alexis333 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ποιο προγραμμα ειναι το καλυτερο γι αυτη τη δουλεια ? Για δυο λογαριασμους : rapidshare και rapidgator ... Ισως υπαρξει και τριτος .. Θα σας πω αργοτερα. Καποιο που να σε ειδοποιει οταν τελειωνει το κατεβασμα του καθε αρχειου ? Ευχαριστω και ακουω προτασεις ... Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από alexis333
Meraklis56 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 jDownloader μόνο που δεν βλέπω κάπου να σε ειδοποιεί όταν τελειώσει το download. 2
alexis333 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Καποιο με ηχο για ειδοποιηση ? ? Ειναι απαραιτητο. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από alexis333
isay Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Το freerapid ( http://wordrider.net/freerapid/ ) παίζει ήχους αν υπάρχει πρόβλημα αλλα και οταν κατέβουν ολα τα αρχεία.
alexis333 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Το freerapid ( http://wordrider.net/freerapid/ ) παίζει ήχους αν υπάρχει πρόβλημα αλλα και οταν κατέβουν ολα τα αρχεία. Ωραια.Θα το δοκιμασω. Θελει και ηχο ο αλλος τι να του κανω εγω... :-D
alexis333 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Πρεπει να περασω τους λογαριασμους μεσα στο προγραμμα ? Απο που ?? Δε το εχω ξαναδουλεψει το συγκεκριμενο.
isay Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Ναι πρέπει να περάσεις τους λογαριασμούς. Options->Preferences->Plugins Βρες τα rapidgator_premium και rapidshare_premium και βαλε και στα δυο Plugins το τικ στη στήλη Χ Μετά σε κάθε ένα κάνε διπλό κλικ και πέρασε τα στοιχεία του premium λογαριασμου Κάνεις επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος
alexis333 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Ναι πρέπει να περάσεις τους λογαριασμούς. Options->Preferences->Plugins Βρες τα rapidgator_premium και rapidshare_premium και βαλε και στα δυο Plugins το τικ στη στήλη Χ Μετά σε κάθε ένα κάνε διπλό κλικ και πέρασε τα στοιχεία του premium λογαριασμου Κάνεις επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος Thanx ...
alexis333 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μονο το easybytez δε μου δεχεται για καποιο λογο. Ενω με τα στοιχεια κανω login στη σελιδα τους και κανω downloads στο προγραμμα τα περναω και μου λεει περιμενε 2 ωρες για το επομενο download. Τις εχω τικαρει και τις 3 στειλες.
isay Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δεν μπορω να βοηθήσω γιατι δεν χρησιμοποιώ easybytez. Γενικά οταν δεν παίζει κάποιο site οφείλεται σε κάποιο απο τα παρακάτω: Το plugin ειναι outdated (στειλε ενα μήνυμα στο site) Λάθος περασμένοι κωδικοί ή ο λογαριασμός δεν είναι premium Plugin not active Δεν εχει γινει επανεκκίνηση του προγράμματος μετα το περασμα των κωδικών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα