Προς το περιεχόμενο

"Εξαφάνιση" Kubuntu ύστερα από εγκατάσταση Pidgin

mkekakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έκανα εγκατάσταη το Pidgin μέσω Muon (έβαλα τικάκι σε όλα τα έξτρα που είχε) και μετά ζήτησε επανεκίνηση.

Στο grub έχω κανονικά τις επιλογές που είχα. Ξεκινάει το σήμα του Kubuntu με το γρανάζι, και μετά από λίγο ανοίγει μπλε οθόνη και έχω πρόσβαση ΜΟΝΟ στους φακέλους και στα αρχεία μου (το οποία δεν αναγνωρίζονται, όλα ίδια τα βλέπει) Στο "about" αυτού του προγράμματος μου βγάζει nautilus..?

Βοήθεια γιατί έχω δουλίτσα το βράδυ και δεν είμαι για format :(

Δεν έχω ούτε panel, ούτε κονσόλα βέβαια, ούτε τίποτε! Πώς έγινε αυτο???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως αυτό το κάτι που τίκαρες ήταν ο nautilus; :P

Αφού δεν μπορείς να βγεις πουθενά, πάτα ctrl+alt+F1 για να βγεις σε tty, κάνε login και κάνε ένα sudo apt-get autoremove nautilus. Απλά τσέκαρε τι σου λέει ότι θα αφαιρέσει, γιατί δεν είμαι κι απόλυτα σίγουρος ότι δεν θα αφαιρέσει κάτι critical.

Ο nautilus είναι ο file manager του gnome (ubuntu).

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

tolis_01

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για την άμεση και αποτελεσματική απάντηση! Να'σαι καλά με έσωσες! :)

jim_p

Δε υπήρχε τίποτε, ένα μπλε backgraound μόνο και τα εικονίδια, ίσως έχει και σχέση που το έχω autologin

Αυτό με το ctrl+alt+F1 δεν το ήξερα :X ντροπή..

Ευχαριστώ και πάλι :-)

Αυτά είχα τικάρει και ακόμα φαίνονται να είναι τικαρισμένα στο muon

post-182739-0-13386000-1343595022_thumb.jpg

Επεξ/σία από mkekakis

Οκ, ολίγον "φλωριά" το muon άλλα έχει σχόλια χρηστών :P

Το synaptic χρησιμοποιώ συνήθως άλλα όταν το muon βγάζει πολλά έξτρα για εγκατάσταση μαζί με την εφαρμογή που με ενδιαφέρει χρησιμοποιώ αυτό και τελικά την πάτησα κανονικά σήμερα

Ρε συ, το kubuntu δυστυχώς πάντα έπασχε από γραφικό διαχειριστή πακέτων. Έχει αλλάξει τόσα χρόνια που τον θυμάμαι , πάνω από 3-4 χαλαρά. Εφόσον όπως κατάλαβα δεν σε βολεύει η κονσόλα, πήγαινε καλύτερα στην περπατημένη του synaptic, ο οποίος στην ουσία είναι ο μοναδικός αξιόπιστος με γραφικό και πάνω απ' όλα καραδοκιμασμένος. Δεν με είχε προδώσει ποτέ , ότι και να είχα κάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...