liquidice13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα παίδες...Ενδιαφέρομαι για αγορά SSD και έχω καταλήξει ανάμεσα σε αυτούς τους 2.Ποιόν μου προτείνετε??? Εκτός εάν έχετε κάποιον να μου προτείνετε στο ίδιο budget (μέχρι 115Ε)Θα δω μεγάλη διαφορά?? γιατί όλο διαβάζω ότι έχουν απίστευτες ταχύτητες κτλπ...Το συστημά μου είναι το εξής: Cpu: i5 3550 Mobo:Z77M-D3H Gigabyte Gpu:Nvidia Gainward 560 phantom Σας ευχαριστώ! :-D
dimoskoutr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Αν μπορείς να δώσεις 5 ευρώ παραπάνω έχει το e-shop προσφορά τον vertex 4 128gb στα 119 ευρώ. Βέβαια δεν ξέρω αν θέλεις να ψωνίσεις από το συγκεκριμένο κατάστημα (εγω ψωνίζω μια χαρα) και δεν ξέρω αν θέλεις να περιμένεις 2-3 μέρες μέχρι να κάνει τη νέα παραλαβή... Αν τώρα ντε και καλά θέλεις ανάμεσα σε αυτούς τους δύο τον force 3 δεν τον ξέρω τι ψάρια πιάνει, τον intel τον έχω ακριβώς αυτόν και είμαι μια χαρά ευχαριστημένος... Πιστεύω ότι γενικά πάντως διαφορές ανάμεσα στους ssd που να μπορείς εύκολα να αντιληφθείς με το μάτι δεν υπάρχουν...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Όποιον βρεις φτηνότερο και ετοιμοπαράδοτο, τσίμπα τον. Δεν έχουν πραγματικές διαφορές οι ssd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα