newtech Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Χμμ όσο και στο plaisio. Τρομερή προσφορά Ναι τωρα το ειδα.. Σορρυ απο μενα.. τωρα για το ειρωνικό.. δεν θα απαντησω
gnarkill Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Ναι τωρα το ειδα.. Σορρυ απο μενα.. τωρα για το ειρωνικό.. δεν θα απαντησω Καταρχάς το σχόλιο μου πήγαινε στο φυλλάδιο και στο σλόγκαν του τζάμπα το κάγκελο. Κατα δεύτερον νομίζω ότι καλό θα ήταν να γινόταν μια αναζήτηση πριν. Παρόλα αυτά η τιμή του είναι άψογη νομίζω για android και dual sim
runner69 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Σαν κινητο δεν αξιζει καθολου. Μονο το 2καρτο και η τιμη παει να το σωσει λιγο αλλα για μενα δεν αξιζει. Πεταμενα λεφτα. Εννοειται οτι στα 100€ δεν θα υπηρχε κανενα κοροιδο να το αγορασει. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από runner69 1
keysmith Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 To πλαίσιο ΣΙΧΝΑ βάζει σε "αντίστοιχη" προσφορά κάποιο μοντέλο όταν και για όσο το βάζει και κάποιος άλλος (πχ κοτσόβολος, media κτλ). Αρα νομίζω δεν είναι δίκαιο να λέτε.. "όσο το πλαίσιο". Για να δούμε από βδομάδα αν θα το έχει 59€.. Αν ήταν μάγκες στο πλαίσιο ας το έβαζαν πρώτοι σε προσφορά.. "Τσάμπα μάγκες" θα έλεγα καθώς το Τσάμπας ζεί 2
gnarkill Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 To πλαίσιο ΣΙΧΝΑ βάζει σε "αντίστοιχη" προσφορά κάποιο μοντέλο όταν και για όσο το βάζει και κάποιος άλλος (πχ κοτσόβολος, media κτλ). Αρα νομίζω δεν είναι δίκαιο να λέτε.. "όσο το πλαίσιο". Για να δούμε από βδομάδα αν θα το έχει 59€.. Αν ήταν μάγκες στο πλαίσιο ας το έβαζαν πρώτοι σε προσφορά.. "Τσάμπα μάγκες" θα έλεγα καθώς το Τσάμπας ζεί Φίλε μου το πλαίσιο το είχε εδώ και μια βδόμαδα, τουλάχιστον, σε "προσφορά",σε αυτήν την τιμή θα έλεγα καλύτερα γιατί άλλος έχει την αρχική 99. Αν και το φαινόμενο αυτό υπάρχει, δεν είναι ο κανόνας, μιας και ήταν και το πρώτο κατάστημα που προσέφερε το nexus στα 369 και με χάρτες και μετά οι υπόλοιποι ακολούθησαν. Δεν δουλεύω ούτε υποστηρίζω κάποιον αλλά αυτό το σχόλιο σου έπρεπε να πάει στο mediamarkt.
keysmith Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Εντάξει μπορεί να έχεις δίκαιο.. Προσωπικά είμαι μέλος του newsleter του πλαισίου και ποτέ δεν έχω δει προσφορά να με βολεύει. Αντίθετα έχω ψωνίσει από παρά πολλές προσφορές (που όντως είναι). Υστερα γίνεται και το άλλο. Διαβάζοντας εδώ το φόρουμ πάντα πρώτα διαβάζω πχ "ο κοτσόβολος έχει το τάδε κινητό ή tv προσφορά" ή "το media έχει προσφορά το δείνα κινητό Χ€" και μετά διαβάζω "..α και το πλαίσιο το έχει τόσο". Αν δεν αντιγράφει το πλαίσιο τις προσφορές των άλλων τότε έχει πολύ κακό μαρκετιν που δεν μπορεί να διαδώσει τίποτα από τις προσφορές του. Πολύ θα χαρώ να ακούσω "Το πλαίσιο σκοτώνει τα SII στα 200€" και μετά κάποιος να γράψει "Παιδιά και ο κοτσόβολος τόσο τα δίνει!!" Για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω δεν έχει βγάλει ποτέ πραγματικές προσφορές το πλαίσιο.. Ασφαλώς και έχει ίσως όχι το ίδιο όπως "οι άλλοι".. Δεν έχω κανένα πρόβλημα από το πλαίσιο (εκτός ότι τα εκθεσιακά κομμάτια που λέει ότι δίνει τελικά δεν υπάρχουν) και θα αγόραζα και έχω αγοράσει όταν κάτι με συμφέρει.. 1
tourinio Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Το κινητό το έχω εδώ και 3 μήνες, πάλι με την ίδια προσφορά από το Πλαίσιο και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις αν και προβληματιζόμουν με την Alcatel. Όποιος θέλει ένα οικονομικό κινητό με 2 κάρτες και android, τότε είναι μια καλή και τίμια επιλογή. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Για να σου σπάσει τα νεύρα καλό είναι. Το είχα 6 μήνες, το έδωσα και ηρέμησα. Αν θες Dual SIM και Android καλύτερα σε κάτι με 1GHz ή μένεις σε απλό τηλέφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα