MaDaAmAx1985 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Γεία σας παιδιά είχα εδω και 4 χρονια το κινητό nokia n95 όμως δυστηχώς έχει ξεκινήσει και τα πέζει, και σκέφτομαι την αγορά ενος καινούργιου κινητού.. Ποιο κινητό θα μου προτείνατε σας παρακαλώ;;; Ευχαριστώ.....
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Mobile Software. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
tsourakis13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Ρε φίλος για δώσε καμιά πληροφορία....Γιατί χρήση προορίζεται το κινητό, για να παίρνεις τηλέφωνα και να στέλνεις μηνύματα, για να βγάζεις φωτογραφίες, για να ακούς μουσική, για να μπαίνεις στο internet.....? Πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις...? Τι λειτουργικό σύστημα θες...? Δεν είμαστε και μέντιουμ, οι insomniάτες....
MaDaAmAx1985 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Εντάξει το θέλω βασικά για γενική χρήση όπως τηλέφωνα, μυνήματα, μουσική, αν γίνεται και για ιντερνέτ, όμως θα με ενδιέφερνε να έχει και κάλη κάμερα για να βγάζω καμιά καλή φωτογραφία. Για λειτουργικό θα ήθελα Symbian και διαθέτω περίπου 450-500 ευρώ...
Grey Warden Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Εντάξει το θέλω βασικά για γενική χρήση όπως τηλέφωνα, μυνήματα, μουσική, αν γίνεται και για ιντερνέτ, όμως θα με ενδιέφερνε να έχει και κάλη κάμερα για να βγάζω καμιά καλή φωτογραφία. Για λειτουργικό θα ήθελα Symbian και διαθέτω περίπου 450-500 ευρώ... Το οτι θες Symbian το εκλαμβάνω ως οτι έχεις να ασχοληθείς με το χώρο της κινητής τηλεφωνίας από το Ν 95. (το οποίο κι εγώ είχα κάποτε) Είναι κρίμα να μπορείς να διαθέσεις τόσα λεφτά και να ψάχνεις κάτι σε symbian. Με μια προχειρη αναζήτηση θα δεις οτι σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει symbian κινητό. Aν υποθέσουμε οτι θα αγοράσεις κινητό λοιπόν από μεγάλο κατάστημα και όχι απο σκρουτζ, τότε σε αυτά τα λεφτά προτείνω το Sony Xperia S.
weber122 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 το symbian πλέον δεν αξίζει. πήγαινε καλύτερα σε android. σε αυτά τα λεφτά δες το xperia s που έχει μία πολύ καλή οθόνη από επεξεργαστική δύναμη είναι σε πολύ καλό επίπεδο
nikos1071 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 είναι αλήθεια ότι η Νόκια έχει εγκαταλείψει το symbian σε μεγάλο βαθμό και θα ήταν προτιμότερο για εσένα και με το budget που διαθέτεις να κοιτάξεις κάποιο άλλο λειτουργικό. τώρα αν επιμένεις σε symbian τότε μονόδρομος είναι το Nokia N8 που αν και διετίας έχει πολύ καλά specs και πολύ καλή κατασκευή. Η τιμή του όμως είναι υψηλή σχετικά επειδή πλέον δεν κυκλοφορεί ευρέως. Δεν αξίζει να δώσεις τώρα πάνω από 300 ευρώ για αυτό, τη στιγμή που το είχα βρει να πουλιέται και 220$ στην Αυστραλία ένα μήνα πριν (και έχω μετανιώσει που δεν το χτύπησα τότε )
MaDaAmAx1985 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά, θα ήθελα επίσης να μάθω τι γνώμη έχετε για nokia lumia 7,8,9... Ευχαριστώ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα