Inler Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Αν μπορει καποιος να προτεινει καποια καλη που να κανει δουλεια και να πιανει ολα τα καναλια γιατι με τον αποκωδικοποιητη και με κεραια πολυκατοικιας δεν τα πιανει ολα και κυριως τα κρατικα καναλια...Πιθανοτατα φταιει η κεραια της πολυκατοικιας γιατι και μεσα απο τις επιλογες οταν ανοιγω την ενταση της κεραιας κλεινει απο μονη της λογω υπερφορτωσης..Το θεμα ειναι αυτες οι κεραιες κανουν δουλεια ή παλι δεν θα τα πιανω ολα;
KilliK Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 φιλε μου δεν θα κανεις δουλεια με εσωτερικη κεραια. το λεω απο προσωπικη εμπειρια αλλα και απο οσα μου εχουν πει και αλλοι,οι εσωτερικες κεραιες γενικα ειναι ακαταλληλες για τα ψηφιακα καναλια. επειδη και εγω ειχα προβλημα με την κεραια της πολυκατοικιας,αυτο που εκανα ηταν ,μετα απο συνεννοηση με τον διαχειριστη,να βαλω μια δικια μου εξωτερικη κεραια στην ταρατσα της πολυκατοικιας και απο κει να κατεβασω το καλωδιο στο διαμερισμα μου απο την πισω πλευρα της πολυκατοικιας χωρις να ενοχλει τα υπολοιπα μπαλκονια.δουλευει μια χαρα και πιανω ολα τα καναλια χωρις προβλημα.
evoracing Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Παιδιά οι αποκωδικοποιητής φταίει εγώ είχα πάρει έναν απο το Carrefour με 20€ και με εξωτερική κεραία κόλλαγε ακόμα και το mega και τελικά τον πήγα πίσω (μου έδωσαν επιταγή για αγορές από το Carrefour) και αγόρασα από ένα μαγαζί έναν με 45€ και πολύ μικρή εσωτερικού χώρου (όχι ηλεκτρική) και τα πιάνει όλα τα κανάλια χωρίς κωλύματα...
Inler Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Ποσο σου στοιχησε η κεραια στην ταρατσα κανα 70αρι; Μπορει να παιζει ρολο και ο αποκωδικοποιητης;
katw Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 τελικα δοκίμασες αν πιανουν τα καναλια? Γιατί και γω το ίδιο πρόβλημα εχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα