Nikos-6- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μια ερωτηση αν κανω reset το ρουτερ μου θα συνδεθει παλι μονο του? θα χαθουν οι κωδικοι τι γινεται???τι θα γινει?
TheELF Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Θα συνδεσεί κανονικά αν έχεις HOL που δεν θέλει ρυθμίσεις, επιπλέων ρυθμίσεις όμως θα χαθούν,π.χ. ρυθμίσεις και κωδικοί για το wifi. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από TheELF
Nikos-6- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 τι εννοεις ρυθμισεις και κωδικοι????οτι θα πρεπει να ξαναπερασω τους ιδιους κωδικους του ρουτερ που εχω και τωρα στον υπλογιστη μου για να ξανασυνδεθω?και οταν λες επιπλεον ρυθμισεις τι εννοεις?
TheELF Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μόνο αν έχει βάλεις wifi ασύρματο δηλαδή,εκεί βάζεις κωδικούς για να μην έχει τον κοινό,για να έχεις απλά μέσου καλοδίου ethernet δεν θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα.
pp6210 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 τι εννοεις ρυθμισεις και κωδικοι????οτι θα πρεπει να ξαναπερασω τους ιδιους κωδικους του ρουτερ που εχω και τωρα στον υπλογιστη μου για να ξανασυνδεθω?και οταν λες επιπλεον ρυθμισεις τι εννοεις? πέρα από το wifi security (π.χ. wpa password) θα χαθούν τυχόν ρυθμίσεις καναλιού wifi, port forward κτλ. Εμένα χάνει και το password του admin κάθε φορά που κάνω reset... δεν ξέρω αν είναι ελλάτωμα ή feature, αλλά reset κάνω συχνά για λόγους πεσμένης ταχύτητας...
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 πέρα από το wifi security (π.χ. wpa password) θα χαθούν τυχόν ρυθμίσεις καναλιού wifi, port forward κτλ. Εμένα χάνει και το password του admin κάθε φορά που κάνω reset... δεν ξέρω αν είναι ελλάτωμα ή feature, αλλά reset κάνω συχνά για λόγους πεσμένης ταχύτητας... ta port forward θα χαθουν οπως και καναλια στο wifi και security οπως και admin password και γενικα οτιδηποτε.οταν μιλαμε για Hard reset.αν μιλαμε για soft δεν χανεται κατι.τωρα αν εχεις πεσμενη ταχυτητα ενα απλο reset θα πρεπε να το φτιαχνει και οχι να χρειαζεται hard reset. αλλιως ωρα να παρεις κανα αλλο ρουτερ.
pp6210 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 ta port forward θα χαθουν οπως και καναλια στο wifi και security οπως και admin password και γενικα οτιδηποτε.οταν μιλαμε για Hard reset.αν μιλαμε για soft δεν χανεται κατι.τωρα αν εχεις πεσμενη ταχυτητα ενα απλο reset θα πρεπε να το φτιαχνει και οχι να χρειαζεται hard reset. αλλιως ωρα να παρεις κανα αλλο ρουτερ. Τώρα είδα την απάντησή σου και ήταν, όπως πάντα, κατατοπιστικότατη! Κάνω hard reset λόγω ευκολίας κυρίως (από το κουμπάκι), θα ήθελα να αλλάξω ρούτερ αλλά είμια με χολ και voip τηλεφωνία, οπότε πάντα δέσμιος του netfaster θα είμαι.... άσε που είμαι της λογικής άμα δουλεύει άστο όπως είναι! Πιστεύεις οτι το νέο άσπρο netfaster που δίνουν είναι καλύτερο;
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Τώρα είδα την απάντησή σου και ήταν, όπως πάντα, κατατοπιστικότατη! Κάνω hard reset λόγω ευκολίας κυρίως (από το κουμπάκι), θα ήθελα να αλλάξω ρούτερ αλλά είμια με χολ και voip τηλεφωνία, οπότε πάντα δέσμιος του netfaster θα είμαι.... άσε που είμαι της λογικής άμα δουλεύει άστο όπως είναι! Πιστεύεις οτι το νέο άσπρο netfaster που δίνουν είναι καλύτερο; απλα Hard reset ναι θα χασει τα παντα.και το admin password εκτος αν εχεις το admin pass της Hol οπου αυτο δεν χανεται .και τα port forward και τα wireless και τα παντα.username /password δεν θελει η Hol οποτε δενεχει νοημα.αλλα ναι σε αλλο παροχο θα τα χανε και αυτα.απο εκει και περα ναι ειναι λιγο κακη επιλογη το voip.οχι σαν ποιοτητα αλλα οτι σε δεσμευει με ενα ρουτερ και αμα αλλαξεις ρουτερ χανεις το τηλεφωνο εκτος αν δεν σε ενδιαφερει.βεβαια δεν ξερω αν θα μπορουσες να ζητησεις απο την Hol να σε ριξει κανονικα σε γραμμη που να εχει και voice οποτε να εχεις τηλεφωνο tdm οχι voip για να εβαζες οτι ρουτερ θες.τωρα να φταιει το ρουτερ για μειωμενη ταχυτητα μου ακουγεται χλωμο.εκτος να εισαι με wireless και τρωει καμια κομπλα και γινεται αυτο.τωρα αν ειναι καλυτερο η οχι ειναι σχετικο.μονο αν το δοκιμασεις πανω στην δικη σου γραμμης και στις δικες σου αναγκες θα δεις αν ειναι καλυτερο.κατα κυριο λογο ολα τα δωρεαν ειναι λιγο της πλακας οποτε μην περιμενεις πολλα.αλλα ελα που δεν μπορεις να βαλεις αλλο.μαλλον αλλαξε καμια εταιρεια καλυτερα και πηγαινε σε καμια χωρις voip.το αμα δουλευει αστο οπως ειναι εχει λογικη αν και πολλες φορες δεν το ακουω και τα αποτελεσματα καποιες φορες ειναι θετικα αλλες φορες αρνητικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα