Προς το περιεχόμενο

50cc μηχανακι

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Γεια σας. Είμαι 16 χρονών και σε λίγο καιρό βγάζω δίπλωμα για 50αρι μηχανάκι.. Σκέφτομαι να πάρω κάτι σε motard. Γνωρίζω κάποια μοντέλα αλλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστα είναι ποσό καλά πηγαίνουν και φυσικά πόσο καίνε.Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει όσον αφορά τ παραπάνω ή να μ προτείνει κάποια άλλα μηχανάκια τ οποία γνωρίζει ότι έχουν όλο το πακέτο(δεν μιλάω μόνο για motard για οτιδήποτε μηχανάκι) ευχαριστώ εκ τν προτέρων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

άντε με το καλώ το δίπλωμα..!!

για να καταλάβω, διότι μέχρι τώρα δεν έχει απαντήσει κάνεις λόγου δεν έχεις πιθανόν προσδιορίσει τι ζητάς.. μας το εξηγείς κάπως καλύτερα;

εντιτ : πάντα μα πάντα κράνος... και όχι βρμ,χαλάει το μαλλί, δεν νιώθω τον αέρα κτλπ.. φιλικά πάντα :)

Επεξ/σία από soklhtos

Κοιτα στα 50 κυβικα που θες παιρνεις κατι λιγο ποιο γρηγορο απο ΠΑΤΙΝΙ. Τα 50 κυβικα δεν προσφερονται για ικανοποιηση ονειρων και επιθυμιων αλλα για να μαθεις πως ειναι να κινεισαι με μηχανοκινητο. Παρε κατι απλο και φθηνο, παπι τετραχρονο ή scooter διχρονο, ενα κρανος και ξεκινα τις βολτες. Μοταρ ή οτι αλλο ονειρευεσαι μετα τα 18 γιατι αξιζουν αμα ειναι πανω απο 125 κυβικα, οχι σαν 50ρια.

Επισκέπτης

ναι αλλα εφοσον ειμαι 16 θελω να εχω μηχανακι στ κυβικα π μ αναλογουν!μ εχει αρεσει αρκετα τ Derbi sedna drd xtreme.αυτο σκεφτομαι να παρω..οταν μ λες τετραχρονο να σ πω οτι δν ψηνομαι για κανενα glx ουτε για dytona οποτε αστο..κ ενα 50αρι θα εχει τελικη 80-90το πολυ.εμενα δν μ χαλαει καθολου αρα δν ειναι κακο και τ ντερμπι.

Το σιγουρο ειναι οτι οταν γινεις 18 (αμα οδηγας με συναιση και γινεις 18.....)θα θες να παρεις κατι μεγαλυτερο και ποιο δυνατο-στιβαρο γιατι το 50 δεν θα σε καλυπτει και θα το βαρεθεις. Οποτε καλυτερα να κρατησεις τα χρηματα περνοντας κατι "προσωρινο" σημερα και κατι καλο σε 2 χρονια που θα εχεις μαθει να οδηγας.Απλα αυτη ειναι η λογικη της σκεψης μου μιας και εγω ειχα μηχανακι στα 16.

Επισεις αυτα τα διχρονα μικρα τυπου derby δεν τα πολυ-εμπιστευομαι και στο θεμα αξιοπιστιας.

Αν δεν εχεις θεμα χρηματων παρε οτι θες σημερα εχοντας στο μυαλο το επομενο βημα σε 2 χρονια, και πολυ προσοχη στις βολτες.

Επισκέπτης

θα με βοηθησει να οδηγαω με συμπλεκτη κιολας.μηχανακι ημιαυτοματο ξερω να οδηγαω αλλα θελω να παω σ μια αλλη κατηγορια οπως αυτην μ τν συμπλεκτη που θα με ετοιμασει κιολας για μηχανη μεγαλυτερου κυβισμου!

Γιατί σώνει και καλά να πάρει παπί ή σκούτερ;

Νομίζω πως τα μικρά εντουράκια είναι μια χαρά μηχανάκια για να ξεκινήσει ένας νέος οδηγός να συνηθίζει και να έχει και ομαλότερη μετάβαση σε μεγαλύτερη μηχανή αργότερα.

Επίσης έχουν σοβαρότερο στήσιμο, καλύτερα φρένα, ασφαλέστερη οδηγική συμπεριφορά, περνάνε .."από πάνω" τα παποειδή σε γκάζι, και αν έχεις όρεξη σε βγάζουν και για χαλαρές βόλτες σε βουνό.

Τα δίχρονα δεν έχουν περισσότερα έξοδα, κάθε άλλο, ειδικά η επισκευή τους είναι αστεία υπόθεση σε σχέση με ένα τετράχρονο.

Το μοναδικό αρνητικό είναι η μπίχλα και η λαδίλα, αλλά αφενώς οι σύγχρονοι δίχρονοι κινητήρες έχουν περιορίσει σημαντικά αυτό το πρόβλημα, αφετέρου μιλάμε για ένα παιδί 16 χρονών, δε νομίζω πως το χρειάζεται για να πηγαίνει γραβατωμένος στη τράπεζα κάθε πρωί.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

ξεχνα το διχρονο

τρελλη καταναλωση,θορυβος βρωμα

αν θες να εισαι απλα αλλο ενα καγκουρι της περιοχης που θα σε κραζουν ολοι παρτο

αλλιως παρε ενα 4χρονο η παπι η σκουτερ κι ας πας με 50.

αλλωστε τα μυαλα σε αυτη την ηλικια δεν ειναι για πολλα πολλα

• Like 1

• 4 χρόνια αργότερα...

Κοιτα στα 50 κυβικα που θες παιρνεις κατι λιγο ποιο γρηγορο απο ΠΑΤΙΝΙ. Τα 50 κυβικα δεν προσφερονται για ικανοποιηση ονειρων και επιθυμιων αλλα για να μαθεις πως ειναι να κινεισαι με μηχανοκινητο. Παρε κατι απλο και φθηνο, παπι τετραχρονο ή scooter διχρονο, ενα κρανος και ξεκινα τις βολτες. Μοταρ ή οτι αλλο ονειρευεσαι μετα τα 18 γιατι αξιζουν αμα ειναι πανω απο 125 κυβικα, οχι σαν 50ρια.

Παιδια δεν απαντατε στο ερωτημα ποσο καιει  γιατι και εγω θελω motard 50cc ειμαι 16 βγαζω διπλομα ..πλα πλα πλα 

εμενα δεν με  ενδιαφερει  το ποσο θοριβο  κανει και τα  λοιπα .... Με ενδιαφερει να μην καιει  πολυ και να μην ειναι ζημιαρικο .

Εγω απο 7 οδηγαω μεγαλες μηχανες  και δεν θελω τωρα  να ειμαι παρανομος με υπερκυβισμο κλπ απλα ενα δυνατο 50cc σαν τα motard  αντε  να βαλω και  κανα  malossi πανω 

Τα 80-90 χιλιόμετρα μπορεί να τα φτάσει άμα το σπας αν και αργά η γρήγορα θα το πάρεις στο χέρι το μοτεράκι ..θέλω να δω πως θα σταματάς όταν πηγαίνεις με 80-90 χιλιόμετρα γιατί με τα φρένα που έχουν τα 50αρια θες αγκυρα για να σταματήσεις , άσε που δεν είναι φτιαγμένο και ασφαλές για να πηγαίνει με τέτοιες ταχύτητες.

Εγω απο 7 οδηγαω μεγαλες μηχανες  και δεν θελω τωρα  να ειμαι παρανομος με υπερκυβισμο κλπ απλα ενα δυνατο 50cc σαν τα motard  αντε  να βαλω και  κανα  malossi πανω

Για το playstation λες φαντάζομαι ..Αν καβαλούσες από τα 7 μηχανές τότε δεν θα έμπαινες στο insomnia να ρωτήσεις .. φιλικά .

Παιδια δεν απαντατε στο ερωτημα ποσο καιει  γιατι και εγω θελω motard 50cc ειμαι 16 βγαζω διπλομα ..πλα πλα πλα 

εμενα δεν με  ενδιαφερει  το ποσο θοριβο  κανει και τα  λοιπα .... Με ενδιαφερει να μην καιει  πολυ και να μην ειναι ζημιαρικο .

Μotard 50cc (Aprilia -Derby Κλπ) καίνε γύρω στα 5 λίτρα/100 χιλιόμετρα + το λάδι μίξης.

Malossi 80άρι πχ   ΞΕΧΝΑ το (θα πηγαίνει σαν τετράχρονο 250cc αλλά σε 4-5 χιλιάδες χιλόμετρα το μοτέρ θα διαλυθεί).

Η μόνη βελτίωση που θα απογειώσει την απόδοση (για 50άρι) είναι η εξάτμιση (όχι μόνο το τελικό αλλά ειδικά ή φούσκα εμπρός) + ζιγκλέρ. Θα πηγαίνει γύρω στα 100 χλμ τελική (με αλλαγή μπροστινού γραναζιού) και θα σταματάει μια χαρά (μπρος πισω δισκόφρενα και ειδικά το εμπρός είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ)

derbi-senda-drd-racing-50-sm-ldb.JPG

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...