Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα :)

Σκοπεύω να πάρω ένα μικρόφωνο,κυρίως για φωνητικά και θέλω να μπορώ να το συνδέσω στον υπολογιστή για εγγραφή.

Κάρτα ήχου δεν σκοπεύω να αγοράσω προς το παρών,έχω μια Realtek HD.

Τέλος πάντων θέλω να μου προτείνετε μερικά μικρόφωνα κάτω απο 60€ τα οποία μπορώ να τα συνδέσω στον υπολογιστή.

Έχω φάει το ιντερνετ και πολυ λιγα ειναι usb.. τα περισσότερα έχουν xlr έξοδο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά:)

Δημοσ.

Φοβάμαι ότι, επειδή λέει «κυρίως για φωνητικά», πιθανώς εννοεί ότι θέλει να ηχογραφεί φωνητικά τραγουδιού. Δεν ξέρω αν μπορεί μ' ένα απλό μικρόφωνο, με την on board καρτούλα και χωρίς κάποια κονσόλα, να έχει αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Εξαρτάται βέβαια από τις απαιτήσεις του...

Δημοσ.

Φοβάμαι ότι, επειδή λέει «κυρίως για φωνητικά», πιθανώς εννοεί ότι θέλει να ηχογραφεί φωνητικά τραγουδιού. Δεν ξέρω αν μπορεί μ' ένα απλό μικρόφωνο, με την on board καρτούλα και χωρίς κάποια κονσόλα, να έχει αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Εξαρτάται βέβαια από τις απαιτήσεις του...

κοιτα εντάξει δεν θέλω και αμαν αποτελεσματα

ενα καλό usb μικρόφωνο !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...