DarkOrion Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Λοιπόν, έχω μια απλή ερώτηση. Έχω ένα pc με ubuntu 12.04 το οποίο θέλω να ελέγχω από κάποιο άλλο pc. Θέλω με το που πατάω το κουμπί του tower, να κάνει automatic log-on, να βάζει από μόνο του το password και να μου ξεκινάει το team-viewer έχοντας κάνει log-in στο teamviewer account μου. Γίνεται κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ
warlock9_0 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 θα βαλεις να μη ζηταει κωδικο για το χρηστη, και το teamviewer με συγκεκριμενο id και password που θα ορισεις εσυ να ξεκιναει στο autostart του gnome η τι σκ@τ@ εχει το ubuntu
DarkOrion Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Το να μην ζητάει κωδικό, για διάφορους λόγους που δεν έχουν να κάνουν με την ασφάλεια, δεν παίζει. Το άλλο το έλυσα, απλά ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος να μπαίνει αυτόματα ο κωδικός στην έναρξη του υπολογιστή.
warlock9_0 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 τι διαφορά έχει το autologin με το να μπαινει ο κωδικός στην εναρξη?
jim_p Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Εδω φαινεται να εχει μια επιλογη για autologin στις ρυθμισεις του λογαριασμου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα