Bitbit Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 η πιστωτική στην ουσία είναι ένα δάνειο μικρής διάρκειας με λίγο τσιμπημένο επιτόκιο ή και καθόλου (υπο προϋποθέσεις). Λαμβάνοντας υπόψιν την παραπάνω πρόταση, πες μας εσύ σε ποιον θα δάνειζες χρήματα χωρίς καμια εξασφάλιση ότι θα τα έπαιρνες πίσω. Αν εμφανιζόμουν εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος, χωρίς εισόδημα ή με ένα μηδενικό εκκαθαριστικό θα μας δάνειζες ή θα γελούσες; Δεν υπάρχει περίπτωση κανείς να σου δανείσει χρήματα αν δεν εξασφαλίσει ως ένα βαθμό ότι θα τα πάρει πίσω. φαντάζομαι το ίδιο θα έκανες κι εσύ. Και κοίτα μη την πατήσεις από τίποτα απατεώνες που υπόσχονται πιστωτική με το αζημείωτο. Παλαιότερα είχε πάρει το αυτί μου τέτοια περιστατικά. δυστυχώς όταν ο άλλος είναι απελπισμένος δε το πολυσκέφτεται
Mperdemeni Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Pr193611 είπε Θέλω μια πιστωτική κάρτα χωρίς εκαθαριστικο. Που μπορώ να βρω Εγώ έβγαλα χωρίς καθόλου υπαρξη εκκαθαριστικου αλλα με μισθοδοσία στη συγκεκριμένη τράπεζα. Πρώτο πιστωτικό όριο τα 450€ και με τους μήνες και δικές μου συνεχές αιτήσεις για αύξηση έφτασε στα 1150€. Τράπεζα eurobank.
Bitbit Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 35 λεπτά πριν, Mperdemeni είπε Εγώ έβγαλα χωρίς καθόλου υπαρξη εκκαθαριστικου αλλα με μισθοδοσία στη συγκεκριμένη τράπεζα. όταν λέμε καθόλου εκκαθαριστικό τι εννοούμε; θεωρώ ότι εννοούσε 0. Προφανώς άνεργος-η. Κατα τ άλλα αν μπαίνει μισθός σε κάποια τράπεζα απευθύνεσαι σε αυτή. Αλλα αν υπάρχει μισθός, υπάρχει και εκκαθαριστικό. Εκτός αν έγινε πρόσληψη πρόσφατα
Mperdemeni Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, Bitbit είπε όταν λέμε καθόλου εκκαθαριστικό τι εννοούμε; θεωρώ ότι εννοούσε 0. Προφανώς άνεργος-η. Κατα τ άλλα αν μπαίνει μισθός σε κάποια τράπεζα απευθύνεσαι σε αυτή. Αλλα αν υπάρχει μισθός, υπάρχει και εκκαθαριστικό. Εκτός αν έγινε πρόσληψη πρόσφατα Εγώ δεν είχα καθόλου εκκαθαριστικό. Όχι 0. Καθόλου, ως προστατεύομενο μέλλον. Η πρόσληψη είχε γίνει μέσα στο 20 οποτε δεν υπήρχε ακόμα εκκαθαριστικό μόνο αποδείξεις μισθοδοσίας. 1
GREGORYMO Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, Pr193611 είπε Θέλω μια πιστωτική κάρτα χωρίς εκαθαριστικο. Που μπορώ να βρω Μήπως έχεις ΑΚΙΝΗΤΑ ?
Vasileios-gr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 2/2/2021 στις 4:08 ΜΜ, Mperdemeni είπε Εγώ δεν είχα καθόλου εκκαθαριστικό. Όχι 0. Καθόλου, ως προστατεύομενο μέλλον. Η πρόσληψη είχε γίνει μέσα στο 20 οποτε δεν υπήρχε ακόμα εκκαθαριστικό μόνο αποδείξεις μισθοδοσίας. Σε πια τράπεζα ; Για να πάει να βγάλει και ο Pr193611 Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από Vasileios-gr
Mperdemeni Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Vasileios-gr είπε Σε πια τράπεζα ; Για να πάει να βγάλει και ο Pr193611 Το έχω πει παραπάνω. Eurobank. Αλλά είχα και έχω την μισθοδοσία μου στην συγκεκριμένη τράπεζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα