Infant Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Γεια σας παιδια, θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να κανω αναβαθμιση το κινητο μου(nexus s) σε jlb για μολις μου ηρθε η ενημερωση η θα κολλαει το κινητο μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0prse_grinder Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια, θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να κανω αναβαθμιση το κινητο μου(nexus s) σε jlb για μολις μου ηρθε η ενημερωση η θα κολλαει το κινητο μου; Αλλοι ψαχνουν ωρες μεσω root/roms/kernels και ιστοριες να βαλουν μια λειτουργικη jelly bean και εσυ που την παιρνεις αυτοματα εχεις ενδοιασμούς??? χαχαχα..βαλ'την δεν θα χεις κανενα προβλημα! Αυτος ειναι ενας απτους βασικους λογους αλλωστε που καποιος επιλεγει nexus.. οι αναβαθμισεις. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από c0prse_grinder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Και γιατί δεν κάνεις κάτι καλύτερο σε ΟΤΑ ? (Κανένα Custom ROM ? ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Infant Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 ρωταω επειδη ειχα ακουσει οτι μπορει να κολλαει το κινητο με το jlb αλλα τωρα παω να κανω αμεσως την αναβαθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 βλακειες πιο γρηγορο ειναι. Βαλτην! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/417282-nexus-s-fan-club/ Συνεχιζουμε στο dedicated thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις