Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Uhmm, hum. Έπεσα για ύπνο το βράδυ με περίπου 40% μπαταρία. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να ξυπνήσω με ~30% φόρτιση. Αλλά το κινητό δεν άνοιγε καν! Καθόλου- τίποτα- τελείως νεκρό! Κρατούσα πατημένο το power button και δεν εμφάνιζε καν την εικονίτσα με την άδεια μπαταρία, αυτό που δείχνει δηλαδή όταν έχει αδειάσει τελείως.

Το συνέδεσα με τον φορτιστή και βγαίνει κατευθείαν το Apple logo, χωρίς την ένδειξη της χαμηλής μπαταρίας. Ανοίγει... και wtf- είναι σαν καινούριο- μου ζητάει να το συνδέσω με το iTunes για να το setάρω! Η μπαταρία εν τω μεταξύ, να δείχνει 100% φορτισμένη!

:fear:

Με τα χίλια ζόρια αποφασίζω να εγκαταστήσω iTunes στο laptop για να κάνω restore. Κρίμα όσα είχα μέσα και δεν είχα κάνει sync. Τέλος πάντων, το συνδέω και τίποτα... δεν παίρνει καν ρεύμα. Δεν εμφανίζεται σαν συσκευή, δε το βλέπει το laptop ούτε και το iTunes.

Προσπάθησα να το βάλω σε DFU mode και δε γίνεται.

Το ξαναβάζω στο ρεύμα (με φορτιστή) και κάνει ότι και πριν- δείχνει το Apple logo και ανοίγει, ρωτώντας αν θέλω ενεργό το Location Service και μετά ζητούσε να το βάλω στο iTunes για να το setάρω. Πάλι έδειχνε 100% φορτισμένο εν τω μεταξύ.

Το βγάζω απ'την πρίζα και τσακ, κλείνει με τη μία. Πάλι νεκρό. :mad:

Μου βρωμάει νεκρή μπαταρία εμένα, αλλά πως; Έτσι ξαφνικά; Άλλο να χάνει σιγά-σιγά τη χωρητικότητά της όσο περνάει ο καιρός- αλλά εδώ εξαφανίστηκε τελείως μέσα σε ένα βράδυ! Γίνεται κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Καλα, τωρα θα ελεγα τιποτα αλλα για να μην υποβαθμιστώ και πέσω στην κατηγορια σας θα παραμεινω στο θεμα.

Λογικα μπαταρια ειναι αλλα δοκιμασε να το κανεις reset απο itunes (αμα γίνεται)

Δημοσ.

Δε γίνεται, το γράφω και στο θέμα. Δεν παίρνει ρεύμα καν από το laptop, δεν αναγνωρίζεται από το iTunes, ούτε καν μπαίνει σε DFU.

:mellow:

Δημοσ.

Δε γίνεται, το γράφω και στο θέμα. Δεν παίρνει ρεύμα καν από το laptop, δεν αναγνωρίζεται από το iTunes, ούτε καν μπαίνει σε DFU.

:mellow:

Ε, λογικά μπαταρια.

Δημοσ.

Βάλτο πάλι στην μπριζα όταν ανάψει κ ολοκληρώσει το boot κράτα πατημένο σταθερά το on/off κ το home συγχρόνως μέχρι να κάνει hard reset κ πες μας πάλι μετά.

Δημοσ.

Πάλεψε το ακόμα μια φορά μήπως καταφέρεις το ρεστορε τότε.. Ουτε μέσα από το δικό του μενού δεν κάνει εργοστασιακές ?

Δημοσ.

Πάλεψε το ακόμα μια φορά μήπως καταφέρεις το ρεστορε τότε.. Ουτε μέσα από το δικό του μενού δεν κάνει εργοστασιακές ?

Μα δεν έχω πρόσβαση στο μενού του... κάθε φορά που ανοίγει μου ζητάει να το συνδέσω με το iTunes για να ενεργοποιηθεί, δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω.

παρε μια αλλη μπαταρια και κανε δοκιμη(αλλαζει πανευκολα) και στο ebay ειναι παμφθηνες...

Αυτό θα κάνω... ήδη παρήγγειλα μία μπαταρία. Ελπίζω να είναι αυτό και να τη βγάλω καθαρή με τα 3€ που έδωσα.

Δημοσ.
και να τη βγάλω καθαρή με τα 3€ που έδωσα.

Απλα προσεχε μην ειναι κινεζια με μπασταρδα ηλεκτρονια

Δημοσ.

Κινεζιά είναι μωρέ, με 3€ τι θα 'παιρνα; Απλά για να δω αν είναι αυτό το πρόβλημα τη θέλω. Αν όντως φταίει η μπαταρία θα πάρω «καλή» μετά.

Δημοσ.

Ξέρεις δεν ειναι όλες οι μουφες που πουλάνε στο Ίντερνετ συμβατές.. Δλδ μπορει να πάρεις εσύ μπαταρία για iphone4 αλλα να μην δουλέψει ποτε..

Καλώς η κακώς η πιο ενδεδειγμένη λύση ειναι να το πας στο σέρβις... Βέβαια εκει Θές 20€ για έλεγχο καιρών όντως ειναι μπαταρία, 60€ για αλλαγή..

Sent from my iPhone using Insomnia

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ανοίγω σαμπάνια, ελάτε! :mrgreen:

Για να μη τα ξαναγράφω, κάνω ένα c-p από άλλο forum που έγραψα το τι έγινε:

Τελικά έφταιγε η μπαταρία! :)

Παρέλαβα πριν από εβδομάδες τη μπαταρία που παρήγγειλα από το eBay. Όλως τυχαίως είχε ίδια APN / VPN με τη δικιά μου. Με όσα είχα διαβάσει όμως σε όλο το internet δεν έκανα καν τον κόπο να τη δοκιμάσω... ήμουν σίγουρος ότι έφταιγε το PMIC. Την άφησα απλά στην άκρη και προσπαθούσα να πάρω κουράγιο για να το στείλω για επισκευή. Σκεφτόμουν αρκετά τα ευρώ μου βλέπετε... σήμερα όμως που τακτοποιούσα τα πράγματά μου, είδα το κουτί του iPhone και δίπλα το σακουλάκι με τη νέα μπαταρία. Δε ξέρω πως και γιατί μου καρφώθηκε, αλλά λέω «δε τη βάζω μωρέ, τι έχω να χάσω;». Ε... την έβαλα κι άνοιξε με 56% φόρτιση.

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι είχαν κρατηθεί όλα τα στοιχεία του κινητού άθικτα. Εκεί που φαινόταν σα να είχαν εξαφανιστεί όλα, τα είδα όλα μέσα, σα να μην έγινε ποτέ τίποτα! Μουσική, φωτογραφίες, apps, μηνύματα, λίστα κλήσεων... όλα όπως το τελευταίο λεπτό που δούλεψε! Φυσικά έκανα και ένα backup στο iTunes να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...