gameover Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Γεια σας. Αυριο αγοραζω το πρωτο mac μου, και δεν εχω ιδεα πως να κρατησω τα purchased apps τα contacts και τα settings του iphone4. Ποιος ειναι ο πιο απλος τροπος να το κανω αυτο; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Αυριο αγοραζω το πρωτο mac μου' date=' και δεν εχω ιδεα πως να κρατησω τα purchased apps τα contacts και τα settings του iphone4. Ποιος ειναι ο πιο απλος τροπος να το κανω αυτο; Sent from my iPhone using Insomnia[/quote'] Λογικα μόλις ενεργοποιήσεις το iCloud στον Mac με το account σου θα στα περάσει αυτόματα. Όπως και στο iPhone υπάρχει το ίδιο εικονίδιο με τα γρανάζια στο Mac OS και αφου λογικα θα έχει lion θα έχεις την επιλογη του iCloud που έχεις στο iPhone. Και επειδη δικαιούσαι και mountain lion θα έχεις ακόμα περισσότερα κοινά με το iOS. Sent from my iPad using Insomnia Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2012 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gameover Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Ευχαριστω , ολα μια χαρα κρατηθηκαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα