Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω μια value for money tv 32-37 ίντσες μέχρι 400 ευρώ. Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι αν ξέρετε πια μοντέλα έχουν την πιο ομαλή κίνηση. Ξέρω ότι σε αυτά τα χρήματα όλες στην πραγματικότητα είναι 50hz αλλά πια εταιρεία έχει τον καλύτερο αλγόριθμο κίνησης? 3D δεν με ενδιαφέρει. smart tv ευπρόσδεκτο αλλά όχι αναγκαίο.

Δημοσ.

έχεις προσωπική εμπειρία απο αυτήν? γιατι στα καταστήματα δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. ρυθμίσεις οτι να ναι. ειδικά στην ηλεκτρονική εδώ στην θεσσαλονίκη μοιράζουν απο κεραία σε 50 τηλεοράσεις ενώ άλλες είναι εντελώς κλειστές. τραγικό.

Δημοσ.

Έχω Samsung, αλλά όχι την συγκεκριμένη. Έχω ακούσει καλά λόγια πάντως.

Αλλά σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να την δεις να παίζει.

Εγώ είμαι ευχαριστημένος, αλλά εσένα η ποιότητα της εικόνας μπορεί να μην σου αρέσει.

Δημοσ.

Και γω ψάχνω για μια οικονομική τηλεόραση σαν τον OP.

Είδα εκείνη που πρότεινε ο kostas_dr και φαίνεται πολύ καλή, αλλα ψάχνοντας έπεσα σε Link.png Site: αυτή στα ίδια λεφτά, που έχει και smart tv.

Ποιά να προτιμήσω;

Και για να καταλάβω, η LG που έχει smart tv, συνδέεται στο ίντερνετ με wi-fi ή θέλω καλώδιο ethernet;

Δημοσ.

H samsung απο κινηση τα παει αρκετα καλα. Πολυ καλυτερα απο την LG. Αλλα αν αναζητατε ομαλη κινηση σε ταινιες δρασης προτιμηστε απο 200hz και ανω. Ολες οι 100 αρες (απο αποιαδηποτε εταιρια) δεν εχουν αποδεκτη κινηση στα δυσκολα. Κατ εμε παντα.

Και γω ψάχνω για μια οικονομική τηλεόραση σαν τον OP.

Είδα εκείνη που πρότεινε ο kostas_dr και φαίνεται πολύ καλή, αλλα ψάχνοντας έπεσα σε Link.png Site: αυτή'>http://www.skroutz.g...ation']αυτή στα ίδια λεφτά, που έχει και smart tv.

Ποιά να προτιμήσω;

Και για να καταλάβω, η LG που έχει smart tv, συνδέεται στο ίντερνετ με wi-fi ή θέλω καλώδιο ethernet;

Δεν ειναι smart tv. Ουτε προσβαση στο internet εχει. Παρεχει μονο ethrnet συνδεση για χρηση DLNA. (συνδεση συσκευων σε δικτυο για διαμοιρασμό αρχειων ηχου, εικονας). Wi-fi δεν παρέχει.

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...